On nii ebaaus, et samal ajal kui mees end tagasi hoida püüab, näed sina kurja vaeva, et orgasmi lähedalegi jõuda. Siinkohal saame aga küll süüdistada vaid enda ülesehitust. “Naistel võtab tippujõudmine kauem aega, sest nende anatoomia on tunduvalt keerulisem,” selgitab raamatu “Ride ’Em Cowgirl! Sex Position Secrets for Better Bucking” autor Sadie Allison. Vastupidiselt peenisele, mida stimuleeritakse aktsiooni ajal otsast juureni, jääb kliitor põhimängust veidi eemale.

Sa võid oma partnerile küll öelda, mida ta tegema peab, ent pidev suuna kättenäitamine on pigem nagu haigutamaajav klassiekskursioon vanalinnas koos giidiga, mitte orgasmisõbralik tunnetekeel, rääkimata, kui heidutavalt see veel mehele mõjub. Meeste jaoks käib libiido käsikäes enesekindlusega, nii et kui ta teeb midagi valesti ja sa seda ütled, võib see anda hävitava hoobi edaspidistele vallatushoogudele veel pikaks ajaks. “Mees tahab sind orgasmi viia — ta lihtsalt ei tea, kuidas seda teha,” ütleb raamatu “Touch Me There!” autor Yvonne K. Fulbright. Valutuim viis meest iha jahutamata juhendada on vaikselt vihjates teda samm sammu haaval juhtida. Kuna mehed n-ö armastavad silmadega, mitte pole su jutu peale timmitud, piisab vahel ka sellest, kui sa meeldival hetkel rahuoleva kiidumõmina kuuldavale lased või veelgi erutavam — ette näitad, kuhu tal tasuks järgmiseks liikuda. Loe meie nippe ja sa ei pea orgasmi enam ealeski teesklema. 

Suudluste võlu

Kiirelt asja kallale asudes teevad mehed sageli vea. Nad püüavad anda naisele seda, mille osaliseks soovivad ise saada, ja nii nad haaravadki agaralt rindadest ning asuvad rütmiliselt naise jalge vahel tegutsema, taipamata, et selline tegevus on sensuaalsusest väga kaugel. Nii et kui sa sel hetkel juba kirest ei nõreta, anna talle märku, et ta peaks enne alumistesse sfääridesse laskumist “ülemisel korrusel” asjad käima lükkama.

Ideaalne starter on pikk suudlus. “See sütitab sinus tõelise kire,” ütleb raamatu “Emotional Fitness for Intimacy” autor Barton Goldsmith. Nii et suudle teda innuga ja juhi ise olukorda, nii et ta ei pea muud tegema, kui sinu rütmiga kaasa minema. Võid õrnalt imeda tema alahuult, kõditada ta huulejoont oma keelega ja muuta suudluse survet nii, et see just sulle nauditav oleks. “See nipp töötab pea alati, sest alateadlikult peegeldavad inimesed seda, mida neile tehakse,” ütleb Fulbright. Aga nagu me teame, on mehepojad tihti kärsitud, nii et pole imestada, et ta juba mõne sekundi pärast, kui sina alles hoogu kogud, juba järgmist sammu püüab ette võtta. Juhi ta mänguliselt tagasi aeglase suudluse lainele ja näitamaks, kui väga sa seda naudid, haara tal kannikatest või suru end veelgi kirglikumalt tema vastu.

Kui oled valmis järgmiseks etapiks, liigu suudlustega tema kõrva juurde ning sealt edasi rinnaesiseni — jällegi peaks ta sinu tegevust peegeldama ja sinuga sama tegema. Kui ta seda ei tee, libista end ta kõrva juurde tagasi ja küsi, kas talle meeldis see tunne, mis tal tekkis. Kui vastus on jaatav, lükka pea selga ja ütle, et mmm… nüüd on sinu kord sama nautida. Ja ära unusta häälitsemast — kui ta teeb õiget asja õiges kohas, anna talle sellest kuuldavalt teada. Asi on positiivses innustamises — veendu, et ta mõistaks, kui väga ta sind üles kütab, ning usu meid, ta jätkab õiges suunas.

Eelmänguõpetus

Muidugi tahaks ta sul sekundiga riided seljast rebida, aga ära lase tal seda teha! Orgasmi üks põhitingimus on erootilise pinge kasvatamine, mis on üsna aeganõudev protsess. 

Paljasta end tasahilju ja vähehaaval just sealt, kuhu soovid, et ta oma tähelepanu ja puudutused ning suudlused suunaks. Näiteks võid topi küll seljast võtta, kuid püksikud jalga jätta ning voilá — ta keskendub automaatselt su rindadele. Seejärel suuna teda oma sõrmedega, libistades neid tähelepanu ihkava piirkonna poole. Ringita ümber nibude, pigista või silita oma rindu ja küll ta siis juba taipab. Veel üks nipp: võta mängu šokolaadikreem või siirup ja tilguta seda sinna, kus tahad tema suudlusi tunda. Nii on hea talle näidata, et mitte ainult su nibud ja kliitor ei vaja tähelepanu.

Vallatult keelitades ära lase tal oma püksikuid ära võtta, vaid las ta tutvub su alakehaga, suudleb sääri ja reisi ning hellitab sind läbi püksikute — see tegevus on tõeline kirekütja. Ja siis saad taas kord talle näidata, mis tal tuleb edasi teha, hellitades oma kliitorit läbi püksikute sõrmedega üles-alla ja ringjalt, kord tugevamalt, kord hellalt ja aeglaselt. Seejärel aseta tema käsi sinna ning lase tal samas vaimus jätkata, andes häälitsuste abil teada, kuidas sul kõige parem on. Kui sa juba n-ö otsest kontakti tahad tunda, tõmba püksikud veidike eemale, aga vaid niipalju, et kliitor nähtaval oleks. Kui ta sind õigesti puudutab, anna sellest valju oigega märku, kui ta aga õigest kohast eemale kaldub, ära teeskle, et see sulle meeldib, vaid ole vakka. “Mehed õpivad otsesest tagasisidest,” ütleb Goldsmith, nii et kui sosistad: “Oh, just nii,” jääb see tegevus templina ta mällu. 

Keeletreening

Kas teadsid, et Cosmo küsitluste järgi meeldib meestele tegelikult ka keelekat teha. Aga vahel võivad nad sellega liialt agaraks minna, soovides kiirelt su sisse pääseda, sest nad pole kindlad, et teavad, mida seal allpool täpselt teha tuleb. Demonstreeri talle, mis sulle meeldib, öeldes: “Mulle meeldiks, kui sa nii teeksid…”, ilmestades seda unustamatu vaatepildiga ja suudeldes teda seejärel nii, nagu sa soovid, et tema seda teeks… aga seal allpool.

Kui ta su jalgevahel askeldab, saad õige koha kätte näidata, moodustades nimetissõrme ja keskmise sõrme abil tagurpidi V-tähe, nii et õige koht talle märkamatuks ei jääks. Surve vähendamiseks või suurendamiseks suru end rohkem vastu voodit ja tõmbu eemale või tõuku hoopis tema poole, vastavalt sellele, kuidas sulle parasjagu tundub. Puusadega end ise üles-alla või vasakule-paremale liigutades saad märku anda, milliseid keelepuudutusi sa tunda soovid. Ja ära unusta teda innustamast — pigista ta kätt, oiga kirest ja mõmise naudingust.

Käeulatuses

Mõned naised saavad orgasmi pelgalt vaginaalse stimulatsiooni kaudu, ent suurem osa vajab n-ö lõpuni jõudmiseks ka kliitori hellitamist. Sellepärast võibki orgasmi saamine raketiteaduseks osutuda, eriti kui ohjad vaid mehele usaldad (sina peal ei tule siin jutu-teemaks). “Sa peaksid olema sellises asendis, et ta saaks su kliitorit puudutada, kas siis oma sõrmede või kubemega,” ütleb Fulbright. “Meie eksperdid soovitavad lusikaasendit — sina lamad külili ja tema on sinu selja taga — või siis koerapoosi. Need mõlemad võimaldavad ta kätel ulatuda su kliitorini ja seda hellitada.” 

Ära jää ootama, et mees ise taipaks seda teha, vaid suuna ta käsi julgelt oma jalgade vahele. Kui lõpp tundub juba liiga lähedal olevat, juhi ta näpud veidi eemale või asenda hetkeks enda omadega. Nii näitad, et vajad hetkeks hellemat kohtlemist, et mitte veel lõpetada, ent tahad siiski ta puudutusi nautida. Käte abi kasutamata saab vahekorra ajal kliitorile avalduvat survet suurendada ka siis, kui oma tagumiku alla padja paned ning lased mehel oma jalgade vahele heita, nii et ta keha ja kube tihedalt vastu sind ja kliitorit surutud oleks. Kui soovid, et ta jõulisemalt tegutseks, tõmba teda kannikatest enda vastu ja sosista, et just nii ongi kõige parem. Sellega annad talle märku, et grande finale pole enam kaugel. 

Võiduka lõpuni

“Nüüd oled sealmaal, et mida iganes ta ka teeb, peaks ta seda jätkama veel veidi,” ütleb Allison. Jätka sobiva surve ja tempoga, tema tagumikku eemale surudes-tõmmates või kata ta kliitorit hellitav käsi enda omaga, et ta oma tegevust ei lõpetaks.

Kui aga lõpust jääb napilt puudu ja pinge leebub? Siis palu tal endale veel pisut keelekat teha või sõrmed taas mängu võtta. Ütle, et oled oma elu parima orgasmi veerel ja et sellest jääb puudu vaid nii-ii natuke (ta ju ei taha end saamatuna tunda). Käies uuesti juba tuldud rada, kasvab erutus veelgi ja suur O ongi garanteeritud. Mida sa iganes ka ei teeks, ära hoia end tagasi, kui see võimas tunne sind lõpuks valdab. Anna talle teada, et oled lõpetamas ja temal on selles olulisim roll. Ja kui asjaga ühel pool olete, sosista talle, mis sulle meeldis, näiteks: “Eriti hea oli siis, kui sa…” soovitab Goldsmith. Just siis, kui pea on pingevaba ja mees on rahulik, on õige hetk öelda, mis sulle eriti muljet avaldas. Kuna tal on kogu trall veel elavalt meeles, paneb ta su kiituse kõrva taha, et seda arvesse võtta ka järgmisel korral — sa ei pea enam giidi mängima.