22.08.2014, 15:00
RETSEPT eelseisvaks nädalavahetuseks: bankoogid ( bancakes) ehk tervislikud pannkoogid
FOTO:
Pühapäev on ikka pannkoogipäev. Küll aga ei tasu kõhtu täita jahu ja suhkru seguga. Seepärast pakun välja imemaitsva alternatiivi!
Kahele
Vaja läheb:
2 üleküpsenud banaani
2 muna
1 tl vanilliessentsi
1 tl kaneeli
Valmistamine:
Purusta banaanid püreeks, klopi sisse munad ning sega hulka vanilliessents ja kaneel.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning aseta 2 cm vahedega 1 kuhjaga spl taignasegu. Küpseta 175-kraadises ahjus u 15 minutit, kuni koogikesed on kuldpruunid ja tahenenud.
Serveeri kohe värskete banaaniviilude ja lemmikjogurtiga!
Merilin on noor ja tegus tervisele pühendunud kodukokk, kelle köögis ei leia kohta ei suhkur, jahu ega ka töödeldud rasvad. Tema tervislikest retseptidest pakatavat toidublogi saad vaadata siit!