Kevade algushetke planeetide seisu järgi tehakse prognoose terve järgmise aasta kohta. Kuna Päike teeb ühenduse nii Lililti kui Uraaniga, on oodata rahutut, äkilist ja äärmustesse kalduvat aastat.
Naiselik armuplaneet Veenus asub Veevalajas, tehes õnneliku aspekti naiselikkuse sümboli Kuuga. Seega on aastas tugevad just naiselikud energiad. Samas on Veenusel täpne pingeseis Pluutoga, mis on jõu, kontrolli ja põhjalike transformatsioonide sümbol.
Nädala algus on rahutu, asjad lähevad teisiti, kui algselt plaanitud. Hea aeg surnud punktist väljamurdmiseks, julgeteks sammudeks. Nädala teisel poolel hakkab tooni andma Päikese ja Pluuto kvadraat — võimuvõitlus, konkurents, soov valitseda ja teisi allutada.
Samas on nädala teine pool ka romantiline — Veenus, Neptuun ja Eros moodustavad seksika kolmikühenduse. Parim nädal erootika ja hingeliste energiate ühendamiseks! Pühapäeval kell 9.53 siseneb Veenus Kaladesse.

JÄÄR
Sina kui kevade laps oled nüüd rohkem märgatud. Hakkab ju esmaspäeva öösel kell 1.21 kevad ehk siis Päike siseneb Jäära märki. Uus algus kõigi, aga eriti sinu jaoks!
Niisiis haara härjal sarvist — nii suhete kui ka tööde ja tegemiste tasandil. Pane paika plaanid, loo vaimusilmas just see visioon, mida vajad edasiliikumiseks.
Kolmapäeval kell 12.03 siseneb Jäära Lilit — eristumise ja esiletulemise sümbol nii heas kui halvas. Seega võid särada, olla efektne, võrgutav ja sensuaalne. Kuid võid end leida ka kuulujuttude pöörises, sattuda skandaali või mässida end mõnda intriigi.
Nädala teisel poolel kipud ärritama nii oma bossi kui ka võimuesindajaid. Sind kontrollivad ja sinu üle võimu omavad jõud tahavad sind paika panna. Ole kõikvõimalike kontrollide ja revidentidega magusam kui mesi!
Esmaspäeval on oluline suhteteema. Teisipäeval ja kolmapäeval on õhus salapäraseid toone. Sinu koleeriline temperament on rohkem märgatav neljapäeval ja reedel. Eriti laupäev, aga ka pühapäev nõuab taktitunnet peresuhetes.

SÕNN
Sinu jaoks tähendab algav kevadnädal vägagi erilisi tajusid ja üleelamisi hingelises ja psüühilises plaanis. Võimenduvad nii soovid kui ka kartused, nii hirmud kui ka igatsused. Võid näha prohvetlikku unenägu või avastada enda jaoks olulise märgi või sümboli, mis tundub eriti tähendusrikas. Kogu maailma valu ja kannatused lähevad sulle rohkem hinge.
Samas võid kaotada või lasta pihta panna oma asju, unustada kokkulepitud kohtumisi. Kuna elad nüüd oma hinges ja unistustes, võid tööde-tegemiste tasandil kergesti praaki toota. Vaatamata kõigele on aga suhted bossi või mõne muu otsustajaga igati meeldivad.
Esmaspäeval võib rutiin eriti tappev tunduda. Teisipäev võib kellestki abi ja kasu olla. Kolmapäeval võib aga suhetes sasipundar või möödarääkimine aset leida. Neljapäev võib tuua nii lahenduse probleemile kui ka sisaldada olulist sisemist äratundmist. Reedel tasuks olla ettevaatlik vigastuste ja traumade suhtes. Laupäeval ei taheta ehk sinu mõtetega nõus olla, vaidlused, mittemõistmised. Pühapäev võiks olla kinopäev.

KAKSIKUD
Vaatad rohkem tulevikku ning pead endale tunnistama, et see on täis rahutust ja ebastabiilsust. Sul on tunne, et sind viiakse reisile, mille sihtkohta sa ei tea. Või et kiirus muudkui tõuseb, kuid sul puudub korralik sõiduvahend. Samas mõjuvad sellised tajud vaimule inspireerivalt ning rutiinist vabastavalt.
Kõik avaruste, kauguste, eksootika ja välismaaga seonduv on sel nädalal paljulubavas seisus. Parim aeg nii reisi alustamiseks kui ka netis suhtlemiseks ja suhete loomiseks.
Sinu suhted mingi rühma, grupi või seltskonnaga on tavatud ja võivad kaasa tuua ootamatusi.
Esmaspäev sobib kergemateks asjadeks. Teisipäeval ja kolmapäeval on kas palju tööd või ajad ise asjad keeruliseks. Kolmapäeva esimene pool sobib hästi terviseprotseduurideks. Neljapäev ja reede soosivad partnerlust. Reede võib siiski tuua pingeid töösuhetes. Nädalavahetusel ettevaatust ohtlike esemete, ainete ja tehnikaga!

VÄHK
Vähi jaoks on kevade algus sageli oluliste tööalaste või muude ühiskondlike ettevõtmiste aeg. Sinu olukord tööl või sinu osalus mõnes ühiskondlikus projektis võib jõuda otsustavasse faasi või anda konkreetseid tulemusi. Kui aga oled lihtsalt kodune, tunned et oled „kodu süda“ ning et otseselt sinust sõltub, kuidas su kallid end kodus tunnevad. Praegu on aeg, mil see, mis on sulle tõeliselt tähtis, on fookuses või kulmineerumas.
Aktiviseeruvad sinu konkurendid nii töises sfääris kui ka eraelus — ära lase endale pähe istuda ning julge olla sina ise. Sotsiaalses plaanis võib juhtuda midagi täiesti ootamatut või tunned ise vajadust mässata kehtivate reeglite ja normide vastu.
Esmaspäeval lõpeta kõik poolik. Teisipäeval ja kolmapäeval varu aega naudingute ja eriti armastuse jaoks. Luba ennast hellitada. Neljapäeval ja reedel ajad asjad keeruliseks, alahindad ennast asjata. Nädalavahetusel liiguvad sinu ja su partneri vahel tugevad emotsionaalsed hoovused.

LÕVI
Seekordne kevad avardab jõuliselt su maailmapilti, toob uusi ideid ja arusaamu. Hakkad tundma suuremat huvi maailma asjade vastu — võimalik, et lähed mingitele kursustele või külastad metsiku turistina mõnd eksootilist paika.
Sellel nädalal võib sinuni jõuda infot, mis võib mõjuda ehmatavalt või tunduda uskumatu. Su maailmavaade ja tõekspidamised pannakse proovile. Võimalik, et pead kiiresti ümber õppima ja sobitama uue info oma vanasse maailmapilti.
Veenuse, Erose ja Neptuuni ühendus sinu partnerluse ja suhete sektoris toob eriti nädala teisel poolel erilist ja naudingurikast ühtesulamist oma partneriga!
Esmaspäeval võid olla valikuraskuste ees. Teisipäeval ja kolmapäeval püüa lõpetada poolikud tööd, vaata rohkem endasse. Kodu ja pere vajab hoolt ja tähelepanu. Neljapäev on väga õnneliku mõjuga, soosides seiklusi ja naudinguid. Reedel võid jätta nahaalse või väljakutsuva mulje, valitseb oht konfliktidele. Nädalavahetusel, eriti aga laupäeval hoia tervist!

NEITSI
Nüüd pannakse proovile kõik see, mis on juba küllalt kaua kestnud, ent tahab ikka veel edasi kesta. Seega, kas oleks aeg muutusteks või läheb kõik ikka vanas vaimus edasi?
Mida rutiinsem ja sisuliselt ammendunum on mõni olukord, suhe või nähtus sinu elus, seda suuremaid väljakutseid selles liinis koged. Näiteks, kui kahtled mõnes oma partnerlussuhtes ja mõtled, kas katkestada see või mitte, tuleb saatus ise appi ja korraldab asja ära.
Aeg ise aitab sind nüüd vajalike muudatuste tegemisel. Jälgi vaid seda, et sa ei laskuks teise äärmusse — teed muutusi vaid muutuste enda pärast.
Esmaspäeval väldi raha- ja laenude teemat, keerukat tehnikat ära osta. Teisipäev paneb asjad liikuma, toob uusi ideid. Kolmapäeval võid hakata kahtlema selles, mida teisipäeval otsustasid, hoida tasuks ka tervist. Neljapäev toob mõnusaid peresuhteid või sisemise rahu ja selgushetke. Reede võib kujuneda konfliktseks, laupäeval kummitab armukadedus, pühapäeval lihtsalt puhka.

KAALUD
Kevade algus toob palju uusi suhteid või teeb korrektiive vanades suhetes. Igasugune partnerlus toob nüüd kaasa üllatusi, ehk isegi ehmatavaid momente. Su partnerid kas käituvad veidralt või sulle lihtsalt tundub nii — igatahes on õhus ärevust ja ettearvamatuid arenguid. Mees, kellega nüüd kohtud, pöörab su elu täiesti pea peale. Samas seda sa just loodadki, kuna sul endal puudub piisav otsustavus midagi kardinaalset uut ette võtta. Keegi, kellega kohtud, võib osutuda ka „peegliks“ — inimeseks, kes näitab sulle sind ennast täiesti uue nurga alt.
Esmaspäeva õhtu võib kujuneda vägagi romantiliseks, kuna tunned end naiselikult ja ka käitud vastavalt. Teisipäev ja kolmapäev nõuavad sinult suuremat konkreetsust, eriti praktilistes asjades. Kolmapäev sobib hästi suuremateks ostudeks, aga ka millegi korjamiseks, kogumiseks. Neljapäev soodustab leppimist ja lepitamist, samuti võib kellestki palju kasu olla. Reede nõuab suhetes kolleegidega taktitunnet. Vältida keeruka tehnika soetamist. Laupäev tekitab pingeid peresuhetes, kuid sobib koduseks suurpuhastuseks. Pühapäeval maga, puhka end korralikult välja.

SKORPION
Endiselt on aktuaalne eelmise nädala sümbol — sügav kaev, mille põhjas on särav kristall. Toetud oma sisemisele minale ja naudid oma sisemusest väljavoolavat harmooniat. Peresuhted ja kõik kodu ning majapidamisega seonduv pakub ilusaid hetki. Seevastu töö ja muude kohustustega seonduv võib nüüd kaasa tuua ootamatusi, ebastabiilsust, lubadustest ja lepingutest taganemist. Heal juhul võib aga ootamatus tähendada surnud punktist väljamurdmist ja rutiinist vabanemist.
Kindlasti ei sobi nädal dieedi pidamiseks, eriti selle alustamiseks. Su organism võib veidralt reageerida mistahes muutusele.
Esmaspäeval võid olla ülitundlik ja hajameelne. Teisipäeval ja kolmapäeval muudab Skorpionis liikuv Kuu sind kirglikumaks ja pilkupüüdvamaks. Neljapäev sobib nii poodlemiseks kui ka töösse süvenemiseks. Reede märksõnadeks on iha ja viha, soov end kehtestada. Laupäev sobib lugemiseks, kirjutamiseks, vaimseks tööks. Pühapäev on naudingute jaoks!

AMBUR
Miks mehed võivad endale teatud asju lubada ja mina mitte? Sinus võtab maad soov olla vaba ja sõltumatu ning mitte olla õrnem sugupool. Tahad end just isiklikus elus tõestada ja maksma panna. Paraku võid kergesti ületada selle piiri, kus õigus olla „mina ise“ võib mõne mehe jaoks lausa ehmatavalt või parimal juhul pealetükkivusena mõjuda. Ka su sõbrannadele võib tunduda, et tahad nende eest „kobedamad tüübid“ endale krabada…:)
Aga sa oled lihtsalt siiras ja aus ning käitud nii, nagu hetkel õigeks pead. Sa ei mõtle sellele, kuidas asi võib teistele tunduda.
Esmaspäeval oled edukas meeskonnamängija, tunnetad oma rolli grupis. Teisipäev, eriti hommik, paneb sind asju sügavalt läbi tunnetama, avab su intuitsiooni väravad. Kolmapäev sobib asjade lõpetamiseks, puhastus- ja koristustöödeks. Neljapäeval ja reedel on Kuu Amburis, mis võimendab sulle tüüpilisi iseloomuomadusi. Hakkad rohkem silma, mõjud veenvalt. Laupäeval ja pühapäeval ole ettevaatlik ostes-müües. Tehnika võib jupsida või komistad praagi otsa.

KALJUKITS
Kevad sõidab võimsalt sisse su sisemisse turvatundesse — koged rahutust, ootusärevust, ebamäärast igatsust. Tunned, et kindel on vaid see, et mitte millegi peale ei saa kindel olla. Võid tunda, et sa justkui ei mahuks enam iseendasse ära ja seega pead end „välja murdma“. Kodu ei tundu enam mitte kui kindlus, vaid kui vangla. Harjumused ja traditsioonid pigem ahistavad, kui annavad kindluse. Kodune majapidamine võibki sind nüüd ahistada sellega, et midagi vajab näiteks kiiret remonti, pesumasin võib otsad anda, köögikombain porgandi asemel sind ennast lõikuda jne. Elekter ja elektriseadmed ei ole sel nädalal kindlasti sinu sõbrad.
Esmaspäev on vastutusrikas, teisipäeval õnnestub hästi sulanduda rühma või gruppi, kolmapäeval võivad sind rünnata kahtlused või pessimistlikud uitmõtted. Neljapäev on suurepärane omaette olemiseks ja asjade lõpetamiseks. Reedel võid kogemata kedagi solvata, ka asjade kaotamise, varguste oht. Laupäeval võid sattuda tähelepanu alla nii hea kui halvaga. Pühapäev pühenda endale.

VEEVALAJA
Algav nädal tekitab sinus täieliku elektrijänese tunde! Kui akud on täis, pole hullu midagi. Ent tühjade patareidega on selle nädala väljakutsetega raske toime tulla. Niisiis hoolitse selle eest, et sul ikka energiat jätkuks. Parim viis end vormis hoida on romantika ja seks ning ka enese ümbritsemine ilusate asjadega. Samuti võiksid külastada kunstinäitust, osta kauneid aksessuaare, samuti tervendava väega kristalle.
Vaatamata väsitavast tempost säravad su armutaevas kirkad tähed! Armasta, naudi ennast ja teda!
Esmaspäev soosib vaheldust, uusi muljeid. Teisipäev ja kolmapäev sobivad hästi oma bossile silmategemiseks või muul viisil oma naiseliku veetluse esiletoomiseks. Neljapäev ja reede sobivad nii klubiliseks tegevuseks kui ka sõbrannadega kohvitamiseks. Samas on reede õhtul oht konfliktidele ja pisitraumadele. Laupäev ja pühapäev sobivad seekord ideaalselt passiivseks puhkuseks, mõtete selgitamiseks vaikuses ja rahus.

KALAD
See, mida sa omad ja mis sul olemas on (nii raha, omand kui ka näiteks oskused), on nüüd üsna ebastabiilses seisus. Mingi sündmus võib panna sind oma väärtushinnanguid muutma või muutub su rahaline olukord. Tähed soosivad neid, kes on uute sissetulekuallikate otsingul — võid leida vägagi originaalse teenimisvõimaluse. Samas, kui su teenistuse allikas on sumbunud rutiini, võid selle kergesti kaotada.
Veenuse ja Neptuuni ühendus muudab sind eriti nädala lõpupoole äärmiselt unistavaks ja igatsevaks. Vaatad oma kallimale läbi roosade prillide, näed temas vaid head, õilsat ja erilist.
Esmaspäev soosib vabanemist ebavajalikust, puhastumist. Teisipäev ja kolmapäev võivad tuua sümboleid ja luua sinu jaoks uusi tähendusi. Kolmapäeva õhtul väldi stressi ja külmetamist. Neljapäev soosib õnnelikke (äri)tehinguid, ostu-müüki. Reedel on oht tülidele ja nääklustele. Laupäeval võib kummitada ängistus või nukrus. Pühapäeval siseneb Veenus Kaladesse!