Jäär

Tehke ruumi Jäära jaoks! Sa võtad ruumi juhtimise enda kätte oma julge disainimeelega. Sulle meeldivad lihtsad disainid väikeste tuliste värvilaikudega nagu vibreerivad punased ja intensiivsed oranžid. Et teha enesenäoline ruum kasuta asju, mis sümboliseerivad nooruslikkust ja peegeldavad sinu lemmik hobi.

Jäärale kööki
Energeetiline ja noor — pole vahet kui vana sa oled — sinu köök on esimene ja peamine koht enda laadimiseks. Hubane nurgake, kus vaikselt konutada ajalehe kohal? Ei, aitähh! Sa ei vaja seda — sa oled jälle uksest väljas. Tõlge? Sa vajad ruumi, mis oleks vinge, “tige” ja organiseeritud. Eriti kui sa tavatsed ärgates jätta endast järele korraliku segaduse. Vannitoakapis olevad puhastusvahendid peaksid olema sinu parimad sõbrad. Pisikukindlad tööpinnad tähendavad vähemat koristamisele kuluvat aega. Ülim vahend sinusugusele atleetlikule märgile? Mahlapress! Unusta ära tundidepikkune viilutamine ja pressimine; see on väärt laristamist, et mõnusaid maiusroogi — tervisest pakatav smoothie, mida saad võtta kaasa kuhu iganes sa ka parajasti ei tormaks.

Jäärale magamistuppa
Sa tegutsed impulsiivselt. Sa oled samuti esimene sodiaagimärk ning sinu nooruslik optimism tähendab, et armastad kujundades võtta riske, kuid sinu tuba peegeldab alati elujõulisust ja energiat. Sa võid kanda endaga talenti, mida õppisid lapsena, nagu näiteks antiigi või markide kogumine, viies selle täiskasvanuikka ja panna see kõigile nähtavale kohale. Sa võid isegi proovida teha ruum mugavaks lastele, näiteks luues lastenurk punase tugitooliga muinasjuttude lugemiseks. Julged ja kindlad veendumused, erksad ja tulised värvilaigud on see, mis paneb Jäära tundma end hubaselt. Ole ainult kindel, et võtad ja valid, kas siis punane sein või punased voodiriided, et kogu see “soojus” ei muutuks liiga hingematvaks.

Jäärale elutuppa
Sind teatakse kui noorimat sodiaagimärki — hingelt noorimat, ma mõtlen, mis teeb sinust julge, oma arvamust omavat märki, keda on õnnistatud lapseliku energilisusega. Sa oled vidinate fänn ja ainult kõige uuemad, vägevamad ja vingemad asjad sobivad sulle. Kaalu laristamist lamedale TV-ekraanile, et säästa ruumi. Iseseisev Jäär vajab vabadusetunnet, isegi kui see taandub sinu põrandale; segadus paneb sind ainult tundma ahistatuna! Tegelikult, sinu ideaalne elutuba on nagu kombinesoon, sisaldades erksaid toone (nagu punane vaip või sein), mugav tool, kus end kerra tõmmata ja võib-olla isegi megasuured padjad, et lõõgastuda põrandal, kõik sujuvalt kombineeritud ja ühtne. Ideaalselt oled sina, tuline märk, kamina ees.

Sõnn

Sa tahad traditsionaalselt lihtsalt ruumi, mis põhineb mugavusel, luksuslikkusel ja tihtipeale ka muusikal. Kombineeri kevadisi värve ja maalisi toone plüüšmaterjalidega ja puuvillaga kaetud mööbliga. Lisaks ole valvel klassikaliste, hästi tehtud esemete suhtes, mis peegeldavad peenemaid ning parimaid asju elus.

Sõnnile kööki
Kust tuleb see isuäratav lõhn? Sinu köögist loomulikult. Sinu jaoks on söögitegemine kunstide kunst — omadus, mida hindavad su sõbrad ja naabrid. Kui teised elavad lihtsama kokakunsti najal, siis sina usud korralikult küpsetatud ja kodukootud söökide headusesse. Samuti ei koonerda sa tööriistade pealt. Kui aus olla, siis Sõnn, peremehetsev märk, naudib asjade omamist. Samuti usud sa asju tehes just sellesse, mis teeb sinust sellise märgi, kellel on kõige tõenäolisemalt leiva-tegija, jäätise-masin ja väiksed armsad kausikesed igaks erinevaks sündmuseks. Millele sa võib-olla mõelda ei ole jõudnud: retseptiorganisaator, tehes endale ühe ilusa köitja, kuhu saaksid paigutada kõik oma lemmikud road, millel on kahepoolne kasutegur: lihtsalt kasutatav süsteem, mis hellitab ka sinu nostalgilisemat meelt.

Sõnnile magamistuppa
Sa tead, milline sa oled ja sa ei kavatsegi oma arvamust muuta. Sinu jaoks on ideaalne magamistuba, mis on luksuslik ja mugav. See peaks peegeldama jõukust ja elu peenemaid nüansse. Mõtle: koht nagu Versaille! Sa valid elegantsed detailid, peenelt õmmeldud kardinad, käsitööna valminud voodipesu ja ei hoia kokku millegi pealt, et muuta oma kodu eriti hubaseks “kindluseks”. Ole ainult ettevaatlik liigse kulutamise suhtes: lisa põhilised, nagu tugev puust voodiraam, et maandada neid peeneid siidist linu, sobivat sulgpatja ja hunnikut plüüšist patju! Seejärel juba lõõgastu klaasikese kvaliteetse veiniga. Oehh… õnnistus.

Sõnnile elutuppa
Me teame sinu tüüpi. Sõnnil on väga spetsiifiline maitse ja seda hea põhjusega! Kuna Veenus on sinu valitseja, siis sinu ilumeeleks ongi… ilu. Kõik, mis on natukene vähem kui ilus jätab sind külmaks. Tegelikult, sa vaatad elutuba kui kodu süda, kohta, kus peaks hõljuma hea energia. Mida teha: suur hunnik värskeid lilli. Sa oled sensuaalne ning lõhn ergastab sinu päeva. Sama teeb ka kõige pehmem diivan, mis raha eest saab osta, sa lihtsalt tahad sinna sisse sulada. Samas oled sa ka muusikaliselt häälestatud, nii et ära koonerda sound´i pealt: olgu see siis pisike või omaette klassist helisüsteem, see on muidugi juba sinu enda teha.

Kaksikud

Kaksik on moekas ning trendikas. Tänu sellele täidad sa ruumi uudsuse ja elegantsiga ning otsid kogu aeg esemeid, mis teenivad kahepoolset eesmärki, olles korraga trendikad ja funktsionaalsed. Sind tõmbavad erksad värvid nagu kollane, aga ka helerohelised ja –sinised. Sul PEAB olema ruum meelelahutuseks, kus saad näidata oma vinget, absoluutslet omaette klassist elektroonikat.

Kaksikutele kööki
Kas köök saab olla armas? MUIDUGI SAAB! Sinu köögi puhul on huvitav see, et kuigi sa oled aldis tellima toitu koju, oled sa siiski valmis hea meelega ise süüa tegema. Igatahes sulle meeldib süüa teha ja sulle meeldib meelt lahutada. Olles vägagi hoolitsev võõrustaja on sinu sahtlid pungis väikestest abilistes: väike hiina keele sõnastik, et tellida hiina keeles hiina toitu koos vikerkaarevärviliste söömispulkadega, mis loovad meeleolu. Naljakate loosungitega nõud on samuti üks Kaksikutele iseloomulik joon. Pealegi, sündinud sõnasepana oled sa kõigist tähemärkidest kõige nutikam ja tarmukam ja oskad kõige paremini sõnu seada. Mida sa vajaksid oma kööki on laitmatu disaini ja kvaliteediga modernsed nõud, et kopenseerida kõike seda eksootikat ja romantikahõngu oma dekooris. Jättes disaini lihtsaks, laseb see su peenel ja lahedal huumorimeelel läbi särada.

Kaksikutele magamistuppa
Sa eelistad ilusat ja trendikat — vähemalt niikaua kuni see annab sinu külalistele jutuainet. Olles sündinud Kaksikute märgis (pärides nende duaalsuse) on Kaksikuid raske lüüa, kui asi puudutab disaini, kuid sinu stiil on kindlasti „mis on kuum”, mitte „olen näinud, olen teinud”. Õnneks on sul suurepärane maitse. Magamistoa jaoks vali välja midagi modernsest kunstist (sulle meeldivad korrektsed geomeetrilised jooned) ning kaks moodsat öökappi, mis paiknevad sinu õhulise voodi külgedel. Aseta lahtikäiv diivan sinna kõrvale, et su sõbrad saaksid seal istuda ja sinuga jutustada. Siis lisa stiilipuhas vaas, kuhu saad asetada selle hooaja „IN” õie.

Kaksikutele elutuppa
Me avaldame sulle ühe väikese saladuse: su sõbrad arvavad, et sinu elutuba on nagu kolmemõõtmeline kataloog. Miks? Sündinud trendiloojana komistad otsa kõigele, mis on uusim ja vingeim, samas kui ülejäänud meist otsivad veel parkimiskohta. Mis sul kindlasti olema peavad? Esiteks kunst, mis oleks lisaks silmailule ka vestluse allikaks. Tunned end kodus kunstigaleriides ja tänavalaatadel, sest originaalsus on sinu juures kohustuslik. Moodne disain tekitab sinus samuti sooje tundeid. Hoia kõik jooned oma elutoas siledad ja lineaarsed. Võiksid kaaluda ümmargust klaasist lauda, mis toimiks kui showlava sinu lemmikvaasile. L-kujulised diivanid leiutati samuti Kaksikute poolt Kaksikutele, kes peavad siiamaani vestlemist üheks kõrgeimaks kunstivormiks.

Vähk

Sa oled nagu põetaja, alati hoolitsev ja altruistlik. Sa vajad ruumi puhkamiseks ning kaalutlemiseks. Tähtis on ka see, et seal oleks palju mugavaid kohti, kus inimesed istuda saaksid. Täida ruum rahulike värvidega nagu valge, hõbedane, helesinine ja kreemjas. Lisaks selle, et sa armastad antiiki ja siidi, tahad sa veel seda, et söögitoast ja köögist õhkuks perekonnasõbralikkust.

Vähile kööki
Ah, vähk, koka ja sündinud kodukana märk. Muidugi oled sa tuntud oma kaastundliku loomu poolest, nii et olgu see kas pastaroog 10-le või tass teed sõbrale, oled sa alati kedagi teenindamas. Mida sa vajad: tippklassi tupperware nõud, mis peavad vastu ajahambale. Vähk, praktiline märk, usub kokkuhoidu ja varumisse: sinu külmkapp on tõenäoliselt alati pungini täis. Muidugi on sulle antud luba investeerida uutesse pottidesse ja pannidesse. Olles sünnilt sentimentaalne, kasutad sa tõenäoliselt ikka sedasama vana supitirinat, mille su vana-tädi pärandas eelmisel aastakümnel. Samas aga sellisele nagu sina, kes kannab edasi nii palju rõõmu ja positiivset energiat ning armastab nii väga teha süüa, on sobivad söögiriistad legaalne õigus, mitte privileeg.

Vähile magamistuppa
Sa teed oma oleku märkavaks domineerides. Sinu ruum? Emotsionaalselt kütkestav kest, mille sees kõik saavad lõõgastuda. Uskumatult tundlik, tunnetad sa erinevaid võnkeid hämastava kergusega: sa tahad oma tuppa ainult asju, mis hingavad sinna sisse elu. Lisa taimi, mida saad kaisutada, mulisev purskkaev, mille helid sind rahustavad ja küünlad, mis lõhnastavad tuba. Muidugi ära unusta riputamast kardinaid, et blokeerida valgust — päikest ja kuud, millele sa oled eriti tundlik. Viimasena, pühenda üks püha koht perekonnapiltidele. Sinule kui sentimentaalsele märgile tähendab nende vaatamine kiireimat viisi lüüa kandasid kokku ja tunda…tunda end kodus.

Vähile elutuppa
Sinu märksõnadeks on soojus ja hubasus. Alati on ootamas väike seltskond sinu ukselävel, kes ihaldab tassikest kuuma teed. Vähi elutuba on nagu kaitsev kest, mille sees kogu perekond ja muidugi ka pool naabruskonnast armastab koguneda. Isegi kui sa kaunistad oma märgile omaste värvidega (lahe türkiis ja ookeanisinine) ikkagi kiirgab sinu tuba soojust. Pühenda üks sein perekonnapiltidele, sest nähes nende naeratavaid nägusid muutud sa rõõmsaks. Sama teeb ka diivan, mis meenutab tegelikult pigem üht kohevat pilve. Hoolitse ainult selle eest, et pehme diivan oleks ka plekikindel, kuna sulle ju meeldib valmistada seda toitu, mida kõik armastavad ning mõnusalt diivanil lesides seda ka süüa.

Lõvi

Vaata ette lõvide eest! Sa armastad olla tähelepanu keskel ja kujundad julgeid, elegantseid ruume, täis dramaatilist sisustust, eksootilisi aksessuaare ja uhkeid valguslahendusi. Sind iseloomustavad kuninglikud värvid nagu kuldsed, julged punased, lillad ja kollased, lõpetates sinu muljetavaldavate nurgakestega. Sa täidad oma lemmikud ruumid küünalde, satiinpatjadega ja peeglitega.

Lõvile kööki
Kogunege kõik ümber laua! Olgu see siis kolmekihiline sünnipäevatort, täiustatud superkangelaste kujukestega ning eemaldatava veeliuga või lihtsalt vanad head mustikamuffinid igatahes on tõenäoline, et tegemist on loova projektiga, kus iganes sa ka sellega seotud oled. Köök on tihti kõigi sündmuste keskpunktiks. Kui võimalik, vajad saarekest või kõrget lauda, et kõik asjaosalised saaksid selle ümber koguneda. Lõvid armastavad lahutada inimeste meelt, olgu nendeks siis väiksed lapsed või täiskasvanud, kel sees noor hing! Sa oled ka helde võõrustaja. Üks raudkindel viis, kuidas kindlaks teha Lõvi? Veiniriiul: alati prominentne ja hästi varustatud.

Lõvile magamistuppa
Sa oled uhke oma arvamuste üle ja sind ei häiri kui oled tähelepanu keskmes. Kui aus olla, siis sa tahad, et kõik sind imetleksid! Lõvi, sinu stiil on kuninglik, noobel ja domineerib nagu ka päike. Anna minna, värvi sein väljakutsuvalt! Mõtle kirkalt ja päikseliselt nagu päev rannas, seejärel lisa kullatud peegel, millest saad imetleda oma megavatist naeratust. Samas võid sa riputada üles selle maali, mille sa tegid: Lõvid armastavad igasugust eneseväljendust. Baldahhiin-voodi võib olla sinu moodsa päeva kroon või on selleks see kuninglik troon nurgas, sobides kokku sarnase tumbaga, millele saad toetada oma jalad.

Lõvile elutuppa
Uhke ja päikeseline, kõik armastavad Lõvisid. Sinu elutuba peaks peegeldama seda elurõõmsat paigustust ning ei ole midagi rohkem depressiivsemat Lõvile kui valged seinad! Nii et esimesena mine sulandu ühte värvilaikudega: ere oranž või kollane kutsub sinu nime. Seejärel tee kindlaks, et sinu elutuba kaasab kuninglikku kohta lõõgastumiseks, olgu selleks siis kõige vingem La-Z-Boy (ülimugav tugitool) või siis rikkalik velvetist tumba. Sa elad ja töötad kõvasti. Päeva lõpus sa tahad lõõgastuda stiilselt, kuid samas armastad sa meelt lahutada: investeeri lauamängudesse ja hoia oma veiniriiul prominentsena ja hästi varustatuna. Seal kus sa elad, on ka pidu.

Neitsi

Olles sodiaagimärkidest kõige loogilisem, ihaldad sa korras ruumi, kus kõik on paigutatult täpselt ja korralikult. Kohustuslikud on riiulid asjade organiseerimiseks. Sa naudid kõrgekvaliteetseid elemente, kergeid puite ja klaasist aksessuaare. Sinu värvideks on helesinised, kolla-rohelised ja kreemjad.

Neitsile kööki
On hirmus kahju, et ei ole leiutatud isepuhastuvaid tööpindu. Samas nad ei oleks tõenäoliselt sinu standarditele vastavad. Eriti just köök on seda tüüpi ruum, kus külalised saaksid ohutult süüa kasvõi põrandalt, kui sa muidugi seda neile lubad. Samas oled sa jällegi valmistunud igaks juhtumiks kuna sa armastad teiste eest hoolitseda ja teisi teenindada. Keegi ei ole kunagi näljas, kui Neitsi on ligidal. Tegelikult on šanss päris suur, et kui külalised otsustavad jääda ööseks, on sul värskelt valmis triigitud voodipesu, kimp värskeid lilli voodi kõrval korralikult sätitud ja tervislik suupiste külmkapis ootamas. Sinu täpsus ja kohusetundlikkus on sinu üks parimaid omadusi kuna see lubab kõikidel teistel tunda, et nende eest hoolitsetakse. Seepärast leiadki sa jälle mõne sõbra ukse taga kella laskmas.

Neitsile magamistuppa
Sa töötad koos teistega viisil, mis on kindel ning tasakaalukas, samamoodi nagu sulle meeldib kujundada. Sind juhib tähelepanelikkus detailidele ja kaasasündinud anne käsitööle — sa ihaldad puhtust oma kindla eesmärgiga. Sa ei saa lihtsalt visata mingisugust suvalist tumbat oma tuppa, sellel peab olema panipaik sinu raamatute jaoks ja õmblused, mis peavad vastu ajahambale, suur aitäh! Esiteks, eemalda igasugune korralagedus: puhas ning avar ruum rahustab sinu närve. Seejärel toonita ruumi vaaside ja küünlajalgadega, mis on valmistatud tuhmidest ning organaanilistest materjalidest. Lihtsus — kerge puidust voodiraam ja sinna juurde sobiv raamaturiiul on tegelikult kõik, mida sa vajad.

Neitsile elutuppa
Vaikust ja korda, palun! See on sinu sõjahüüd, kuid see ei ütle kohe seda, et sa oled igav. Hoopis vastupidi! Sa sündisid tähe all, mida kutsutakse “koht kõigi jaoks ning igal asjal on oma koht,” ja juhtumisi on nii, et korras ja tavaline tuba rahustab sind. Sinu esimene peatus: pood, kus müüakse armsaid nõusid. Koristamine tegelikult rahustab sind. Sama teevad ka hästilõhnavad koristusvahendid. Mmm, lavendel: eriti hea sellele kangekaelsele plekile laual ning rahu hingele. Sinu priiskamiskoht? Üksteisega sobivad raamaturiiulid, kuhu sobitada kõik sinu raamatud ja hobid. Soe puit on sinu ehitusmaterjal: hallikas-valge ja rohe-hall on sinu värvipalett. Nüüd aga mine linna ning mõtetes: “rafineeritud ja maalähedane.” Isegi parem kui mõtled lihtsalt “rafineeritud.”

Kaalud

Sa üritad elada tasakaalustatud elu ja tahad suuri, avatuid ruume, kus iga element on sujuvalt seotud. Ammuta oma inspiratsioon kaug-Idast ja seo mugav istumine, mahe valgus, satiin ja küünlad. Sinised ja opaalsed värvid on ideaalsed loomaks õhulist ja puhast ilmet.

Kaaludele kööki
Kes ei armastaks süüa peenelt portselanilt iga päev? Võib-olla kõik peale Kaalude! See on lihtsalt liiga ilus, kuidas saaksid seda hoida erilisteks sündmusteks, sa mõtled. Tegelikult, sa ei peagi. Olles sodiaagimärkidest kõige maitsekam, on sul täielik vabadus koguda nii palju ilusaid nõusid kui su süda ihaldab. Veendu ainult selles, et sul oleks piisavalt ruumi. Antiikne vitriinkapp on ideaalne näitamaks kõiki sinu erilisi nõusid. Sind innustavad ja ergastavad meeldivad aroomid. Hoia kimp karikakraid või lihtsaid kaneelipulkasid vaasis. Kohene aroomiteraapia! Tegelikult, dekoratiivne vürtsiriiul võib olla täiesti omaette kunstiteos.

Kaaludele magamistuppa
Kaaludele omaselt üritad sa alati luua tasakaalustatud suhet mõtte, tegude ja keskkonna vahel. Kaalud on ainuke sodiaagimärk, mis on esindatud mitteelusa objektiga ja sinu õhuline loomus tähendab, et sa triivid nö mõistelises ühiskonnas. Mõtle: feng shui! Sa võib-olla ei ole võimeline tajuma, et see on siin! Tasakaal on kogu asja võti. Kunagi ei saa voodi kõrval olla ühte voodikappi ilma teiseta — sa ei taha kaale tasakaalust välja ajada.

Kaaludele elutuppa
Olles õhuline märk, ihaldad sa puhtaid linu ja tuba, mis hingab. Sinu jaoks ei saa olla midagi õudsemat see, kui sa ei saa kogu ruumi balansseerida. See ei tähenda muidugi kohe seda, et sa tahad kindlasti see-sobib-sellega elutuba kus oleks kardinad-mis-sobivad-laudlinaga-mis-sobivad-salvrättidega tunnet, sa tahad seda ainult siis, kui asi puudutab disaini. Kui riputad seinale riiuli toa ühes küljes (ja kas see ei näe mitte armas välja?) veendu selles, et sa tasakaalustaks selle millegi samakaalulisega, ütleme näiteks madala mahagonist lauaga, mille peale panna need pildid, mille sa raamisid nii ilusti. Kogu selle kohale üks julge moodsa kunsti teos. Nagu näiteks? Ütle sina mulle. Kaaludel on suurepärane maitse ning esteedid, nagu te olete, teate niikuinii vähemalt pooli kunstnikke linnas.

Skorpion

Sinu müstiline loomus vajab ruumi kuhu end välismaailma eest peita. Sind tõmbavad siid ja nahk sügavates värvides nagu burgundia ja must. Tumedad kardinad, lukustatud sahtlid ja eksootilised taimed on perfektsed aksessuaarid sinu salapaigale.

Skorpionile kööki
Mis tee see on, mis seal tõmbab? India tee? Punane Aafrika tee? Vürtsikas ja sinna sekka natukene eksootikat on see, mida on tunda üle kogu maja. Samas oled sa õnnelik siinsamas köögis, koos oma lemmik-kruusi ja kokaraamatuga. Tegelikult, sinu köök võib olla väga tõenäoliselt sinu salajane varjupaik. See võib isegi rohkem tunduda kui elutuba, kus on TV ja sinu kõige lemmikum ja mugavaim tool. Kõik see on sinu uurimustööde jaoks. Kellestki ei saa paremat uurijat kui Skorpionist. Tegelikult sa võid veeta tunde ja tunde vaadates kokasaateid müstilistest koostisainetest ja siis ise sobrada vanades eelmise generatsiooni retseptides, valmistada imehäid roogi ning seejärel keeldudes avaldamast oma retseptide saladusi ühele õnnelikule maitsjale!

Skorpionile magamistuppa
Sa oled saladustekuninganna — müsteeriumid ja üllatus, üllatus… tekstiilid on täpselt sinu rida. Sulle sobivad sensuaalsed materjalid nagu brokaat ja velvet! Sinu elutuba peaks õhkama õdusat, avarat ja koopalikku tunnet ning alkeemik nagu sa oled — juhindudes Plutost, sinu märgile on väga iseloomulik transformatsioon: sulle tuleb loomulikult, et märkad kõige koledamat antiikdiivanit kirbuturul ja pärast uuesti polsterdamist suudad sellest luua ainulaadse meistriteose, mida kadestavad kõik su sõbrad. Valgustus loeb sulle samuti väga palju. Vitraaž-klaasist lambid, mis filtreerivad ja murravad valgust, loob rahustava ja romantilise meeleolu. Sama teevad ka need suurepärased küünlajalad, millest hoovab rikkalikke aroome nagu kaneel või patšuli. Sellel juhul hoomab su elutuba samasugust tunnet nagu ka sa ise.

Skorpionile elutuppa
Sa saad kohe aru, et ligidal on Skorpion. Sa tunned tema rõhuvat kohalolekut. Sa tunned end kas siis mugavalt… või mitte väga, oleneb sinu kõhutundest. Ühest küljest sa igatsed üksindust: mahedat valgust, et luua koopalikku tunnet. Läbipaistvad kardinad, et lubada väike vilksatus valgust sisse, kuid kindlasti mitte väga palju. Sinu unistuste ruum ei olegi nii väga magamistuba, vaid buduaar: mõtle eksootika, ahvatluse, seksikuse peale, väikse suunaga emotsionaalselt tumedama elu peale. Proovi lisada tumedaid velvetist elemente. Voodi, kuhu oleks sisseehitatud sahtlid, et saaksid seal hoida oma intiimsemaid asju. Sulle meeldib kui sinu kujunduses on saladusi.

Ambur

Koos sinu eklektilise seguga värvidest ja aksessuaaridest vajad sa palju ruumi sotsiaalseks interaktsiooniks. Küünlad, religioossed peegeldused ja maakaardid on reeglina leitavad läbi iga sinu toa. Et lisada eripära, vali erinevaid lõbusaid värve nagu lilla, türkiis ja kuninglik sinine.

Amburile kööki
Nii, kus on nüüd see eriline kuskus, mida sa nautisid Pariisis. Ja viinamarjad Sydney´st, mida sa armastasid nii palju, et lasid neid kastiga kaasa panna. Amburil ei puudu kunagi seiklushimu, isegi siis, kui see puudutab kulinaariat. Sinu köögis ei ole sellist asja nagu mahe või vürtsikas — kõik on tehtud selleks, et äratada sinu maitsemeeli nagu võimas metsatulekahju. See on lihtsalt viis, kuidas sina elad. Külalistele meeldib tulla sinu lärmakatele õhtusöökidele, koos küünlavalguses tantsimisega, eksootilise hautiste valmistamistega ja lootusega, et öö saabudes räägitakse nii mõnedki suurepärased lood.

Amburile magamistuppa
Sa saad läbi kõigiga oma pidu-on-elu viisil. Pealegi on olemas mitut erinevat tüüpi sind: Ambur ehk vabadust otsiv seikleja kellele meeldib teistele näidata oma seiklusi: “Vaadake seda Buddha kuju, mille ma tõin Balist ja neid fotosid mu viimasest reisist Kuala Lumpuri!” Siis on olemas veel see naljahimuline ja lõbus Ambur: “See võiks olla ka magamistuba, aga mul on siin nurgas ka väike joogibaar ja lett kokteilide segamiseks!” Igal juhul sa ihaldad mugavust. Investeeri suurtesse, kohevatesse patjadesse. Neid peab olema palju, pluss veel hüpersuperpehme madrats. Olles suur koguja võid sa ennast üle kuhjata oma reisilt kaasa toodud nänniga. Puhvetkapp aitab sul organiseerida.

Amburile elutuppa
Tehke ruumi! Tehke ruumi! Ambur maandus — jälle. Entusiastlik avastaja nagu sa oled, on vägagi tõenäoline, et sinu elutuba peegeldab sinu paljusid reise. Olgu need siis kas raamitud fotod kohtadest, kus sa oled käinud (tahad minna) või see hunnik patju, mille sa leidsid turuplatsil ringi konnates. Investeeri organiseeritud raamaturiiulisse. Miks? Sa teed kõike suurelt. Pealegi, oigab see hunniku raamatute raskuse all ning sulle meeldib neid näidata kui sõbrad tulevad külla, mida nad kogu aeg ka teevad. Sa oled sündinud meelelahutaja! Samas sa vihkad jällegi suurejoonelisi vastuvõtte. Pane mõned kott-toolid kappi erilisteks juhtudeks ning selleks puhuks kui tulevad külalised.

Kaljukits

Sulle meeldib kaasata nii oma perekonnapuu kui ka oma personaalsed saavutused oma kujundusse. Otsi plahvatuslikke kangaid tuhmides värvides ja vana massiivset mööblit, rõhutades nende massiivsust veel suure hulga dekoratiivpatjadega. Tumepruunid ja metsarohelised on ideaalsed värvid kasutamiseks, eriti nahksohval või toolil.

Kaljukitsele kööki
Efektiivsus on sinu märksõna köögis. Sulle meeldib planeerida toiduvalmistamine ette, et hommikusöök oleks valmis kaasavõtmiseks, kui lahkud tööle ja kõikidest sodiaagimärkidest sina, kellele meeldib tegeleda üheaegselt paljude asjadega, fännad tõsiselt ühte uhket ja nooblit espressomasinat. Sisesta kohvioad, vajuta nuppu ja oled valmis minema, täpselt nii nagu sulle meeldib. Sinu märgil on ka sentimentaalsem pool. On tõenäoline, et sul on mõned “vanad head” perekonnaretseptid, mis pärinevad mitme generatsiooni tagant. Köök on sinu võimalus panna nähtavale mõningad pärandusesemed, olgu see siis antiikne teekann või sinu lemmik, uuesti polsterdatud tool. Läbinisti moodsa ja täiesti nostalgilise segu sobib sulle nagu valatult.

Kaljukitsele magamistuppa
Sa paned oma kohaloleku maksma ilma domineerimata, kuid näitad ennast kahe jalaga maapeal seisvana, kindla ja tugevana. Olles nö “täiskasvanuim” kogu sodiaagimärkidest — vastutustundlik ja distsiplineeritud, kaldud sa rohkem tundliku ning täiskasvanuliku dekoori suunas. Oled vastuvõtlik pigem tugevatele kindlatele alustaladele nagu puidust punakas massiivne laud, mille juurde kuulub sama massiivne nahast tool, samas oled sa ka vastuvõtlik rõõmsameelsetele motiividele nagu näiteks leopardimustriline vaip. Veendu selles, et jätad kapiukse lahti või lisa sinna suur klaasist vitriinkapp kõigi oma trofeede jaoks: Kaljukitsed armastavad panna nende saavutused kõigile nähtavale ja kuna sa töötad kõvasti, et saavutada oma eesmärke on sul neid tõenäoliselt päris palju.

Kaljukitsele elutuppa
Ühes muinasjutus küsis noor mees Kaljukitselt: “Oo tark kits, kui palju sa oled saavutanud?” Vastust ei olegi vaja. Vaata lihtsalt ringi. Sinu elutuba on ehe tõestus sinu paljudele saavutustele, mis koosneb ka suurepärasest mööblikollektsioonist. Sinu kujundamises ei ole midagi pehmet ja kohevat! Sa nõuad kindlat ja tugevat diivanit käetugedega, suur aitäh, massiivset tammest lauda ja toa südant, milleks on võimas kamin suure lõõmava leegiga. Kõik see kokku moodustabki sinu jaoks kodu. Loo endale nurgakontor, et sa saaksid need viimased e-mailid saata eriti stiilselt, lisa mõned hubased elemendid nagu näiteks paks vahemereline vaip selleks puhuks, et kui te kõvad töömehed, visates jalast kingad, otsustate lõõgastuda.

Veevalaja

Sa ammutad inspiratsiooni ühest kindlast ajastust, tihtipeale kombineerides ultramoodset disaini ja viimast tehnoloogiat. Abstraktne kunst ja ebatavalised eksemplarid kombineerituna violetsete ja metalsete värvidega, et luua ajatult moodsat ruumi, mis sobib sinu vajadustega.

Veevalajale kööki
Olgu need roostevabast terasest tööpinnad või pressitud tinast köögitasapinna tagused plaadid igatahes on vägagi reaalne shanss, et sinu köögis on esindatud vähemalt üks metallimotiiv. Veevalaja, nutikas ja tulevikku-vaatav võtab väga tõenäoliselt omaks futuristlikud trendid. Sa oled ka suur tehnikavidinate fänn. Asjad, mis pööravad sinu retseptiraamatus lehte? Eraldi spargliküpseti, et takistada varre närbumist? Võib tunduda natukene liig teistele rohkem traditsionaalsetele ja tavalisematele tähemärkidele, aga sulle tundub see kõik täiesti loogiline. Sa oled praktiline kui arvestada sinu kalduvust eelistada seda, mis teeb vajaliku töö kõige paremini. Balansseeri oma funktsionaalsusearmastust mõningate koduste puudutustega, ütleme näiteks värsked lilled. Olgu, olgu, roosid on igavad, aga kuidas oleks millegi eksootilisega?

Veevalajale magamistuppa
Sa kipud läbi suruma oma unikaalseid, tulevikku vaatavaid ideid. Sa oled sammukese ees kõigist meist, eriti kui asi puudutab tehnoloogiat. Su seinal on tõenäoliselt viimane HDTV mudel või vähemalt tahaksid ühte, kuigi vahet pole kas sa oled seda tüüpi, kes eelistab patju ja linikuid või tehnikavidinaid, põhiline on see, et Veevalajad vajavad olla erilised. Sinu magamistuba peab looma põhjust vähemalt ühel teemal vestluse algatamiseks, olgu selleks siis “kosmosevaht” sinu madratsis või metallik värv seinas. Samas võib see olla see retrohõnguline voodikate, mille sa muretsesid endale kirbuturult — vahepeal sa lihtsalt astud olevikust tulevikku või minevikku. Ühesõnaga, Veevalajad on reeglina silmapaistvad ja seda selle kõige paremas mõistes. Sa tead väga täpselt, kes sa oled.

Veevalajale elutuppa
Tutid? Kirevad mustrid? Ei, tänan! Veider ja kohev ei ole sinu jaoks. Sa vajad õhulist ruumi kus sa saad oma patareisid laadida. Piltlikult. Pealegi, sinu elutuba on sinu vidinatele ja jubinatele nagu pühade säilmete kirst või altar. Seitse pulti, massažitool. Lahedaim imidž on praktiliselt sinu teine nimi. Mis on suur saladus? Kogu see tehnika, teiste jaoks nii väsitav ja koormav (ei usu meid? Kes programmeeris videomaki?) aitab sul tegelikult lõõgastuda.

Kalad

Olles artistlik tähemärk tahad sa huvitavat ning vaheldusrikast ruumi, mis oleks veidi eemal reaalsusest. Sa kujundad ruume esteetiliselt, tuginedes müstilistele jõududele ning unenägudele, kaasates tihtipeale mere-põhiseid elemente. Merelised värvid nagu mereroheline, helesinine ja kollane loovad sinu jaoks perfektse atmosfääri.

Kaladele kööki
Mõned võivad sinu kööki pidada ekslikult avangardseks kunstigaleriiks — sinu külmkapp on kui tühi lõuend, mida ilmestavad laste joonistused, perekonnafotod, need ülinunnud magnetid, mida sa jahtisid taga eelmine nädal kohalikul kirbuturul. Sinu piirideta loovus võib väjenduda kasvõi värvitud vitriinkapiga, mida katab ka mingi tobenaljakas laudlina. Kindlasti, kindlasti peab olema seal kuskil ka üks aken. Kalad vihkavad tunda end vangistatuna. Kui saad, loo endale väljavaatamiseks mingi koht. Riputa üles linnumaja ja vaata seda meeletut rabelemist, kui linnud sinu jäetud toidupalukesi õgivad. Jälgides loodust samal ajal kui valmistad tainast oma kuulsatele küpsistele lihtsalt teeb sind rõõmsaks. Tunned tõelist rõõmu hoolitsedes teiste eest, olgu nad siis „karvased või sulelised”.

Kaladele magamistuppa
Sa oled käid-vooluga-kaasas tüüp, kes imeb endasse teiste iseloomujooni. Vahel ammutad sa endasse ka nende emotsioonid, seetõttu peab su tuba olema koht, kus sa saad tõeliselt lõõgastuda. Sinu voodil on väga suur tähtsus: vali see pehme, mugav ja leevendav, lopsakate linade ja kookonilaadse kashmiirist voodikattega. Enesestmõistetavalt sa ei ole õnnelik kui sinu hubane puhkepaik ei peegelda sinu loovat aurat. Vali endale kunsti, mis on kerge ning unenäoline nagu Van Gogh´i “Starry Night”. Sinu tuba on sisenemispunkt unistustemaale ja see on koht, kus sa saad kõik oma head ideed!

Kaladele elutuppa
Oota, kas me oleme vee all või sinu elutoas? Jajah, siin on aken. Aga sina, väike kalake, tahad ruumi, mis paneb sind tundma nagu saaksid ujuda kaugele kaugele. See peaks seletama looklevaid ja lainelisi kardinaid, paksu vaipa ja… meresiili. Ma teen nalja! Andesta, me teame, et sa oled tundliku hingega. Muide, sa oled ka artistlik. Sinu dekoor kisub rohkem pentsikuks ja sa tead täpselt, mida sinna panna: haldja-aed nurgas, kashmiirist kate rippumas naljakalt diivanil. Veendu ainult selles, et lisad struktuuri — riiuleid, panipaiku, laua — kõik need vahvad elemendid, et su segasumma suvila oleks koht, mida kutsuda koduks.