Huawei (hääldus “vau-vei”)

See on ilmselt kõige paremini tuntud Hiina tehnoloogiaettevõte. Selle telefonid on peaaegu kaks korda soodsamad kui Korea või Ameerika seadmed, pakkudes sealjuures äärmiselt rahuldavaid tehnilisi lahendusi. Viimasel Huawei telefonil on Leica kaamera, mis jäädvustab suurepärase kvaliteediega pilte. Telefoni halb kaamera oli siiani selle ainsaks suuremaks puuduseks.

OnePlus

Paljud inimesed arvavad ekslikult, et see edukas ettevõte on pärit USA-st. Need Hiina telefonid on pälvinud “liidrite mõrvari” maine, olles ühtaegu soodsad ja suurepärase kvaliteediga. Lisaks on telefoni suureks plussiks selle kena ja stiilne välimus, mis annab seadmele äritelefoni välimuse. Siiani on OnePlus välja andnud vaid kolm mudelit, mis kõik on pälvinud sooja tagasiside ülemaailmselt IT-meedialt.

Coolpad

Kauni välimuse ning äärmiselt soodsa hinnaga CoolPadi telefonid on ka Eestis hästi kanda kinnitanud. Need on Hiina keskklassi telefonid, millel on äärmiselt soodne hind ja head tehnilised omadused.

Meizu (hääldus “mei-zu”)

Teine üsna hästi tuntud Hiina bränd. Meizu mobiiltelefonid on stiilsed, heade tehniliste omadustega ja vastupidavad. Ka Meizu telefonid on äärmiselt soodsa hinnaga. Ettevõte on hakanud tootma ka mp3-mängijaid.

Oukitel

Kõige parema akuga telefon, mis Hiinas toodetud – nende akumaht on suisa 10 000 mAh, samas kui võimsamatel nutitelefonidel on see harilikult 3000-4000 mAh. Lisaks on Oukitel telefonid väga tugeva konstruktsiooni ja vastupidava klaasiga.

ZTE

Kuigi see on Hiina üks suurimaid telefonitootjaid, siis teavad eestlased seda eelkõige seeniorite telefone (suurte nuppudega telefonid) tootva firmana. Tegelikkuses on see Hiina tehnikagigant üks maailma suurim nutitelefonide tootja. Telefonide hinnad on äärmiselt soodsad ning kvaliteet hea.

Motorola

Motorola kuulub Lenovole, kes selle Google’ilt 2014. aastal ära ostis. Nüüd aga on lõpetatud Lenovo nime all tootmine ning kasutusele võeti nimi Moto, millest on kujunenud ametlikult Hiina bränd.

Lisaks on Hiinast pärit veel Vivo, Oppo, Haier (meie teame seda rohkem kui kodumasinate tootjat), Hisende (teame põhiliselt vaid nende televiisoreid) ZUK ja teised.

Jaga
Kommentaarid