JÄÄR 21. märts – 19. aprill

Valitsev planeet: Marss
Kivi: teemant
Metall: raud
Õnnenumber: 7
Õnnepäev: teisipäev
Värv: punane, kollane, roosa
Lill: roos
Loom: härg, tiiger
Sobivus: Lõvi, Ambur, Veevalaja, Kaksikud, Kaalud

Sildade põletamine on sel aastal kergem kui tavaliselt. Suudad mängleva kergusega suuri muutusi esile kutsuda. Peaaegu eranditult teevad need su elu paremaks, kuigi see algul nii ei tundu. Ära muretse, kui asjad pole alati täpselt nõnda, nagu sa tahaksid. Elu on protsess ja lõplikke lahendusi pole olemas. Võta vabalt ja tee seda, mis tundub õige. Sa oled astumas uuele teele. Luba endal seda teekonda nautida ja püüa sellest õppida nii palju kui võimalik.

Armastus
Südameasjades on sind alati paelunud jaht ja võrgutamisprotsess. Kui saak liiga igavaks osutub, võid huvi täielikult kaotada. Õnneks sul seda probleemi vähemalt aasta esimeses pooles ei ole. Jaanuarist märtsini on su tähelepanu reserveeritud ainult ühele inimesele. Korraga oled valmis kõiki reegleid eirates tõestama, kui väärtuslik saak sa oled – ja kõike seda ainult selle nimel, et seda inimest võimalikult kaua aega köita.
Parim aeg: jaanuar, veebruar, märts.

Karjäär
Armastus pole sel aastal su ainus leivanumber. Pead tegema tähtsa otsuse, mis puudutab su tööd. Hiljemalt märtsis on suund selge, kuid see, mis sind ees ootab, muudab sind pisut rahutuks. Septembris oled juba täiesti valmis oma laua puhtaks lööma. Marsid julgelt ülemuse kabinetti, et lahkumisavaldus lauale visata. Sul on seda lihtne teha, uus ja parem pakkumine on sul juba taskus. Enne sildade põletamist ole siiski kindel, et takistavaid asjaolusid ei ole. Sa ei vaja uut teed alustades mineviku taaka.
Parim aeg: aprill, oktoober, detsember.

Raha Aasta algab loominguliselt, rahateenimisvõimalusi on jalaga segada. Lepi vaid parimaga. Sinu eesmärgid täituvad, kui tead, mida tahad. Juba juunis on selge, et oled oma tuleviku kindlustanud. Premeeri end väikese reisiga.
Parim aeg: mai, juuli, august.

Reisi: Jäärale meeldib head teha ja ühiskonda aidata. Sel aastal võiksid avastada Aasiat, Aafrikat ja Ladina-Ameerikat.

Kuulsaid Jäärasid: Sarah Jessica Parker, Russell Crowe, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Vince Vaughn.

SÕNN 20. aprill – 20. mai

Valitsev planeet: Veenus
Kivi: smaragd
Metall: vask
Õnnenumber: 6
Õnnepäev: reede
Värv: punane, roheline, sidrunikollane
Lill: kannike
Loom: sõnn
Sobivus: Neitsi, Kaljukits, Vähk, Kalad, Skorpion

Oled reisipisiku külge saanud ja see ei anna sulle enam asu. Tegelikult ei ole selline rännukihk üldsegi sinu moodi, mistõttu mõningad olulised suhted su elus võivad sattuda pinge alla. Suhted on olulised, kuid veelgi tähtsam on eneseteostus. Sa ei tohiks oma vajadusi eirata. Paki kerge seljakott ja mine kogemusi hankima – see on kena vaheldus elule materiaalses maailmas. Isegi kui kaotad sellepärast mõne lähedase inimese, on sul edaspidi suhetes rohkem pakkuda.

Armastus
Loomulikult võiksid oma elu reisile ka armastatu kaasa võtta, sest kahekesi reisida on palju lõbusam. Kaaslane kulub ära ka teises mõttes – sulle meeldib oma investeeringute tulemusi näha, eriti kui investeerid energiat ja aega. Kui oled üksi, ära imesta, kui kohtad oma teel kedagi, kes avardab su maailma. Just sellest oled sa kõik need aastad puudust tundnud! Isegi kui te kokku ei jää, teeb see sind rikkamaks ja kogenenumaks. See on seikluste aasta. Võta seda just sellisena.
Parim aeg: märts, september, november.

Karjäär
Karjäär edeneb uskumatult hästi, eriti aasta esimesel kolmel kuul ja uuesti aasta lõpul. Abiks on sulle tõenäoliselt vanem ja kogenenum naiskolleeg, tänu kellele võid karjääriredelil tõusta või vähemalt oma sissetulekuid suurendada. Usalda kogemustega inimesi enda ümber, eriti neid, kelle toetus ja poolehoid sulle on ilmne. Aasta lõpp toob mõningaid suuri muutusi karjäärisuhetes ja finantsasjades. Kui tunned aastavahetuse paiku optimismilainet, ei ole see juhuslik.
Parim aeg: jaanuar, aprill, detsember.

Raha
Kodusse investeerimine võib ju tunduda raiskamisena, kuid ometi annab just see sulle vajaliku turvatunde. Investeeri julgelt lähedastesse ja lastesse, ka neid väljaminekuid ei hakka sa kunagi kahetsema. Novembris paraneb su rahaline seis märgatavalt.
Parim aeg: mai, august, november.

Reisi: Sõnn armastab luksust ja mugavust. Euroopa pealinnade viietärnihotellid peaksid rahuldama kõik su vajadused.

Kuulsaid Sõnne: George Clooney, Uma Thurman, David Beckham, Kirsten Dunst, Cate Blanchett.

KAKSIKUD 21. mai – 20. juuni

Valitsev planeet: Merkuur
Kivi: ahhaat, pärl
Metall: elavhõbe
Õnnenumber: 5
Õnnepäev: kolmapäev. Värv: kollane
Lill: lõvilõug
Loom: koer
Sobivus: Kaalud, Veevalaja, Jäär, Lõvi, Ambur

Kuigi sulle on sama hästi kui võimatu päitseid pähe panna, oled viimase aasta jooksul olnud ebatavaliselt vaikne ja järelemõtlik. Võimalik, et kardad oma sõnade ja tegude tagajärgi. See ei ole halb – kogemused ning vanus on sind ettevaatlikumaks teinud ja su lähikeskkond on tänu sellele turvalisem. Kui sõbrad kukalt kratsivad ja küsivad, mis lahti, kutsu nad enda poole, et kitsamas ringis veiniklaasi taga oma mõtteid avaldada. Lõbu ei ole maailmast veel otsa saanud!

Armastus
Romantikaosakonnas ootavad sind ees mõned tähtsad muutused. Millalgi aprillis, ilmselt kevade mõjul, hakkab üks platooniline suhe arenema. Enne kui oma südameuksed pärani lööd, ole täiesti kindel, et vajaduse korral võite sõpruse juurde tagasi pöörduda. Vastasel korral jääd ilma inimesest, kes võiks sulle kasulik olla kogu elu. Ära ignoreeri perekonnaliikme katset tutvustada sulle kedagi, kes on “sinu jaoks loodud”. Seekord võib tal tõesti õigus olla.
Parim aeg: veebruar, aprill, oktoober.

Karjäär
Jaanuarist märtsini on madala profiili hoidmine lausa majanduslikult kasulik. Ühist raha puudutavad teemad nõuavad kaalumist ja vaagimist, järelemõtlematud sammud sulle (ja asjasse puutuvatele isikutele) midagi head ei too. Kui keegi väärkasutab krediitkaarti, mille eest sa vastutad, ära karda seda tagasi küsida. Mõtle tulevikule. Tee pikaajalisi plaane. Usalda vaid neid, kes seda väärivad. Siis ei tundu tänane päev nii masendav.
Parim aeg: mai, juuni, september.

Raha
September on sinu jaoks aasta kõige külluslikum kuu. Tundub, et finantsanalüütikute sünged prognoosid sinu kohta ei käi. Terve aasta sajab rahatähti sealt, kust seda oodatagi ei oskaks. Eriti tulusaks osutub töö ja lõbu ühendamine! Parim aeg: jaanuar, aprill, juuli.

Reisi: Naudid reisi, mis võimaldab sul midagi uut õppida. Kuidas oleks mõne avastamata sihtpunktiga Ida-Euroopas?

Kuulsaid Kaksikuid: Naomi Campbell, Bob Dylan, Heidi Klum, Angelina Jolie, Johnny Depp, Nicole Kidman.

VÄHK 21. juuni – 22. juuli

Valitsev planeet: Kuu
Kivi: rubiin, pärl
Metall: hõbe
Õnnenumber: 2
Õnnepäev: esmaspäe
Värv: hõbedane
Lill: moon
Loom: hüljes
Sobivus: Skorpion, Kalad, Neitsi, Sõnn, Kaljukits

Sel aastal on kõik võimalik: sissetulek võib suureneda, aga ka väheneda, armastus võib sind igas mõttes jalust niita, karjäär võib sind kõrgustesse viia ja maadligi suruda. Sinust sõltub palju, kuid mitte kõik, mängu juhib saatus. See on põnev ja ohtlik ühtaegu. Lähtu oma otsuseid tehes südametunnistusest. Universum püüab sulle uut suunda anda, ja see võib olla alles algus. Usalda oma intuitsiooni – lõppude lõpuks pole see sind kunagi reetnud.

Armastus
Suhted, suhted, suhted. Need võtavad aasta esimeses pooles kogu su aja. Eriti jaanuaris ja veebruaris. Kui oled vaba, ole valmis kellegi pealtnäha tagamõtteta lähenemiskatseks. See keegi on valmis end siduma ja loodab sinult sedasama. Kui sa valmis ei ole, ära anna valesid signaale ja ära lase end ära rääkida. Kui oled juba seotud, saate veelgi lähedasemaks ja sinus hakkab süvenema usk, et oled teinud õige valiku. Novembris võib vana arm su ellu tungida ja mõneks ajaks mõtted sassi lüüa.
Parim aeg: jaanuar, veebruar, mai.

Karjäär
Hoia oma tööasjad kontrolli all. Ära sõlmi uisapäisa lepinguid, kui sa pole oma samme põhjalikult läbi mõelnud. Ära solva alluvaid, ära oota ülemustelt kiidu- ja lohutussõnu, kui sa pole neid ära teeninud. Praegu on sul võimalus tõestada, mida sa tegelikult väärt oled – isegi juhul, kui su “turuväärtus” on viimastel aastatel langenud. See on igas mõttes uus algus. Sa alles laod oma elule vundamenti. Ilma selleta ei ole sul midagi.
Parim aeg: veebruar, märts, august.

Raha
Hoia finantsidel silma peal. Sul on kalduvus laristada, kuid sa võid seda kibedalt kahetseda, seda enam, et alati ei anta sulle võimalust vigade paranduseks. Ilmsel pead nüüd ka raha kõrvale panema hakkama, sest laenud pigistavad üha valusamalt.
Parim aeg: märts, juuni, september.

Reisi: Sulle ei piisa ühest käigust Londonisse, Pariisi, Berliini. Mine siis uuesti, avastada on veel küll!

Kuulsaid Vähke: Tom Cruise, Meryl Streep, Liv Tyler, Josh Hartnett, Lindsay Lohan.

LÕVI 23. juuli – 22. august

Valitsev planeet: Päike
Kivi: rubiin, Metall: kuld
Õnnenumber: 4
Õnnepäev: pühapäev
Värv: kuldne, punane, oranž
Lill: saialill
Loom: lõvi
Sobivus: Ambur, Jäär, Kaalud, Kaksikud, Veevalaja

Sa vajad reaalseid ja ausaid suhteid. Kui vaja, saad hakkama ka üksi, kuid sel aastal on suhted su prioriteetide nimekirjas esikohal. Õnneks tead täpselt, mida sa tahad ja mida sa ei taha, eksimine on sellisel juhul peaaegu välistatud. Armastus ja lojaalsus on sel aastal su põhiteemad. Ei või iial teada, millega see kõik lõpeb – paljud Lõvid leiavad nüüd endale paarilise kogu eluks. Hoia silmad lahti ja kasuta ära kõik võimalused.

Armastus
Kui oled üksi, ei peatu sa enne, kui oled armastuse leidnud. Kui oled juba seotud, süvenevad su tunded ja suhe areneb uuele tasandile. Jaanuaris ja veebruaris tekivad sulle suisa selgeltnägijavõimed, sa suudad inimesed vajaduse korral vaimselt “lahti riietada”. Kui jaanuaris lootusrikkalt alanud suhe vett vedama läheb, on sinu järgmine võimalus juulis. Võid olla kindel, et 2009. aasta suurendab su kogemustepagasit vastassugupoolega suhtlemisel.
Parim aeg: jaanuar, veebruar, juuli.

Karjäär
Teed kõvasti tööd – tõesti kõvasti –, kuid saad ka nautida oma pingutuste vilju. Su sissetulekud suurenevad ja su professionaalne tulevik paistab üha helgem. Ära õlalepatsutustest liiga suurde vaimistusse satu, inimestel võib olla tagamõtteid, millest sa midagi kuulda ei taha. Jätka vankumatult seda, mida teed. Märtsist septembrini pinguta oma sihtide nimel ja ära lase end kõigutada millestki muust. Täiesti võimalik, et võtad uue aasta vastu juba uuel ja palju tähtsamal positsioonil.
Parim aeg: märts, aprill, september.

Raha
Sa võid ju end oma praegusel töökohal kindlalt tunda, kuid kas sa saad end piisavalt teostada? Juulis võib su majanduslik olukord ootamatult paraneda tänu pärandusele või loteriivõidule. Sa ei pea lillegi liigutama!
Parim aeg: veebruar, juuli, oktoober.

Reisi: Sulle meeldib külastada kuningate ja kuningannade maailma. Londonist ja Buckinghami paleest ei saa sul kunagi küllalt.

Kuulsaid Lõvisid: Jennifer Lopez, Madonna, Halle Berry, Mick Jagger, Antonio Banderas.

NEITSI 23. august – 22. september

Valitsev planeet: Merkuur
Kivi: safiir
Metall: plaatina
Õnnenumber: 5
Õnnepäev: kolmapäev
Värv: kuldne, kollane, tumesinine
Lill: liilia
Loom: orav
Sobivus: Sõnn, Kaljukits, Vähk, Skorpion, Kalad

Sa oled endas nüüd mõnda aega saladust kandnud – võibolla isegi kuid. See saladus ei ole just otseselt rõhuv, kuid nüüd, uue aasta algul, saad oma koorma maha panna ja uuesti otsast alustada. Jah, see on uus algus! Nii et anna minna, lase kõik välja. Suhe, mis sind painas, saab helgema tooni. Isegi kui armastus on otsa saanud, võib see areneda sõpruseks. Oled ühe kogemuse võrra rikkam ja tänu sellele targem. Tehtud vigu pole sul põhjust korrata.

Armastus
Pärast aasta algul aset leidnud suurpuhastust oled valmis tegelema meeldivamate asjadega. Märtsi keskpaik toob su ellu suure muutuse armastuse vallas. Ära muretse – see muudab sind veelgi optimistlikumaks. Mis iganes sel ajal ka ei algaks, vilja hakkab see kandma hiljemalt septembris. Aasta teises pooles on sul piisavalt energiat, enesekindlust ja sihiteadlikkust, et saavutada kõik, mida tahad – sest millegi vähemaga sa lihtsalt ei lepi!
Parim aeg: märts, aprill, september.

Karjäär
Paigalseis on lõppenud. Rühid ülesmäge ja sind ei löö rivist välja ei majanduskriis ega isikliku elu keerdkäigud. Loomingulisusest sul igatahes puudu ei jää. Paned end tööl lõplikult maksma. Sinu ideed käivitavad uusi projekte. Isegi kui ülemus sind esialgu veel rahaliselt tänada ei saa, annab ta sulle vähemalt suurema sõnaõiguse firma tulevikku puudutavates küsimustes. Sinu jaoks on see kahtlemata positiivne muutus. Suhtu sellesse vastutustundega.
Parim aeg: veebruar, märts, juuni.

Raha Võib julgelt öelda, et rahamuresid sul ei ole. Eelmine aasta tõi võimalused ja pani paika liikumissuunad. Sel aastal on sul selgem nägemus, kuhu tahad välja jõuda. Loomulikult tähendab see kõik ka rasket tööd, kuid sa pole kunagi laisk olnud.
Parim aeg: august, oktoober, detsember.

Reisi: Ei mingit rannas logelemist, sina vajad kultuuri! Jätka Pariisis sealt, kus pooleli jäid.

Kuulsaid Neitseid: Cameron Diaz, Keanu Reeves, Sophia Loren, Jeremy Irons, Nicole Richie.

KAALUD 23. september – 22. oktoober

Valitsev planeet: Veenus
Kivi: opaal
Metall: vask
Õnnenumber: 8
Päev: reede
Värv: tulipunane, sinine
Lill: kannike
Loom: jänes
Sobivus: Kaksikud, veevalaja, Lõvi, Ambur, Jäär

Aasta algab reipalt ja harmooniliselt. Kodu ja perekond hoiavad sind õnneliku, rahuloleva ja toimekana vähemalt kuni märtsi keskpaigani. Kuid viimased aastad on õpetanud sind harjuma igasuguste üllatustega. Nüüd oled kõigeks valmis ja eriti millegagi sind enam rabada ei saa. Ometi niidetakse sind veel kord jalust – kusjuures hoop võib tulla sealt, kust sa seda kõige vähem ootad. Ära veel ehmu – see, mis algul šokina mõjub, osutub hiljem ülimalt positiivseks muutuseks.

Armastus
Elu tundub harmooniline ja mõnus? Mingeid üllatusi pole karta? Naudi seda vaikelu, kuni saad – peagi hakkab sädemeid lendama! Päevalgele ujub üks salasuhe, millega sa ei pruugi küll seotud olla (aga samas ka võid), kuid mille mahlakatest üksikasjadest pead osa saama, tahad sa seda või mitte. Tõenäoliselt otsustad peagi, et kõigil asjassepühendatud osapooltel on õigus teada, mis toimub. Sellega hajutad sa salapära ja haarad olukorra kontrolli alla. Täpselt seda sinult oodataksegi.
Parim aeg: märts, aprill, mai.

Karjäär
Ehkki olukord eraelus on ärevakstegev, ei takista see sind 2009. aastal oma karjääri tublisti edendamast. Töö mõjub meeldiva vaheldusena ning pakub mõõdukaid väljakutseid terve aasta jooksul. Tõeliselt pingeliseks muutub olukord novembris ja detsembris, kui pead olema kaks korda nii ettevaatlik ja edasipüüdlik, kui sa seni oled olnud. Kui oht möödub, avastad, et oled astunud pika sammu helgema tuleviku poole. Uue aasta võtad vastu rahulikumal ja kindlamal positisioonil kui enne.
Parim aeg: september, november, detsember.

Raha
Aasta esimeses pooles oled sunnitud oma rahaasju kõvasti ümber korraldama. Mais saad tänu ootamatule boonusele, preemiale või palgatõusule ühe laenu makstud ja tunned end kohe paremini. Aasta lõpul suureneb su pere sissetulek oluliselt.
Parim aeg: mai, oktoober, november.

Reisi: Kaalud armastavad reisimist ühendada romantikaga. Euroopa lossihotellid peaksid rahuldama kõik su vajadused.

Kuulsaid Kaale: Catherine Zeta-Jones, Usher, Matt Damon, Hilary Duff, Hugh Jackman.

SKORPION 23. oktoober – 21. november

Valitsev planeet: Pluuto
Kivi: topaas
Metall: raud
Õnnenumber: 9
Õnnepäev: teisipäev
Värv: tumepunane, must
Lill: krüsanteem
Loom: hunt
Sobivus: Vähk, Kalad, Kaljukits, Neitsi, Sõnn

Sa ei unusta 2008. aastat kergelt, kuid 2009 kujuneb sama meeldejäävaks suhteliselt samadel põhjustel. Aasta algusest peale oled aktiivne, toimekas ja uskumatult energiline. Parim on see, et inimesed pole üksnes avatud sinu ideedele, vaid ka valmis aitama neid ellu viia. Aasta esimestel kuudel võid rääkida kõigile kõigest – sinu sõnades on mingi seletamatu jõud. Kuni märtsini oled võitmatu ja suudad palju korda saata. Siis algab harmoonilisem aeg.

Armastus
Aasta algus on küllaltki harmooniline, kuid suvel ja eriti sügisel ole ettevaatlik. Üks töine suhe võib ootamatult sädemeid pilduma hakata. Kui oled üksik ja tunded on vastastikused, lase käia. Kui oled seotud, võid nüüd ahvatlusele järele andes käivitada ahelreaktsiooni, mis paiskab su senise elukorralduse segamini. Mõtle inimesele, kellega oled leidnud midagi enamat kui mööduva kire. Teda rõõmustab võimalus sinuga veelgi lähedasemaks saada.
Parim aeg: aprill, august, september.

Karjäär
Oled endale firmas kindla positsiooni välja võidelnud ja aitad oma ideedega majandussurutisest väljumisele tublisti kaasa. Imelikul kombel õnnestuvad nüüd isegi need strateegiad, mis on varem läbi kukkunud. Ülemused on sinusse lausa armunud! Märtsis võid endale isegi mingi tähtsa projekti välja rääkida. Sinu käes on suured võimalused, kuid nendega kaasneb ka vastutus – mitte üksnes iseenda, vaid ka sinuga seotud inimeste ees. Kaalu oma samme hoolikalt.
Parim aeg: veebruar, märts, mai.

Raha
Raha läheb rohkem, kui tuleb, aga see on ju alati nii olnud? Tegelikult peaksid sel aastal püüdma sellest nõiaringist välja tungida. Suhtu rahaasjadesse kainelt ja rahulikult ning tee endale pikaajaline plaan. Sa ei ole väljapääsmatus olukorras.
Parim aeg: jaanuar, oktoober, detsember.

Reisi: Kirglik Skorpion ihkab kliimat, mis on sama kuum kui tema. Kariibi meres on saari, mis lausa ootavad sind.

Kuulsaid Skorpione: Matthew McConaughey, Winona Ryder, Calista Flockhart, Demi Moore, Goldie Hawn.

AMBUR 22. november – 21. detsember

Valitsev planeet: Jupiter
Kivi: türkiis
Metall: tina
Õnnenumber: 3
Õnnepäev: neljapäev
Värv: lilla
Lill: nelk
Loom: hobune
Sobivus: Lõvi, Jäär, Kaalud, Veevalaja, Kaksikud

Sa ei suuda liiga kaua ühe koha peal püsida. See on sinu needus ja õnnistus. Sel aastal üllatad iseennastki muutustega, mida esile kutsud! Esiteks saab sinust rahaasjades enesekontrolli kehastus (ja see ei sünni sugugi mitte ähvarduste tulemusel). Teiseks tõestad sa endale, et oled võimeline püsisuhteks (ja me ei räägi siin poolest aastast, vaid lausa aastatest). Ära muretse – see ei ole isiksuse lõhenemine, see on isiksuse areng.

Armastus
Jah, see on nüüd juhtunud. Sa oled armunud ja su silme ees terendab helge ja kindel tulevik. Esimest korda elus julged sa vaadata kaugemale kui pool aastat. Sinu isiklike prioriteetide nimekiri muutub. Kõige vabadusehimulisema tähemärgi esindaja on valmis end siduma! Ühe inimesega, ja kas või igaveseks. Nii et püsi lainel ja jätka seda, mida teed. Sa oled õigel teel. Kas kuuled taamal mingit helinat? Need võivad vabalt olla pulmakellad.
Parim aeg: mai, juuli, november.

Karjäär
Üllatavad arengud jätkuvad karjäärivallas. Oled viimasel kahel aastal endale välja võidelnud positsiooni, mis võimaldab sul ühendada töö ja lõbu. Kui välja arvata väike ebekindluse periood aasta algul, peaks see positsioon järgneva aasta jooksul veelgi tugevnema. Kui toimid tasa ja targu, võid end töö ahelaist veelgi rohkem vabastada – ja ühtlasi endisest rohkem teenida. Seda trikki tahaksid osata paljud, kuid kahjuks on salaretsept ainult sinul. Sa oled ise oma õnne sepp.
Parim aeg: märts, august, oktoober.

Raha
Rahaasjades oled sa alati kõrvalist abi vajanud. Nüüd haarad lühikese perioodi vältel oma ebakindlas seisus finantsid kontrolli alla ja suudad lahti saada paarist tülikast võlast. Ilmselt tähendab see, et oled täiskasvanuks saamas.
Parim aeg: september, november, detsember.

Reisi: Seiklushimuline Ambur ei püsi pudeliski paigal. Sobivad kõik sihtpunktid, peaasi et nad võimaldavad sul pidevas liikumises olla.

Kuulsaid Ambureid: Brad Pitt, Katie Holmes, Scarlett Johansson, Jake Gyllenhaal, Christina Aguilera.

KALJUKITS 22. detsember – 19. jaanuar

Valitsev planeet: Saturn
Kivi: granaat
Metall: grafiit
Õnnenumber: 3
Õnnepäev: laupäev
Värv: pruun
Lill: astelpõõsas
Loom: elevant
Sobivus: Neitsi, Sõnn, Skorpion, Kalad, Vähk

Mõistlikkuse, vastutustunde ja distsipliini kehastusena oled eeskujuks paljudele. Inimesed hoiavad rasketel aegadel sinu lähedusse. Kui sinul lahendusi pole, ei ole neid kellelgi. Ei saa just öelda, et sa armastad rambivalgust, aga kui vaja, ajad selja sirgu ja seisad kõigi eest. Niisiis harju selle mõttega, sest tähelepanust sul sel aastal pääsu ei ole. Kaamerad, imetlus ja aplaus saadavad sind kõikjal, ja see on sinu enda süü!

Armastus
Nüüd on sul võimalus kohtuda inimesega, kes aitab sul ka eraelus kindlama suuna leida. See inimene on piisavalt külgetõmbav, energiline ja spontaanne, et köita sind pikka aega. Ja see on ainult hea, sest mängimiseks ei ole sul enam ei aega ega tuju. Kui oled end juba sidunud, ei ole sul raske sidet hoida, eriti aprillist kuni augustini. Teie läbisaamine on nii hea, et toob vägisi abiellumismõtted pähe. Elu on magus just tänu armastusele – ja selle oled sa auga välja teeninud.
Parim aeg: aprill, juuli, august.

Karjäär
Hakkasid oma karjäärieesmärkide nimel sihipärast tööd tegema kaks aastat tagasi. Reageeringud kõrgematest sfääridest on sestsaadik olnud peamiselt kiitvad, kuid ära unusta, et see on juhtunud ainult ühel põhjusel: sa oled sellesse investeerinud oma energiat ja aega. Need olid harjutamise aastad. Nüüd on aeg särada. Ära püüagi vältida aplausi ja rahalisi hüvesid, mis sinu positsiooniga kaasnevad. Loomulikult ei tööta sa ainult selle nimel, kuid see on kena kõrvalprodukt.
Parim aeg: veebruar, mai, juuli.

Raha
Viska jalad seinale ja naudi oma töö ja pingutuste vilju. Ei, see ei tähenda, et peaksid end tööst vabaks võtma. Luba endale nädal siin, nädalavahetus seal, sest pidev tööle ja rahaasjadele mõtlemine kurnab. Sa oled väärt enamat.
Parim aeg: juuni, august, oktoober.

Reisi: Turvalisust ja mugavust armastav Kaljukits lepib vaid viietärnihotelliga. Tegelikult pole tähtis, kus nad asuvad.

Kuulsaid Kaljukitsi: Jude Law, Orlando Bloom, Mary J. Blige, Gerard Depardieu, Dolly Parton.

VEEVALAJA 20. jaanuar – 18. veebruar

Valitsev planeet: Uraan
Kivi: ametüst
Metall: plaatina
Õnnenumber: 2
Päev: laupäev
Värv: roosa, helelilla, roheline
Lill: lumikelluke
Loom: koer
Sobivus: Kaksikud, Kaalud, Jäär, Ambur, Lõvi

Juba suvel oli märgata, et raha- ja romantikaasjades oled sa muutunud ülimalt distsiplineerituks. Ei mingeid plaaniväliseid kulutusi ega juhusuhteid enam! See pole üldse sinu moodi, sest sulle meeldib kulutada kõik, mida teenid (selleks sa ju teenidki), ning kergemeelsed suhted on alati sinu rida olnud. Hiljemalt veebruaris märkad, et su arvel on vaba raha – ja su kõrval on keegi, kellega koos saab juba üsna selgepiirilisi tulevikuplaane teha.

Armastus Oled leidnud enda kõrvale inimese, kes suudab sind piisavalt köita. Esimest korda elus ei vaata sa otsivalt ringi, et tuvastada veelgi paremat saaki. Ent oht pole veel möödas – juulis pannakse su tunded proovile, sest ootamatult ilmub välja üks eks, kes sunnib sind endalt küsima, mida sa tegelikult tahad. Sellest kohtumisest sõltub palju. Kas sul on piisavalt meelekindlust? Püüa selleks vaimselt valmis olla, et meeltesegadus sind jalust ei rabaks.
Parim aeg: mai, juuni, september.

Karjäär
Kipud koosolekutele hiljaks jääma, hiilid töölt minema “hambaarsti juurde”, jätad lubadused täitmata... Sa tead, et kaua see nii jätkuda ei saa. Võta väike puhkus ja mõtle asjad enda jaoks selgeks. Ilmselt oled praeguses töös oma lae saavutanud ja vajad midagi uut. Õppimiseks ja enesetäiendamiseks on 2009. aasta justkui loodud. Õhus on tunda muutuste tuuli ja sul on võimalus panna alus uuele karjäärile. Hakka parema tuleviku nimel samme astuma juba praegu.
Parim aeg: märts, aprill, september.

Raha
Kogutud rahanatukest läheb sul vaja juba aasta teises pooles, kui üks möödapääsmatu väljaminek sind korraks majanduslikult rivist välja lööb. Vähemalt ei pidanud sa laenama – ja vähemalt on sul nüüd midagi, mille väärtus ainult kasvab!
Parim aeg: veebruar, august, oktoober.

Reisi: Sind köidavad risk, lõbu ja ettearvamatused. Kõike seda peaks pakkuma patupealinn Las Vegas.

Kuulsaid Veevalajaid: Jennifer Aniston, John Travolta, Justin Timberlake, Janice Dickinson, Diane Lane.

KALAD 19. veebruar – 20. märts

Valitsev planeet: Neptuun
Kivi: akvamariin
Metall: tina
Õnnenumber: 6
Õnnepäev: neljapäev
Värv: mereroheline, roosakasvalge
Lill: nelk
Loom: härg
Sobivus: Vähk, Skorpion, Kaljukits, Sõnn, Neitsi

Üks, mis sulle kindlasti korda läheb, on lubaduste täitmine. See on kahekordselt tähtis aasta algul, kui üks sõber tõesti arvestab sinuga. Oled talle öelnud, et muretsemiseks pole põhjust. Nüüd saad tõestada, et sul on tõsi taga. Sõbrad mängivad su elus sel aastal üldse tähtsat rolli. Jaga nendega nii häid kui ka raskemaid aegu. Hea on teada, et sa pole maailmas üksi. Sinu ausus ja lojaalsus saavad tuhandekordselt tasutud.

Armastus
Kui tunned, et suhe muutub – ja mitte halvemaks, nii et ära muretse –, on sul sada protsenti õigus. Sinu ja lähedase inimese tunded süvenevad aasta jooksul märkimisväärselt. Kui sa veel seda ainsat ja õiget leidnud ei ole, võid temaga tuttavaks saada tänu perekonnaliikmele või heale sõbrale. Seega on seltskondlik läbikäimine sel aastal ülimalt oluline. Eriti pingeliseks kujunevad armuasjad detsembris – jõulud tulevad igal juhul teistsugused kui tavaliselt.
Parim aeg: märts, mai, detsember.

Karjäär
Ka tööl on su sõnal rohkem kaalu kui tavaliselt, nii et vaata ette, mida sa lubad. Ei ole mõtet võtta endale suuremat koormat, kui sa kanda jõuad. Tee asju nii, nagu oled harjunud tegema, ja ole enda üle uhke. Sul on kogemusi, mida jagada ja millest kasu lõigata. Vaheldust toovad tööga seotud reisid, mida tuleb lähematel kuudel ette rohkem kui tavaliselt. Ära jäta oma võimalusi kasutamata, kodus saadakse hakkama ilma sinutagi.
Parim aeg: jaanuar, veebruar, aprill.

Töö
Kontrolli kõiki dokumente, millele alla kirjutad, eriti jaanuaris ja veebruaris. Ülemaailmne finantskriis on sinugi rahakotis laastamistööd teinud, kuid õnneks ei ole olukord lootusetu. Kõiki asjaolusid arvestades on sul isegi hästi läinud!
Parim aeg: aprill, juuli, oktoober.

Reisi: Miski ei lae sind paremini kui üks korralik rannapuhkus. Sel aastal kutsuvad sind kuldsed liivad, mis asuvad kodust eriti kaugel – näiteks Havail.

Kuulsaid Kalu: Eva Longoria, Bruce Willis, Cindy Crawford, Billy Crystal, Juliette Binoche.