Mõelge sellele: kolme minuti jooksul pärast esimest kohtumist otsustab mees ära, kas te olete tüüp, kellega võiks kaaluda voodisse minekut või abiellumist. Molloy sõnul tõmbab kõiki mehi ilusate naiste poole, abiellutakse aga sobiva iseloomuga naisega.

Ka ütleb Molloy, et kui te magate mehega esimese kuue kohtamise järel, siis on väga ebatõenäoline, et ta teiega abiellub.

Kui te lähete tema juurde ning ta elamise ära koristate, teete endale sellega karuteene. Kui te aga hoolitsete tema eest, kui ta on haige, teenite plusspunkte ja suurendate oma šansse saada tema seaduslikuks abikaasaks.

Ja kui te pärast 24-kuulist suhet ei ole veel abielusadamasse jõudnud, siis on ülimalt võimalik, et te ei jõuagi, kusjuures mida pikemaks suhe venib, seda suuremaks too tõenäosus muutub.

Kas see on teie meelest ebaõiglane või šovinistlik? Paraku räägib statistika iseenda eest, väidab Molloy, kes uuris kaheksa aastat mehi ja abielu, et pakkuda naistele statistilist informatsiooni intelligentsete otsuste tegemiseks partneri valikul.

Kõik on kirjas raamatus “Miks mehed abielluvad mõne naisega ja teistega mitte” (“Why Men Marry Some Women and Not Others”) (Warner).

“See on raamat meestest ja sellest, kuidas meestele niimoodi meeldida, et nad teiega abielluksid,” ütles Molloy.

Tegemist ei ole näpunäidetega, kuidas meest endaga abielluma manipuleerida, see lihtsalt näitab, et mehed ja naised vaatavad abielule erinevast vaatenurgast ning see aitab naistel mehi mõista. Ei ole midagi halba selles, kui naine tahab abielluda ning läheneb asjale informeeritud moel.

Samas hoiatab Molloy, et meeste suhtumine abielusse on endiselt negatiivne, selles osas ei ole maailm kuigi palju muutunud.

Molloy ja ta naissoost uurimismeeskond kasutas järelduste tegemiseks samu meetodeid, millega ennustatakse tarbija käitumist. Küsitluses osales üle 2500 naise ja nende kihlatu, ka küsitleti erinevas vanuses ja erineva sooga vallalisi fookusgruppe.

Muide, pooled uuringus osalenud vallalised naised abiellusid kolme aasta jooksul.

Ka selgus uuringust, et mees võib käia naisega kohtamas kuus kuud ja ikka veel arvata, et neil ei ole püsisuhet, naise jaoks algab püsisuhe aga kusagil kaheksa kohtumise järel.

Kui te aga tõstatate abielu teema enne kolme või nelja kuud, põgeneb enamus mehi nagu jänesed. Tegelikult ei tasu teemat tõstatada enne kuut kuud ja ka siis ülima ettevaatusega.

Aga kui teie abielu teemat ei tõstata, siis võite olla üsna kindel, et seda ei tee ka tema. Mehed tõstatavad selle teema harva, isegi kui nad sellele mõtlevad.

Mis mehe vanematega kohtumisse puutub, siis tuleb teil riietusega endast hea mulje jätta. Olenemata sellest, kus te kokku saate, riietuge nii, nagu läheksite kirikusse. Ärge nähke välja liiga seksikas.

Karjäärinaised

Küsitlus näitab ka, et edukad karjäärinaised ei abiellu nii sageli kui nende vähemedukad sookaaslased, ka on neil harvem lapsi, kuna nad abielluvad tavaliselt hilisemas elueas. Sisuliselt tähendab see seda, et kõige tegusamad ja arukamad naised ei anna massiliselt järglasi.

Statistika näitab ka seda, et enamus üle 40-aastaseid vallalisi naisi, kes on ohverdanud seltsielu karjäärile, kahetseb seda hiljem.

Sammud alteri ette

Kuus peamist vahet abielu- ja vallaliste naiste vahel:

  • Abielunaised nõudsid abiellumist järjekindlalt.

  • Abielunaised ei kulutanud aega surnult sündinud suhetele.

  • Abielunaised armastasid ennast rohkem kui meest. Kui mees ei rahuldanud nende nõudeid, tembeldasid nad ta luuseriks ja liikusid edasi.

  • Abielu endale sihiks võtnud naised abielluvad suurema tõenäosusega.

  • Saledatel naistel on parem võimalus leida sobiv partner ja abielluda.

  • Aeg on iga vallalise naise vaenlane ja seetõttu tuleks hakata meest otsima enne 30. eluaastat.

  • Ja kui te tahate lapsi soetada, siis tuleks otsinguid alustada kusagil 25 eluaasta ümber.

    Külmad halastamatud faktid

    Märgid, mis hoiatavad, et see mees ei abiellu iial, on:

  • Ta kuulutab kohe suhte alguses, et ei ole abielust huvitatud. Uskuge teda ja ärge raisake oma aega.

  • Tema sõbrad ja õed-vennad ei ole abielus.
  • Ta peab abielu finantslepinguks, milles naisel on rohkem võita kui mehel.

  • Ta on seda tüüpi mees, et ta lõpetab ja alustab pikaajalisi suhteid, aga ei jää kunagi ühe naise juurde.

  • Kui ta ei ole kuue kuu jooksul otsust teie kasuks teinud, siis on tal see strateegia plaanis ka teiega, ütleb Molloy.

  • Ta elab ikka veel koos vanematega.

    Et oma abiellumise šansse dramaatiliselt suurendada, otsige endale abielluvat tüüpi mees:

  • Nad on jõudnud tõsise suhte sõlmimise miinimumikka — keskkoolilõpetajate jaoks on see 23 ja ülikooli lõpetanute seas 26.

  • Spetsialistide — juristid, arstid jne. hulgas on see vanus 30-36.

  • Töötavad ja üksi elavad mehed abielluvad suurema tõenäosusega.

  • Mehed abielluvad sagedamini naistega, kelle sotsiaalmajanduslik taust on nende omaga sarnane.

  • Nad on väsinud olemast vallalised.

  • Mõned tema sõbrad on viimasel ajal abiellunud.