Oled tiitli Kuldnõel 2006 üks nominent. Mida võit Sulle tähendaks?

See oleks kindlasti väga suur tunnustus tehtud tööle. Ka nominendiks olemine on küllaltki suur tähelepanu.

Mida plaanid galaetendusel näidata ja üllatada? Mida on Sinus, mis teistel puudub?
Galaetendusel näitan osa meie, Bastioni, kevad-suvisest kollektsioonist. Osad tooted õmbleme läbi veidi huvitavamast kangast. Stilistikaga üritan põnevalt mängida. Volüümi annan kollektsioonile lõpus paari-kolme spetsiaalselt õmmeldud kleidi näol. Ma arvan, et meis kõigis on see „miski”, et oleme sellele alale püsima jäänud. Vaevalt et minul mingeid erilisi omadusi on.

Varasemaid Kuldnõelu meenutades — milline võitja on meeldejäävaim ja miks?
Ei tooks siin eraldi kedagi välja. Olen seda meelt, et kõik nad on väärinud seda võitu — Kuldnõela.

Kus ja kuidas ammutad mõtteid ja ideid? Kuidas Sinu tööd sünnivad?
Harivad on kõikvõimalikud erialased messid. Reisimine annab kindlasti tuge ja ideid. Eks trende tuleb ka arvestada, aga neid on võimalik alalti omas võtmes lahendada.

Eesti tänavapilti vaadates — mida on liiga palju ja mida liiga vähe?
Esimesena tuleb pähe ehk tumedad sulejoped, aga eks meie kliima on ka selline, et sunnib lörtsis ja sajus, nina mantlikraes käima. Liiga vähe on näha originaalset ja julget stilstikat (rõivaste kokku sobitamist). Loodan, et meie stilistid teevad siin järjekindlalt valgustustööd.

Kus ja kuidas hangid enda rõivad?
Kannan põhiliselt Bastioni rõivaid. Välismaal olles tekib mingi hetkeostu isu ja sealt olen sageli midagi spontaanselt soetanud. Ja muidugi on minu kirg jalanõud! Neid ostan peaaegu alati, olenemata vajadusest.

Mis ese Sinu riidekapis kindlasti olema peab?
Mugavus eelkõige — ilma Bastioni naturaalsiidist dzemprita või topita ei alusta ma ühtegi tööpäeva.

Kaubamärk — kas ja kui tähtis see Sinu jaoks on?
Hinna ja kvaliteedi suhe on tänapäeval väga oluline selles meeletus kaubapakkumises ja siin on tähtis kaubamärk. Teatud kaubamärgis kujuneb maine aastatega. Minu puhul mängib siin suurt rolli hoida nii kvaliteedi kui disaini puhul Bastioni mainet — meie kaubamärgi austajad ei tohiks poest pettunult lahkuda. Selle nimel teemegi tööd.

Keda pead antud konkursi nominentidest suurimaks konkurendiks?
Sellele küsimusele nagu ei oskagi midagi vastata. Igaüks on omas nishis tubli.

Kui kaugele ja kuhu tahad oma tööde ja tegemistega jõuda?
Ma arvan , et Eesti mastaabis on kõik saavutatud. Minu maailmavalu on minevik. Tahan meie ostjale võimalikult toredaid ja mugavaid rõivaid edasi teha. Selles vallas on areneda ja õppida veel küll.

Mis on ühe Sinu kui moekunstniku, suurim unistus?
Unistused muutuvad aastatega ja ei oskagi nagu enam millestki unistada. Pigem on tähtsad soojad ja mõnusad suhted mulle lähedaste inimestega. Kui need on paigas, kulgeb kõik töö ja muu hästi.

Palun ka üks hea soovitus Eesti naise garderoobi või stiili värskendamiseks.
Konkreetselt üldist näpunäidet on mõttetu pakkuda, sest tänapäeva mood võimaldab ju palju ja maitsed on erinevad. Konkreetselt Bastioni kollektsioonist soovitaks midagi meremehe stiilist inspireerituna. See on värske kevadtrend! Ja muidugi rõõmsat meelt ja päikest. Kohe saabub kevad!!!