USA ajaleht The Phoenix avaldas hiljuti saja kõige vähem seksika inimese nimekirja. Selle pani kokku ajalehe toimetus, toetudes lugejate arvamustele avaliku elu tegelaste kohta.

Esikoha saavutas telekoomik Gilbert Gottfried, kellel olevat papagoi hääletämber ja alati hapu nägu. Mees ise sellest ei heitunud, öeldes, et tal on uhke tunne olla esimene ükskõik missuguses nimekirjas. Pealegi oli ta rahul, et edestas Osama bin Ladenit, kes selles nimekirjas oli alles 8.kohal (mis on veider, sest võimu on alati seksikaks peetud).

Teise koha sai New York Yankees´i pesapallur Randy Johnson ja kolmanda filmikriitik Roger Ebert.

Meilgi tuntud inimestest jõudis 7.kohale REMi bassimees Mike Mills, Michael Jacksonile jäi alles 11. koht. Bill Gates, kes ajakirjanike sõnul olevat teinud saatanaga tehingu, et saab 60 miljardit, kuid see-eest näeb selles elus välja nagu kilpkonn, saavutas 23.koha ning filminäitleja Danny de Vito 52.koha.

Ime küll, aga 100.kohale jõudis paljude lemmik Brad Pitt — eks ta ole maitse asi.

Nüüd siis aga meie enda Maarjamaine Aseksuaalsete TOP — ei tea kas 10, 20 või 100. Vaatame, mis välja tuleb. Keda teie peate Eesti avaliku elu tegelastest kõige vähem seksikaks?

Märkige oma TOP 3-5, siis on toimetusel kergem hiljem enimmainitutest nimekirja teha.