USA

USA tarbijad armastavad gaseeritud vett, seetõttu on külmikusse paigaldatud spetsiaalne seade, mis vaid nupule vajutades täidab klaasi karastava ja külmkapijaheda mulliveega. Mugav, kas pole?

Türgi

Türklaste jaoks on olulisel kohal kodumaine värske puu- ja juurvili. Sestap on selle piirkonna külmikute riiulite osa vähendatud 21% võrra, et mahutada alla osasse rohkem juurvilju. Samuti on need külmikud oma disainilt kitsamad, mis sobivad paremini ka türklaste kodus olevate ruumivõimalustega.

Bulgaaria

Kes on Bulgaaria hingeeluga kursis, teab, et nemad armastavad üle kõige spetsiaalse retsepti järgi tehtud kodust jogurtit. Sestap on Samsung seal toonud turule spetsiaalse ahju, mis valmistab mõnusa koduse jogurti vaid sekundidtega.

Aafrika

Kuna Aafrika väga paljudes piirkondades puudub kaabel-TV ühendus, on televiisoritesse sisse ehitatud satelliidi tüüner, mis tagab tasuta televisioonivõimaluse ka linnadest eraldatud piirkondades.

Aafrika

Voolukõikumised ning pikaajalised elektrikatkestused on Aafrikas üsna tavalised, mistõttu on sealse piirkonna jaoks loodud spetsiaalsed:

  1. külma talletavad külmkapid, mis hoiavad toidu värskena ka peale 8-tunnist voolukatkestust.

  2. Spetsiaalsed LED televiisorid, mis peavad paremini vastu voolukõikumistele ja elektrikatkestustele.


Lähis-Ida

Lähis-Idas võib temperatuur tõusta kuni 40-kraadini, mistõttu on sealsetesse konditioneeridesse paigaldatud ka kõige kõrgemaid õhutemperatuure taluvad kompressorid.

India

Indias kuuluvad pesumasina standardvarustusse ka rattad. Seda just seepärast, et masinat oleks lihtne liigutada erinevatesse voolu- ja veevõrkudesse. Teatavasti on Indias voolu- ja veekatkestused üsnagi sagedad, mistõttu on ratastest suur abi. Lisaks on India pesumasinad pealt varustatud spetsiaalse kausiga, sest seal on tavaks teatud riideid enne masinpesu käsitsi pesta.

Hiina

Hiinas on punane värv ja number kaheksa õnnetoovad märgid. Seetõttu on sealsetel televiisoritel 8-kujuline alus ning punane tagumine korpus.

Korea

Korealased söövad pea iga toidu juurde kimchit — kääritatud juurvilja delikatessi. Seetõttu on Koeras müügil spetsiaalne kimchi külmik, mis tagab nende rahvusroa jaoks õige temperatuuri ja õhu liikumise.

Hea lugeja, kas ka Sinul on mõni lennukas idee, mida globaalne kodumasinate tootja võiks Eesti turule mõeldes toodete valmistamisel arvesse võtta?