Vana-aasta viimasel päeval on Kuu ja Uraani ühendus Jääras. Ühendus teeb mõningate mööndustega kvadraati ka Päikese-Pluuto ühendusele. See on üsna äkiline ja plahvatusohtlik seis, soodustades taaskord ka kollektiivse massipsühhoosi tekkimist seoses 2012 aasta oodatavate sündmustega.

Tavatasandil võib see seis suurendada õnnetusi seoses tule ja pürotehnikaga ning muuta inimesed (eriti need, kes on joobes) ettearvamatuks, norivaks ja tigedaks. Rohkem on mitmesuguseid ootamatusi ja äkilisi olukordi.

***JÄÄR

Aasta lõpus võid seista silmitsi uude väljakutsetega või olukordadega, kus vanad meetodid enam ei toimi. Või tunned, et ei taha enam vanaviisi jätkata ning korraldad mõnes oma elu valdkonnas tõelise revolutsiooni. Palju hullem on aga see, kui sa ei julge midagi muuta, vaid üritad oma aja äraelanud suhteid ja olukordi iga hinna eest säilitada — sel juhul kogud endasse pingeid, mis hakkavad su töid ja tegemisi pidurdama. Samas väldi ka teist äärmust — ära tee muutusi vaid muutuste enda pärast ja ära põleta läbimõtlematult kõiki sildu enda järel!

Vana aasta ärasaatmist ja Aasta 2012 vastuvõtmist peaksid kindlasti võimsalt tähistama — samas on vana-aasta õhtul Kuu Jääras ühenduses Uraaniga — ettevaatust tulevärkidega!

***SÕNN

Aasta viimane nädal võib kujuneda üsnagi huvitavaks ja inspireerivaks. Võid kokku puutuda kas põneva infoga või kohtad tegelast, kes su maailmavaate ja tõekspidamised pea peale pöörab. Halval juhul võib keegi sulle püüda ajupesu teha. Samuti soosib nädal eksootikat selle erinevates vormides — aeg võimendab kõike seda, mis erineb olulisel määral sulle harjumuspärasest kodusest keskkonnast. Reisi alustamine pole siiski hea mõte — reis võiks kujuneda liiga pingeliseks või stressirohkeks.

Vana aasta õhtul tasuks valida väiksema seltskonna kasuks — võid olla ülitundlik nii liiga suure kisa-kära kui ka alkoholi ja mõningate toiduainete suhtes.

***KAKSIKUD

Võimalikud on pealesunnitud muutused või lausa väline surve. Mõned su saavutused, hüved või kättevõidetud privileegid võivad nüüd löögi alla sattuda. Sinu sotsiaalsed ja ühiskondlikud saavutused võidakse seada kahtluse alla. Pehmemal tasandil võidakse lihtsalt aru pärida tegema tööde kohta või sunnitakse sind midagi ümber tegema.

Juhul kui oled pikemat aega maadelnud mõne keerulise probleemiga, võib nüüd saabuda murdepunkt ehk läbimurre. Samas võib välismaa ja eksootikaga seonduv kaasa tuua ootamatusi.

Uus aasta võta vastu koos oma arvukate sõpradega — vajad suurt seltskonda ja õhtu sisuks peaks kindlasti olema midagi ekstravagantset.

***VÄHK

Kas sa oled enda vastu aus? Kas julged silma vaadata ka ebameeldivale tõele või peidad sel juhul pea jaanalinnu kombel liiva alla? Päikese ja Pluuto opositsioon toob nüüd välja need sinu omadused, mida sa endale tunnistada ei taha. Seega on käes hetk, kus probleemist vabanemiseks tuleb sellele ausalt ja julgelt silma vaadata. Ja kui sa koged nüüd survet, mõjutamist ja ülitugevat konkurentsi, siis on see kõik selleks, et sind „üles äratada”, et näidata su Egole tegelikku olukorda.

Uue aasta võiksid vastu võtta avalikus ja rahvarohkes kohas, soovitavalt kusagil kõrgel, kust avaneks avar vaade.

***LÕVI

Seega pead olema valmis võimalikuks väliseks surveks ja mõjutuseks, mis võib näiteks lähtuda mõne su partneri või konkurendi poolt. Võimalik on ootamatu ja terav kriitika sinu aadressil, mistõttu pead olema valmis oma seisukohti ja positsioone kaitsma. Võimalik, et sind kistakse kellegi teise probleemidesse või satud mingil viisil kahe tule vahele. Sind võib tugevamini mõjutada ka mitteinimlik faktor — ilmastik, poliitiline olukord jne. Samas oled aasta viimasel nädalal võimeline tõsiseks süvenemiseks ning vajaduse korral ka vigade parandamiseks.

Soovitus vana aasta õhtu ärasaatmiseks ja 2012 vastuvõtmiseks — tasuks viibida huvitavas, eksootilises või välismaises keskkonnas.

***NEITSI

Kindel on nüüd vaid see, et mitte millegi peale ei saa kindel olla! :) Õhus on palju pinget, (ootus)ärevust ja ka valmisolekut otsustavateks sammudeks.

Vaatamata üldmõjude pingestatusele pakub nädal sulle suurepärase võimaluse end julgelt ja siiralt välja elada, olla see, kes sa tegelikult oled. Kuid samas võid kergesti vindi üle keerata, sattuda avalikku skandaali või šokeerida oma sõpru ja tuttavaid veidrate ideede või uskumustega. Sa võid sattuda mõne võõra idee või ideoloogia mõju alla, millest võid lausa vaimustusse sattuda. Oled hea saak kõikvõimalikele vandenõuteoreetikutele, kuna räägid nende jutud kohe kiiresti edasi…:)

Vana aasta viimasel ja uue aasta esimesel päeval tasuks olla ettevaatlik tule ja pürotehnikaga ümberkäimisel ja püüda vältida konflikte.

***KAALUD

Aasta viimase nädala jaoks on taevased mõjud igati sobivad — ajahetk nõuab sinu käest poolikute tööde lõpetamist ja otsade kokkutõmbamist. Koduses majapidamises võiks läbi viia suurpuhastuse.

Samuti tunned nüüd suuremat rõõmu oma perest, lastest, lähedastest. Võimalik, et kaevad minevikus ja leiad sealt ilusaid hetki, mis teevad südame soojaks. Samuti võib olla tavalisest olulisem sinu suhe oma vanematega. Kui aga oled kodu, pere või elamistingimustega seotud probleeme vältinud või eitanud, siis nüüd tuleb sul väga konkreetselt nendega silmitsi seista.

Soovitus aastavahetuseks — vali neid, kelle seltskonda end poetad! Keegi võib sinu suhtes ebaviisakalt või provokatiivselt käituda!

***SKORPION

Kiire tempo ja infouputus on aasta viimase nädala märksõnadeks. Kui suudad saabuvat infot õigesti filtreerida, võid palju kasulikku teada saada. Ka sul endal võib tekkida geniaalseid välkideid ja taipamisi, mistõttu kanna diktofoni või märkmikku kaasas. Samas võid nüüd langeda mingi kinnisidee mõju alla või tõlgendad mingit infot valesti. Ning teed sellest valed järeldused ja seega võid langetada ka ebaõigeid otsuseid. Samuti võid sattuda vaidlustesse ja sõnasõdadesse, seda eriti nädala teisel poolel.

Liikluses ning mujal, kus liigud mingi kaadervärgiga ringi, tasuks olla valvas ja silmad lahti hoida.

Aastavahetusel võid olla norivas või halvas tujus. Samuti segavad sind pisiasjad ning ka seedimine võib ebameeldivalt üllatada.

***AMBUR

Klammerdud ehk ülemäära palju materiaalsesse maailma, asjadesse, välisesse hiilgusesse. Siiski ei pruugi see klammerdumine olla ainult negatiivne — sa võid nüüd avastada „asjade hinge”, suuta näha asjade ja esemete „sisse”. Parim aeg kunstiesemete hankimiseks, samuti talismani või amuleti soetamiseks, aga veelgi parem — ise selle valmistamiseks. Sest praegu suudad sa asjadesse „valada” oma hinge, oma individuaalsuse. Seega oled võimeline talismani oma isikliku energiaga laadida ja enda jaoks „töötavaks” muuta. Samas oled ka tundlik „võõra energia” suhtes asjades ja esemetes — kellegi teise poolt kantud rõivad võivad seljas ebamugavust tekitada. Seega ei sobi aeg pruugitud riiete ega ka mööbli hankimiseks.

Kurikuulsa 2012 aasta võtad vastu arvatavasti joviaalses ja ülemeelikus meeleolus. Pea pidutsedes piiri!

***KALJUKITS

Neljapäeval on täpne Päikese ja Pluuto ühendus Kaljukitses. See aspekt võib sümboliseerida suurendusklaasi, mis oleks justkui sinu kohale tõstetud — ja kõik muudkui vaatavad sind. Seega võid saada nii positiivse kui negatiivse tähelepanu osaliseks. Samas ei pruugi midagi sellist olla — sel juhul väljendub see aspekt sisemisel, hinge ja enesetunnetuse tasandil. Võid nii rõõmu kui kurbust tunda tavaliselt intensiivsemalt. Igaks juhuks tasuks hoida madalat profiili ning mitte teha liiga järske liigutusi ega pidada liiga kirglikke kõnesid — see võib teistele ärritavalt mõjuda.

Aastavahetusel pööra rohkem tähelepanu oma perele ja lähedastele. Sulle sobib väike ja valitud seltskond. Samas ole äärmiselt ettevaatlik tule ja rakettidega!

***VEEVALAJA

Millised on sinu tegelikud hirmud? Ja millised tegelikud lootused ja unistused? Kas oskad neile küsimustele vastata? Või tundub kõik kuidagi ebamäärane, selgusetu ja ähmane?

Nädal toobki esile kõige selle, mis on sulle veel arusaamatu, kuid mis alateadvuse ja hingesügavuste tasandil siiski su tegemisi ja eriti tervist mõjutab. Pead nüüd olema enda vastu aus ja vaatame tõele näkku — ükskõik kui ebameeldiv see ka poleks.

Kui sul on saladusi või lihtsalt asjaolusid, mida sa ei taha tunnistada, võivad need nüüd jõuda faasi, kus nendega tuleb avalikult tegeleda.

Kuna aasta viimasel päeval on Kuu ja Uraani ühendus Jääras, tunned end omas elemendis olevana. Samas on võimalikud ootamatused ja äkilised olukorrad.

***KALAD

Päikese ja Pluuto ühendus võib just meeskonna- ja grupitöös sulle väljakutse esitada. Sinu ja mingi grupi või rühma vahel võib toimuda mingi sündmus, mis paiskab korraks kõik segi. Võimalik, et meeskond või kollektiiv tahab sind endale allutada. Või toimub midagi sarnast sinu ja su sõprade vahel. Võimalik on ka vastupidine variant — sa keeldud kooris koos teistega laulmast ja hakkad soleerima. Seega seisneb väljakutse selles, kuidas leida tasakaal enda ja grupi või sõpruskonna huvide vahel. Sulle võib tunduda, et endaks saab jääda vaid teisi „alla neelates”.

Vana aasta saada igavikku mõeldes neile väärtustele, mis sulle tegelikult on olulised. Vaata asjade taha või neist läbi ja sa näed nende tegelikku olemust.