Piira enesekriitikat. On hea iseendal silm peal hoida, aga kui väike hääl su peas vaid halvustavaid asju ütleb, on aeg tal suu kinni panna. Kuidas sul oleks aega end armastada, kui kulutad kogu energia enda kritiseerimisele?

Ära muretse kogu aeg — ole õnnelik! Lõpeta pisiasjade pärast muretsemine ja naudi parem seda, mis sul on.

Ole lahke ja positiivne. Kui oled teiste inimestega hea, tunned ka end paremini. Sisemist rahu annavad ilusad, mitte kurjad mõtted.

Usalda enda sisetunnet. Keegi ei tunne sind paremini kui sina ise. Su alateadvus ja kõhutunne annavad kiirelt märku, kui midagi on valesti, nii et võta neid kuulda ja usalda oma sisetunnet.

Arenda end vaimselt. Lisaks sotsiaalsetele tegevustele leia aega ka omaette olla ja iseend tundma õppida. Mediteeri, proovi joogat, käi pikkadel jalutuskäikudel…

Ole tänulik! Kui halvasti sul mingil perioodil ka ei läheks, igas päevas on midagi, mille eest me saame tänulikud olla.

Usu, et sa suudad lennata. Kõrgele ja kaugele. Las su soovid ja unistused olla alati suuremad kui tavaline argipäev, vaid nii on sul, kus suunas astuda ja areneda!

Hoia end vormis. Hea füüsiline vorm annab meile rohkem energiat ja elujõudu, vastupidavusest rääkimata!

Suhtle ja naera. Olgu sul toredad sõbrad, head suhted perega ja kõrval keegi, keda armastad. Elu, mis on täis inimesi, kes sind hoiavad ja sinust hoolivad, pole kunagi üksik.

Räägi tõtt. Ära valeta inimestele, aga eelkõige ole aus iseendaga. Valed tekitavad liigset muret ja stressi.