1. Kiusajad. Tõenäoliselt on meist igaüks kokku puutunud koolikiusamisega. Kui sind ennast pole kiusatud, siis oled vähemalt näinud mõnda kiusajat. Kiusaja valib endale ohvri ja hakkab teda põhjendamatult tümitama. Kiusajatele saab vastu aga kaine mõistusega - kui kiusaja on klassis üksi, siis on tal raskem kedagi kiusata, sest ta ei leia liitlasi.

2. Kõige popimad tüdrukud. Ta on see tšikk, kellel on alati kõige popimad riided, ta on kursis kõige kuumemate asjadega ja just tema peab igal pool olema esimene. Tõenäoliselt on tal ka oma tibide kamp. Ja ega nad ei pruugigi olla laisad ega rumalad õpilased. Küll aga on neil oskus panna teisi halvasti tundma, sest sageli peavad nad end paremaks. Ühe veebilehe külastaja sõnul on kõige popimatel tüdrukutel paljude teised nimekirjas loetletud omadused: nad jõllitavad, kerivad pinget, draamatsevad, klatšivad, löövad noa selga ja palju muudki.

3. Metsiku tähelepanuvajadusega tüüp. Põhjusel või teisel peab ta iga kord saama endale kogu tähelepanu. Kui ta seda muudmoodi ei saa, siis ta teeb kas või midagi rumalat ja saab halva tähelepanu osaliseks. Näiteks võib metsiku tähelepanuvajadusega õpilane hakata kas või tunni ajal õpetajale vastu rääkima. Ja kuigi kõik teised ütlevad talle, et ta segab tundi ja võiks tasa olla, siis saab ta sellest isegi natuke hoogu juurde.

4. Pugeja. Ta teeb kõikvõimaliku selleks, et igale õpetajale meeldida. Ühes tunnis käitub ta ühtmoodi, teises aga teistmoodi. Tal on mitu nägu ja vajadusel ta kas või kaebab kellegi peale. Peaasi on saada õpetaja heakskiit.

5. Ninatarkade ninatark. Ta teab kõigest kõike. Selles polegi aga probleem. Häiriv on hoopis viis, kuidas ta enda teadmisi väljendab. Ta kas parandab kõiki igal võimalikul moel või teeb näo, et kuidas see on võimalik, et sa ei tea nii elementaarset asja. Tema juures on inimestel ebamugav olla, sest tal on võime panna inimesed end halvas mõttes lollina tundma.

6. Reetur. Sul on temaga üks jutt, aga hiljem keerab ta sulle selja. Sa räägid talle mõne oma saladuse ja ta lubab, et ta ei räägi sellest mitte kellelegi. Järgmisel päeval lähed kooli ja kogu klass teab su saladust.

7. Tüüp, kes ei jäta sind rahule. Mingil põhjusel on ta sinust vaimustatud või tahab just sinu tähelepanu. Ta käib sul kogu aeg kannul, tahab istuda su kõrvale, küsib sult kõikvõimalikke küsimusi ja paljud muudki. Kuigi teiste aitamises pole mitte midagi halba, siis võib muutuda häirivaks olukord, kui sul pole enam hingamisruumi.

8. Draamakuninganna. Ta suudab draama tekitada igast asjast: kodus jäeti palju õppida, homme on kontrolltöö, koolilõuna polnud mokka mööda, õpetaja pani talle "5" asemel 5-" ja palju muudki. Igal juhul teab tema kõige paremini, kuidas mitte millestki tõeline draama üles tõmmata.

9. Klatšiv popp tibi. Tavaline beib klassiruumis ei tekita kellelegi erilist meelehärmi. Kõik on harjunud, et ta on tibi. See-eest on tõenäoline, et ta on väga sõbralik ja tore. Õudseks muutub lugu aga siis, kui tibist saab klatšija, kellele meeldib teistele jama kokku keerata. Ta räägib sulle ühte juttu ja su seljataga räägib ta sinust hoopis teist juttu. Sa ei saa tema peale kunagi kindel olla, sest ta võib iga kell noa selga lüüa.

10. Jõllitajad. Sa ei saagi aru, miks ta seda teeb, aga lihtsalt jõllitab sind. Oled klassis, vaatad ringi ja tüüp jälle vahib. Või jalutad vahetunni ajal koridoris ja näed, et ta jälle passib sind. Ta ei tule sinuga rääkima ega kirjuta sulle internetis. Küll aga jälgib ta sind koolis.

Millised on sinu kogemused?

Allikas: thetoptens.com