Isegi kui kallim on teie järele hull, on asju, mis mõjuvad talle vastukarva silitamisena. Ja tark naine peab seda silmis ning võimaluse korral väldib vigade kordamist.

Seega - olenemata sellest, kui kõrvuni armunud te olete, jõuab ühel hetkel kätte see etapp, mil pisiasjad (mis te ütlete või teete), hakkavad talle närvidele käima ja vastupidi. Naised ütlevad oma suu kergemini puhtaks kui mehed, mistõttu meessoo käitumine ja reaktsioon meile arusaamatuks jääb.

Eeldades, et te ei ole selgeltnägija, grillis Cosmopolitan kümneid mehi, et saada teada, mis neid elukaaslase juures kõige rohkem häirib. Loomulikult ei ole kõik suhted ühe vitsaga löödud, see ei tohiks segada aga oma elule pilku heitmast ja kui vaja, korrektuure tegemast. Ikka selleks, et koos elukaaslasega veedetud aeg parem oleks.

Näägutamine

Näägutamise komme ärritab suuremat osa meestest.
"Ära jäta taldrikut siia! Kas televiisorist peale spordi midagi ei tulegi? Kolm klaasi viskit on küll!", kirjeldas 32-aastane turundusspetsialist. "Ta otsib alati vigu. Iga kord kui ma voodist tõusen, pean ma lina ära siluma."

Kuigi Dick Hills, raamatu How to Stay Married autor, pakub abielumeestele lohutust, kinnitades, et naine näägutab vaid mehe hingelist heaolu silmas pidades, ei suuda paljud mehed seda taluda. Samas kulutavad naised suure osa energiast meeste parandamisele, arvestamata tõsiasja, et üle 20- ja 30-aastased inimesed nii kergesti ei muutu.

Pidage meeles, te armusite temasse, mitte sellesse, mida te temast teha võite. Seepärast jätke ta hing rahule.

Pisarate appi võtmine

Siin on kõik mehed üksmeelel. "Miks ta küll peab hakkama pisaraid valama iga väikese tüli ajal? Miks ta ei suuda olla mõistlik ja täiskasvanud?" kommenteeris 26-aastane pankur.

Kui te hakkate nutma, jätate paratamatult endast mulje kui lapsest, keda peab kogu aeg hellitama ja kaitsma. Pealegi usuvad paljud mehed, et nende sõbrannad kasutavad nuttu väljapressimiseks, kuna mees on valmis tegema mida tahes, et naine nutmise lõpetaks.

"Mehed on nutvat naist nähes otsekui halvatud," kommenteeris Bonnie Eaker Weil, Make Up, Don´t Break Up autor.

Kõne all olevad probleemid kipuvad kõrvale jääma, kui te iga kord pisaratesse langete. Meeste jaoks on naiste nutul ehmatav-ärritav maik. Kui te oma pisaratevoogu ei valitse, laske tal lugeda kommentaare artiklile Naiste nutud. Vähemalt veendub ta, et te pole ainuke, kellel pisarad alati käepärast.

Mossitav kuninganna

"Ma vihkan, kui ta mossitab. Kui ta ütleks otse välja, mis talle minu juures ei meeldi, oleks mõlemal lihtsam," kommenteeris 25-aastane klienditeenindaja, kelle tüdruk võib tundide ja mõnikord ka päevade viisi mossis näoga ringi käia.

Armastus ja intiimsus näitavad, kas meil on omavahel halb või hea. Intiimsus on aga võimalik vaid siis, kui me oleme valmis olema avatud ja haavatavad. Selle asemel, et tundeid endasse sulgeda, olge avatud ja öelge talle, mis teile ei meeldi, soovitab dr. Dean Ornish, raamatu Love & Survival autor.

Pidage meeles, et ka mees ei ole selgeltnägija ega oska teie mõtteid lugeda. Edu võtmeks on asjade selgeks rääkimine.

Tema elu planeerimine

"Mu tüdruk planeerib alati, mida teha. Tal on valmis ostunimekirjad vabade päevade jaoks. Ta isegi tahab kavandada, millal ma jõusaalis käin, telefoniga räägin ja televiisorit vaatan. Selline domineeriv hoiak ärritab mind," kommenteeris 26-aastane reklaamiagent.

Meestele meeldib spontaansus. Nad peavad tundma, et on vabad, kusjuures seikluslikkuse otsing on osa nende psüühikast. See annab neile, olgu kasvõi näilise, vaba ja muretu tunde. Meestele peab jääma nende vabadus, vastasel juhul nad tunnevad, et neid on lõksu püütud. Kusjuures lõks ei tähenda tingimata seda, et nad tahaksid teist vabaks saada, nad lihtsalt ei taha, et teie nende elu kontrolliksite, nad ei taha teie tujusid ja kapriise.

Olge paindlik ja ärge koostage rangeid ajakavasid. Ühised üritusd kooskõlastage omavahel.

Tema ruumi sisse tungimine

"Mu tüdruk ärritub iga kord, kui ma tahan meestega õlleklaasi taga aega veeta või vaadata spordiülekannet," kommenteeris 23-aastane tudeng. "Ta leiutab alati midagi, mida me samal ajal koos saaksime teha. Kui mul on teised plaanid, jääb ta ootama. Aga see, et ta seal lihtsalt passib ja ootab, on nii imelik, et ma pigem jätan õlle vahele."

Teise personaalsesse ruumi sisse tungimine juhtub tavaliselt kiirete ja tormiliste armulugude puhul. Need naised tunnevad kõrgendatud vajadust sulanduda mehega ühte, kommenteerivad dr. Susan Forward ja Joan Torres, raamatu Men Who Hate Women & The Women Who Love Them autorid.

See ei too kunagi head. Te peate säilitama oma identiteedi ning laske temal säilitada oma. Pealegi, sõpradega läbikäimine tekitab temas tunde, et ta on endiselt poissmees. See, et ta on paar tundi teie silma alt ära, ei tähenda tingimata ula peale minekut.

Sõpradele südame puistamine

"Miks ta peab oma sõpradele kõik ära rääkima? Iga kord, kui ma neid kohtan, saan ma teada, et nad teavad, kuidas ma teda omavahel olles kutsun, rääkimata viimase nägeluse inetutest üksikasjadest," kommenteeris 25-aastane võrguinsener.

Ühelegi mehele ei meeldi saabuda peole ja taluda teie sõprade itsitamist või pilke, mis ütlevad, milline mölakas te olete. Isegi kui te omavahel olete ära leppinud, jäävad inetud vahejuhtumid sõpradele veel kauaks meelde.

Pidage meeles, et mehed tahavad hoida eraelu eraeluna. Kui kõhutunne ütleb, et see on asi, mida teie kallim enda teada hoiaks, siis järgige oma sisemist häält. Ja kui on midagi, mida te lausa peate rääkima, siis küsige temalt kõigepealt ning eksperimenteerige alles pärast seda. Asetage end tema rolli - teile ei meeldiks ju, kui ta räägiks sõpradele, mis hääli te voodis teete, ega ju?

Otsustusvõimetus

"Ta on otsustusvõimetuse musternäidis. Olgu film, kleit või vaip, ta ei suuda midagi ise otsustada ja mina pean temaga kaasas tolknema, et kõiki otsuseid teha. Ja mis veel hullem, ta ei ole pärast kunagi rahul," kommenteeris 26-aastane ajakirjanik.

Mehed ei suuda otsustusvõimetust taluda. Aegajalt võite ju talle öelda, et tahate teada tema arvamust mõne asja kohta, aga pärida nõu iga üksikasja kohta hakkab mehele varem või hiljem närvidele käima.

John Gray väidab raamatus How To Get What You Want and Want What You Have, et otsustusvõimetus tuleneb tavaliselt möödanikus tehtud valedest ostustest. Kui see juhtub, ei suuda te oma otsustusvõimet enam usaldada. Unustage minevik ja austage otsast peale, vastasel juhul otsustab mees teie elus kõik ja te satute tema kanna alla.

Kui te viitate "meile" liiga varakult

"Me oleme käinud vaid kuu aega ja tema räägib juba "meist". Ja ta käitub sellele vastavalt. Ta tuleb mulle võileivaga jõusaali vastu ja tahab valida välja mu riided," kurtis 24-aastane pangandustegelane.

Mehed vajavad igasse suhtesse süvenemiseks aega. Laske tal harjuda sellega, et ta ei ole enam vallaline. Mehed ja naised peavad erinevaid asju eemaletõukavaks. Seepärast olge ettevaatlik: mis teie meelest on väike vastutulek, võib temale mõjuda lõksuna. Laske tal säilitada iseseisvus, kuni ta on valmis teid oma ellu lubama. Kui ta on sunnitud seda liiga kiiresti tegema, võib see kaasa tuua sama kiire lahkumise.

Pidev puudutamine

"Mulle ei meeldi tundeid avalikus kohas näidata, aga tema tahab hoida käest kinni isegi tänaval," kommenteeris 25-aastane suhtekorraldaja. Meestele ei meeldi avalikus kohas tundeid näidata. Samuti ei meeldi neile, kui nende tüdrukud pidevalt tööle helistavad.

Mehed kardavad, et pidev kontakt lämmatab nad, kommenteeris Weil. Pealegi, kui te ei helista, mõjub teie hääl õhtul seda meeldivamana. Ja see, kui nad ei taha avalikus kohas tundeid näidata, ei tähenda sugugi seda, et nad suletud uste taga vägagi kirglikud olla ei oskaks. Seepärast - hoidke puudutused eratarbimiseks.

Kuidas saada aru, et mees on pahane? Jälgige neid märke:

- Ta kõnnib teist sammu võrra eespool. Kui teil on raskusi temaga sammu pidamisel, võib ta püüda teid maha jätta, vähemalt ajutiselt.

- Ta teeb sarkastilisi märkusi. Selle asemel, et tunnistada, et teie tegu või sõnad solvasid teda või tegid talle haiget, teeb ta sarkastilise märkuse.

- Ta väldib kunstlikult kontakti. Kui ta seab käed rinnale risti või surub padja vastu rinda, väldib ta sellega teie embamist.

- Ta väldib seksi. Naised ei ole ainsad, kes vihasena seksist keelduvad.

- Temast saab äkitselt komödiant. Kui mees viskab pidevalt nalja ajal, mil teie tahate midagi tõsist arutada, siis olete tabanud ta hella kohta.

- Ta väldib silmsidet. Kui meest häirib teie käitumine, siis ta tavaliselt väldib teiega silmsidet.