Ma ei pea end meeletuks konservatiiviks, aga tihtipeale tunnen end nii. Nimelt kordub igal suvel sama õudus — terve Eesti on ühtäkki paljaid härrasid täis. Seejuures on suurem osa neist kergelt purjakil ja vaatavad uduse pilguga ringi, et leida endale mõni neid.

Ja igana pagana aastal suudan ma end seaks vihastada. Täna kordus kõik taas — otsustasime minna perega restorani, ilm ja tuju soosisid seda. Jõudsime omadega Rotermanni kvartalisse, mis kubises rõõmsatest turistidest. Võtsime vaiksema laua, istusime maha, tellisime toidud ja ühtäkki … Nurga tagant ilmusid nähtavale viis noormeest, kolmel neist polnud aimugi, et ka sooja ilmaga võib kanda T- või triiksärki või hoopis maikat (nimekiri on ju lõputu!). Mis veel hullem, potsatasid meie kõrvallauda.

Toit saabus ja ma ei suutnud süüa. Ausalt. See vaatepilt oli lihtsalt rõve: purjus mehed valasid endale aga õlut sisse, see nirises nende pehmele (vahet pole, võis olla ka lihastes) torsole, mis lausa pärlendas päikesevalguses.

Ma olen selleks kõigeks liiga vana. Kui teinekord tundub, et selline paljastamine on nõukaaja jäänuk, siis nende poiste näol oli tegemist soomlastega. Miks praktiseerivad noored mehed sellist kombelõtvust? Saan aru, et õues on palav ja ka rind tahab päikest, aga sellisel juhul tasub minna randa, mitte restorani.

Mehed, saage üle sellest idiootsest ekshibionismist ja kandke särki!

Lugeja, avalda arvamust! Kuidas suhtud sina avalikus kohas patseerivatesse alasti torsodega meestesse?