Kõigil teistel on parem voodielu
Kui teil on pidevalt magamistoas probleeme või tunne, et olete ainsad, kes vahel n-ö mõõnaperioode läbivad, siis kipute kindlasti vahel mõtlema, et te olete ainsad, kellel nõnda on. Kõigil teistel on kindlasti suurepärane, lausa plahvatuslik voodielu ja loomulikult seksivad kõik peale teie vähemalt 3-4 korda nädalas. Kuna kõikide paaride voodielu on erinev, siis on enda oma halvemaks või laisemaks pidamine lihtsalt rumal. Jah, võib-olla seksib teie tänaval elav noor paarike tihemini ja kuumemalt kui teie. Sama suur on ka tõenäosus, et nad seda ei tee. See, et enamus inimesi elab suurepärast seksielu on müüt, mille uskumine saab tuua vaid kahju teie enda voodielule.


Lapsed tulgu alati esimesena

Lapsed võivad takistada teie romantilisi nädalalõpureise ja võimalust pool päeva voodis mõnuleda, kuid kohe kindlasti ei peaks kogu teie elu laste ümber tiirlema. Perekondlikud ajaviitmised on olulised ja laste jaoks olemas olemine elementaarne, kuid see ei anna põhjust unustada, et sina ja su partner olete eelkõige paar. Peate ka kahekesi aega veetma, kohtingutel käima ja teineteist hästi kohtlema, mitte ainult mähkmeid vahetama ja lastele süüa tegema.

Sa ei saa kedagi teist enam atraktiivseks pidada
Üks suurimaid suhtemüüte on see, et kui oled leidnud oma armastuse, ei saa sa enam kedagi teist ilusaks või seksikaks pidada, kergest flirdist rääkimata. Armastus ei tee sind pimedaks teiste treenitud keha või ilusate silmade suhtes — sa ei tohi nendega lihtsalt midagi ette võtta. Naudi iga vaatepilti, mida elu sulle pakub ja ära tunne end süüdi. Lihtsalt, sa ei pea seda oma partneri ees tegema. Kui te koos olete, kuulugu su tähelepanu vaid talle.


Koos olemine on tähtsam kui omaette veedetud aeg

Kui oled juba kellegagi pikemalt koos elanud või ka abielus, siis on lihtne unustada, et sa pole ainult üks pool suhtest, vaid ka omaette isiksus. Paljud panevad oma isiklikud vajadused suhte arenedes tahaplaanile, kuid kui sa alati planeerid kõike selle järgi, mis teile mõlemale sobib, mitte mida sa ise tahad, hakkab see sind pikapeale väsitama. Vahel tuleks ka enda soove täita. Kui sa tahad minna kuhugi, kuid su partner ei taha, siis mine ilma temata või kellegi teisena. Loomulikult kehtivad siin aga omad piirid — kellelegi ei tohi oma unistusi jahtides haiget teha.


Enam paremaks minna ei saa

Sugugi mitte kõigist suhetest ei tule lõpuks midagi head välja, kuid absoluutselt alati on arenemisruumi. Te võite olla õnnelikud, sest mõistate teineteist täielikult ning olete juba tulevikuplaanidki paika pannud, kuid kogu selle suure õnne keskel ei tohiks unustada, et alati saab veel paremini minna. Paljud paarid jäävad ühte punkti pidama, avastades siis aastate pärast, et nad ei olegi kuhugi edasi liikunud. Püüdke jätkuvalt teineteisega suhelda, tunnetest rääkida ja uusi plaane teha. Nii ei jää te kunagi rutiini pidama. 

Allikas: sheknows.com