Vaja läheb:

  • 10 tk keedetud värsket kartulit
  • 2 punast paprikat
  • pitaleiba
  • 1 punane sibul
  • tomatit tükeldatuna
  • 0,5 dl oliiviõli
  • ½ sidruni mahla
  • tunde järgi soola
  • 2 suuremat mozzarellapalli
  • 1 dl rebitud basiilikut

Poolita pisikesed kartulid ja paprika paraja suurusega tükkideks (mitte liiga väikesteks). Rebi pitaleivast väiksed tükid ja lisa kaussi. Kuumuta grillipannil õlitilgas kõik nimetatud ja tükeldatud komponendid. Lõpuks sega pannile hulka ka sibul ja tomatid, Grilli kõike veel pisut ja tõsta seejärel kohe kaussi. Ülejäänud õli sega nüüd salatisse koos sidrunimahla ning soolaga. Rebi mozzarellast parajad tükid ja tõsta need salatile peale. Enne serveerimist kata kõik basiilikuga.