Nivea Beauté talvine hooajavärvide kollektsioon võtab eeskuju 20ndate ja 3Ondate kuldsest ajastust, tuues turule naiselikult õrnades ja pastelsetes toonides kosmeetikatooted. Uuest kollektsioonist õhkub elegantsi ja stiili. Naiselik, romantiline ja pisut müstiline on ka selle talve riietumisstiil, mille juurde uued värvid hästi sobivad. Pearl Light värvipalett keskendub valgele ja õrnadele pastelsetele toonidele.

Kaks huuleläiget heledates kuldsetes ja lillakates varjundites - Ice Flowers ja Snow Princess - on väga ühtlase koostisega ning annavad huultele võluva läbipaistva sädeluse. Läige kaitseb huuli ka liigse kuivuse eest. Veepõhised sametpehmed Aquatouch lauvärvid Magic Breeze ja Frosty Breeze, mis on samuti kuldsetes ja lillades toonides, jätavad laugudele tagasihoidliku sätenduse. Pidulikumal puhul sobib lauvärvi kanda ka otse kulmu alla või põsesarnale.

Kollektsiooni kuuluvad veel neli Colour & Calcium küünelakki Snow Rose, Cool Cristals, Icy Reflection ja Snow Diamonds oma mahedates sinakas-rohelistes, lillades ja roosakates toonides. Huuleläiked maksavad poes orienteeruvalt 72 krooni, lauvärvid 118 krooni ja küünelakid 74 krooni.

Labello tõi turule uue hügieenilise huulepulga Pearl & Shine

Beiersdorf toob novembri lõpus Eesti turule hügieeniliste huulepulkade sarja Labello uue hügieenilise huulepulga Pearl & Shine. Uus huulepulk kaitseb huuli kuivamise eest ning seda sobib kasutada ka pakase või kuiva õhu korral. Tänu erilisele kreemjale koostisele, mis sisaldab E-vitamiini, jojoba õli ja shea võiet, hooldab Labello uus hügieeniline huulepulk Pearl & Shine huuli väga pehmelt.

Huulepulk kaitseb huuli kuivuse eest ning pakub kaitset külma ilma või liigselt kuiva õhu korral, rõhutades samaaegselt huuli särava roosa läikega. Huulepulk on mõeldud eelkõige noortele naistele vanuses 14 kuni 29 eluaastat. Uus hügieeniline huulepulk Pearl & Shine maksab poes orienteeruvalt 27 krooni.