Spetsiaalse konstruktsiooniga rinnahoidajad pakuvad teile toestust, mida tavalised rinnahoidjad ei suuda. Sageli ei raatsi noored emad pesueseme eest kallimat hinda välja käia ning ostavad selle asemel lihtsalt suurema rinnahoidja, aga kui te hakkate ka sellest välja kasvama ning olete sunnitud 30 korda päevas õlapaelu korrigeerima, siis mõistate spetsiaalse konstruktsiooniga pesu tähtsust.

Teie pikad kogemused tavaliste rinnahoidjate ostmisel sellel turul ei kehti.

Mida siis silmas pidada?

Ärge ostke tavalist rinnahoidjat, kuigi see tundub olevat lihtsaim lahendus - selleks ei ole vaja teha muud kui mõõta ära kausi suurus ja lisada paar sentimeetrit ümbermõõdule. See ei lahenda teie probleemi. See võib teid küll ära katta, aga ta ei paku tuge, mida rasedad ja last rinnaga toitvad emad vajavad.

Eksperdid soovitavad tegelikult osta kaks-kolm spetsiaalset rinnahoidjat ja pesta neid tihti. Kui te ostate esimese raseduseaja rinnahoidja kolmandal kuul või pärast seda, siis pidage meeles, et te võite olla sunnitud tegema raseduse lõpukuudel poodi veel ühe külaskäigu. Ärge andke kiusatusele järele osta rinnahoidjaid kasvuruumiga. Siis ei istu nad algusest peale korralikult. Lihtsalt leppige sellega, et te võite oma esimesest spetsiaalsest rinnahoidjast välja kasvada.

Kaaluge ka imetamiseks mõeldud rinnahoidjate soetamist. Need pakuvad niisama suurt tuge kui raseduseaja rinnahoidjad, aga need käivad lahti, võimaldades imikut toita. Sellega säästate raha, isegi kui imetamine tundub olevat veel mägede taga.

Hea istuvuse saavutamine

Enamus traditsioonilisi aluspesureegleid ei kehti noore ema rinnahoidjate kohta.

* Sobiva ümbermõõdu leidmiseks võtke oma ümbermõõt kaenla ja rindade alt. Kui see on paaritu arv, ümardage see järgmise paarisarvuni.
* Mis kausi suurusesse puutub, siis võtke oma ümbermõõt rinna kõige täidlasemast kohast.
* Sobiv rinnahoidja katab rinna ja miski ei punnita välja. Rinnahoidja istub kindlalt ümber keha ega kerki mööda selga üles.
* Proovige rinnahoidja selga, see on ainus viis õige istuvuse saavutamiseks. Ärge kiirustage.

Traadiga toestatud rinnahoidjad on pälvinud vastakaid arvamusi. Mõned rinnaga toitmise spetsialistid ei soovita imetavatel emadel selliseid ihukatteid kanda, kuna traat võib avaldada rinnale survet ja piimajuhad kokku pressida. Moodsad noore ema rinnahoidjad on valmistatud plastiktugedega, mis on paindlikumad, aga pakuvad head tuge. Enamus eksperte soovitab seda, kui te olete harjunud kandma alt traadiga rinnahoidjaid.