* Kõige tähtsam komponent on burgeri juures loomulikult kotlet ning seetõttu peab olema selle valmistamiseks olev tooraine võimalikult kvaliteetne.

* Kastmetega tasub katsetada ja proovida — lisa tžatžikit, kreeka jogurtit, sinepit, isetehtud juustukastet jne

* Mulle meeldib, kui burgeri kotlet on paksem kui seda ümbritsevad kuklipooled.

* Burgerit isetehes saad selle vahele pista vaid seda, mis endale tõepoolest meelepärane on. Valida lemmikkastmeid ning lisandeid

* Roa teeb eriti mõnusaks burgeri vahele pistetud ka praemuna, mille munakollane on kergelt vedel. See moodustab burgerile täiendava kastme.

* Lastele võib teha pisikesi ühe ampsu burgereid, millel vahel on minikotlet või kana, pisut juustu, paprikat ja kastet.

Tervislik suvikõrvitsa-kalkuniburger

Kahele

suvikõrvitsat
150 g Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha
2 sl riivitud parmesani
2 tomativiilu
sinepit

soola, pipart

Lõika suvikõrvitsast neli umbes 1 cm paksust viilu ning prae pannil õlis mõlemalt poolt küpseks, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Suvikõrvits peab jääma pehme, aga siiski kergelt krõmps. Seejärel maitsesta hakkliha soola ja pipraga, vormi segust 2 kotletti ning prae pannil mõlemalt poolt küpseks.

Määri suvikõrvitsaviilude ühele poole sinepit. Aseta peale kalkunikotlet, raputa peale parmesani ning kata tomativiiluga. Kõige peale aseta teine suvikõrvitsaviil. Toimi samamoodi ka teise burgeriga.

Head katsetamist!