Mõned neist lihtsatest nippudest sobivad hästi kogu perega meisterdamiseks. Kaasa ka lapsed ja oma kallim ning veetke koos mõnus õhtupoolik, panustades kõik sellesse, et kodu lõhnaks imeliselt.

1. Lisa keevasse vette rosmariini, vaniljet ja tsitruselisi. Kalla see kõik kaussi või tassi ja lisa veel natuke keevat vett. Jäta tassike keset lauda või aseta see kuskile nurka. Lisaks heale lõhnale muudab see ka õhu niiskemaks, mis on väga vajalik talveperioodil keskküttega korterites.

2. Kui sul on kodus kamin, siis lisa tulehakatisele mõned kaneelipulgad ja männikäbid. Kui teed kaminasse koos nendega tule, levib mõnus lõhn üle terve kodu.

3. Muretsege endale sojavaha ja lisage sinna meeldivaid detaile, näiteks kaneeli, ingverit ja nelki. Saate sellest meisterdada imeliselt lõhnava küünla. Seda on ka natuke suurematel lastel lust ise valmistada.

4. Glögi tehes ära koonerda! Kui glögi hakkab pliidi peal keema minema, lisa sinna ohtralt kaneeli, mõni mandariinitükk, rosinaid ja pähkleid. Lisaks hõrgule kuumale joogile saad samaaegselt nautida ka magustoitu! Suurepärane kaks ühes lähenemine kiiremal päeval, kus tahaks nautida midagi magusat.

Allikas: Hello glow