Teisipäeval kell 18.08 siseneb Päike Amburisse. Teisipäeval aset leidev Veenuse-Saturni sekstiil (mõjuulatus kuni reedeni) soosib asjalikku ja konkreetset partnerlust. Kolmapäevane Päikese ja Uraani trigoon mõjub läbi terve nädala, soosides loovaid muutusi, uuendusi, takistustest vabanemist, uute eesmärkide ja sihtide seadmist. Kolmapäeval kulmineerub ka Marsi ja Pluuto trigoon, mis tähistab väge, energiat, jõudu, intensiivsust, energia ja (elu)jõu taastumist, paranemist ja parandamist, uuestisündi, loovat transformatsiooni.

Neljapäevane Veenuse-Liliti trigoon toob esile eheda naiselikkuse, ilu ja harmoonia, peene maitse ja võimaldab rafineeritud naudingutel rohkem esile tõusta. Reedene Veenuse-Neptuuni sekstiil võimendab romantilisi ja idealistlikke (platoonilisi) kiindumusi. Laupäeval kell 14.36 siseneb Veenus Kaljukitse märki. Ning moodustab siis pühapäeval lausa kaks suurt aspekti — kvadraadi Uraani ja trigooni Jupiteriga. Nii et nädalalõpp peaks mööduma igati seltskondlikus ja mõnusas meeleolus.

JÄÄR
Marsi trigoon Pluuto ja Jupiteriga avab sinu ees nüüd palju uksi või lausa mõne suurema Värava. Seda eriti siis, kui oled seni ebakindel olnud ja end tagasi hoidnud. Sa käitud enesekindlalt ja pälvid sellega nende tähelepanu, kes on otsustajad ja määrajad. Su boss või keegi teine autoriteet võib sulle teha soodsa ettepaneku või tõmmatakse sind kaasa olulistesse projektidesse. Nädal sobibki kõige paremini töö ja ühiskondliku positsiooniga seotud muudatuste tegemiseks, samuti ka uute töömeetodite ja -tehnikate kasutuselevõtuks. Kui kohtad takistusi või kui su teele jääb ette mõni su konkurent, kipud käituma nagu sõjaprintsess Xena — lööd kiiresti ja osavalt platsi puhtaks. Seetõttu või ka armuajus juhtimise märkamatult enda peale võtta ja mõne aadamapoja päris ära ehmatada. Nõrgad ja tahtejõuetud mehed keerad nüüd kiiresti ümber sõrme ja paned oma pilli järgi tantsima.

SÕNN
Sõnnis asuv Jupiter saab korraga õnneliku aspekti nii Pluutoga kui ka Marsiga. Jupiter kui võimaluste ja avardumiste sümbol on seega väga tugevas positsioonis, andes sulle nüüd võimaluse takistustest vabanemiseks. Eelkõige nendest takistustest, mis on seotud su enda madala enesehinnangu ja sellest tulenevalt liigse tagasihoidlikkusega. Näed nüüd suurepäraselt enda ees olevaid võimalusi ja haarad neist julgelt kinni. Ka Veenuse asend läbi nädala on väga positiivne. Veenuse trigoon Lilitiga toob esile sinu sügavalt erilise individuaalsuse ja soosib naiselikke ja samas ka salapäraseid ja müstilisi asju. Reedene Veenuse ja Neptuuni sekstiil (mõju kolmapäevast pühapäeva õhtuni) omab samuti müstilis-romantilist iseloomu ja soosib eriti platoonilist kiindumust. Pühapäeval teeb Veenus kvadraadi Uraani ja trigooni Jupiteriga. Seega võib eriti nädala teine pool tuua vaheldust ja põnevaid seltskondlikke hetki.

KAKSIKUD
Teema number üks on kindlasti suhted, partnerlus, koostöö. Kui mõni suhe pole see, mida sa sellelt ootad, peaks nüüd olema võimalik asja muuta. Partnerlusega seotud asjaolud on loova muutuse ja teisenemise faasis. Kuid sinu suhted vaimsete liidritega (õpetajad, juhendajad, arstid, advokaadid jne.) võivad kuni reedeni olla aga segased ja tuua kaasa arusaamatusi ja üksteisest möödarääkimist. Aeg ei sobi ka kohtuasjadeks ega ka muudeks olulisteks juriidilisteks ettevõtmisteks. Seevastu selline boheemlaslikumat või spirituaalsemat laadi partnerlus — nagu suhted kunstnike, muusikute, müstikute ja ufoloogidega — need suhted ja kohtumised toovad elevuse ja põnevuse hinge ja panevad elule värskema pilguga vaatama. Nädal sobib ideaalselt ka kodu ja majapidamisega seotud suuremate muudatuste tegemiseks, eriti kolimiseks ja remondiga alustamiseks.

VÄHK
Nädal võib kaasa tuua vägagi viljakaid kohtumisi, kokkuleppeid, efektiivset koostööd. Paljudel su ettevõtmistel on sees hea hoog, asjad edenevad tavalisest kiiremini. Hästi edeneb nii meeskonnatöö kui ka kõik „üks-ühele“ suhted. Sinu ja teiste vahel liiguvad tugevad energiad, mis aitavad takistustest läbi murda. Eriti soodsad päevad selleks on kolmapäev ja neljapäev. Nädal sobib kenasti selleks, et näha igapäevaseid olme- ja tööprobleeme uue nurga alt, võtta oma igapäevases rutiinis ette uuendusi ja teha vajalikke muudatusi. Samuti võiksid võtta luubi alla kõik tervisega seonduva — aeg soosib nii treeningute alustamist kui ka mõne uue dieediga katsetamist. Laiemas plaanis võiksidki oma söömisharjumused põhjalikult üle vaadata ja teha vajalikud korrektiivid. Laupäeval ja pühapäeval on võimalik põnev seltskondlik sündmus või huvitav kohtumine.

LÕVI
Nädala esimeses pooles võib sind veel mõjutada unine ja ebamäärane Neptuun, mis ka su enesetunde ehk mõneti laialivalguvaks muudab. Samas teeb Lõvi valitseja Päike kolmapäeval õnneliku aspekti Uraaniga (mõju tervele nädalale), mis peaks sulle anda hea kiirenduse. Negatiivse Neptuuni ja positiivse Uraani koosmõju võib luua olukorra, kus sa piltlikult öeldes tõused küll uljalt lendu, kuid jätad lennumasina üle kontrollimata ja õhus olles avastad, et pead kohe hädamaandumise sooritama. Seega siis ühelt poolt kerge uimasus ja väsimus, samas suur riskijulgus ja uljus. Lisaks kõige on ka Veenuse asend selline, et paneb vaatama ka selliseid mehi, keda sa tavaliselt ei vaata. Kuid Veenus sümboliseerib ka sind ennast — oled koketeeriv ja võrgutav, ehk liigagi otsekohene. Lähed julgelt kaasa iga mänguga ja mängid kõrgete panustega…

NEITSI
Neitsis liikuv Marss on hetkel kui terav oda või vahe nuga, mille abil elutihnikus endale teed rajad. Marss ammutab ürgjõudu ja vastupidavust Sõnnis liikuvalt Jupiterilt ja sügavat elutarkust ja küpsust Kaljukitses liikuvalt Pluutolt. Nii et kasuta seda võimast Suurt Trigooni selleks, et minna oma eluga edasi ja loobuda ebavajalikest ja oma aja äraelanud asjadest-suhetest. Praegu oled võimeline rohkemaks, kui arvatagi oskad. Tee oma elus Suurpuhastus, korista oma mõtete kamber ja tuuluta tunnete tuba! Eriti heas seisus on kõik kodu, pere ja majapidamisega seotud muutused ja muudatused. Ka füüsilisel tasandil oled suurepärases vormis — parim nädal nii treeningute kui ka näiteks ravikuuri alustamiseks. Nädalasse sobivad ka õpingud ja reisi alustamine.

KAALUD
Veenus teeb nädala jooksul rohkelt aspekte, soosides nädala alguses asjalikke ja tõsiseid suhteid. Neljapäeval moodustuv Veenuse ja Liliti trigoon laseb esile tulla sinu naiselikul veetlusel ja omapäral. Aspekt soosib terve nädala jooksul huvitavaid tutvusi, eelkõige vaimsel pinnal.
Reedel asetleidev Veenuse sekstiil romantika ja unistustesümboli Neptuuniga lubab nädala teises pooles romantilis-hingelisi hetki ja oma partneriga ühtesulamist — eelkõige vaimses mõttes. Võid kohtuda oma hingesugulasega või avastada vanas tuttavas uusi romantilisi jooni.
Pühapäeval teeb Veenus kvadraadi Uraaniga ja trigooni Jupiteriga. Seega on nädala teine pool äärmiselt „veenuslik“, tuues kaasa nii üllatusi-ootamatusi (Uraan) kui ka laiendades ja võimendades kõiki Veenuse teemasid (Jupiter). Ära plaani nädala teise poolde mingeid tõsiseid töid, kuna oled selleks kõigeks liiga laisk.

SKORPION
Marsi ja Pluuto trigoon päästab sinus valla sinu parimad omadused ning annab võimaluse vabaneda kõigest sellest, mida sa enam ei vaja ja mis sind su arengus takistab. Eriti soodsalt mõjub aspekt grupisuhetele ja sõprusele. Suudad grupis väljendada oma eripärast individuaalsust nii, et see ei paista teistele liigse domineerimisena. Su ego on teistele vastuvõetavam. Parim nädal vajalike muudatuste tegemiseks, eriti töö- ja rahaasjades. Samuti sobib katsetada ka erinevate dieetidega või muul viisil keskendada tähelepanu tervisega seonduvale. Nädala esimesel poolel ole ettevaatlik liiga eksootiliste toitudega, samuti võid olla ülitundlik ravimite ja joovastavate jookide suhtes. Nädala esimene pool nõuab selgust ja ausust ka peresuhetes.

AMBUR
Teisipäeval kell 18.08 siseneb Päike Amburi märki. Merkuur ja Veenus on juba pikalt Amburis olnud, mistõttu peaksid end nüüd igati omas sõiduvees tundma. Sulle tüüpilised iseloomuomadused võimenduvad ja seega teised juba teavad, mida sinult oodata. Lisaks teeb Amburisse jõudnud Päike kolmapäeval ka trigooni Uraaniga — vabaduse ja sõltumatuse ja uute positiivsete väljakutsete sümboliga. Ning ka Amburis liikuv Veenus moodustab nädala jooksul palju „mahlakaid“ aspekte, tuues uut elevust ja põnevust ka sinu armuhetkedesse. Veenus, olles korraga aspektis nii Liliti kui Uraaniga, võib sind muuta hulljulgeks ja riskivaks — võid uljalt söösta mõnda seiklusse või afääri. Püüa end siiski tagasi hoida ja säilita kaine mõistus. Jupiteri-Marsi-Pluuto suur trigoon soosib nüüd läbimurret töö- ja rahaasjades ning avab sinu ees palju väravaid ühiskondlikus-sotsiaalses plaanis.

KALJUKITS
Algav nädal aktiviseerib sinu hingemaastikke, tekitab liikumist ja õhupööriseid su salapärases alateadvuse kambris. Nädala esimeses pooles oled vastuvõtlik igasuguse võõra mõju suhtes — olgu selleks siis niiske ja külm ilm või õhus hõljuvad viirused. Valitseb ka suurenenud tõenäosus vargusteks ja asjade kaotamiseks. Kuid positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline ja fantaasiarikas. Raha- ja äriasjus ning oluliste otsuste tegemisel võid siiski kergesti valearvestuse teha. Suhete osas oled poeetilises ja romantilises meeleolus, valmis südamega teist inimest kuulama ja talle kaasa elama. Laupäeval kell 14.36 siseneb Veenus Kaljukitse, kuhu jääb kuni 20. detsembrini. See on parim aeg oma naiseliku omaduste esiletoomiseks, armuasjadeks ja põnevateks seltskondlikeks suheteks.

VEEVALAJA
Aeg tunnetada oma sisemist jõudu! Käes on nädal, mil oled suuteline leidma kontakti oma sisemise jõu allikaga — nimetagem seda siis hinge- või vaimujõuks. Marsi ülitugev asend sinu muutuste, teisenemiste ja sügavate läbielamuste märgis (Neitsis) annab sulle nüüd suurepärase võime keskenduda sellele, mis on sinu jaoks kõige olulisem. Nädal soosib sisemisi muutusi, ümberhäälestumist, elujõu taastumist, asjadele-esemetele uue näo andmist ning uuendamist-uuenemist kõige laiemas plaanis. Lisaks kõigele teeb ka Päike kolmapäeval trigooni Uraaniga, mis vabastab ja paneb asjad liikuma. Su vabaduse aste ja võimalused suurenevad ja paljud takistused kaovad. Siiski annab nädala esimeses pooles veel tunda Neptuuni ja Päikese pingeseis, mis võib mõjuda väsitavalt ja segadusse ajavalt. Neile, kes sind piisavalt ei tunne, võid jätta vale või võltsi mulje.

KALAD
Nädala esimeses pooles hoidu liiga suurest vaimsest ja füüsilisest pingutusest ning naudi kunsti, muusikat, filme. Raha- ja majandusküsimused oleks mõttekas lükata nädala teise poolde või hoopis järgmisse nädalasse. Nädal soosib sõprust, partnerlust, meeskonnatööd. Oluline on ka sinu roll ühiskonnaliikmena, töötegijana, sotsiaalse vastutajana. Kui praegu kedagi alt vead või muul viisil oma mainet kahjustad, annab see veel pikka aega tunda. Samas soosib Veenuse asend meeldivaid suhteid just ühiskondlikul pinnal, avalikel üritustel, olulistel ettevõtmistel. Tänu oma suhtlemisoskusele ja naiselikele võludele suudad parandada ka oma tööalast või muud ühiskondlikku positsiooni. Veenuse ja Neptuuni sekstiil (täpne aspekt reedel, mõju kolmapäevast pühapäeva õhtuni) võib tuua väga romantilise suhte või kohtumise, mis sulle kauaks meelde jääb.