Välise maailma muutmine käib läbi sisemaailma. Muuda ennast ja maailm su ümber muutub. Kui sa lõpetad püüde kõigile meeldida, kõiges tubli, kohusetundlik ja ülikorralik olla ning pöörad pilgu enda sisse, võivad leida aset tõelised muutused. Õpi endale meeletult meeldima, saa enda südame jaoks tähtsates asjades tubliks ja sa hakkad kõigile meeldima ja sind saadab edu.

Esmane on ennast hästi tunda. Eelkõige võiks õppida enda eest hoolitsema, jättes teised ja nende aitamise mõneks ajaks teisejärguliseks. Inimeste aitamisele võib jälle mõelda kui endas on teatav tasakaaluseisund kinnistunud. Sest teistele liigses andmises on mõningad teadvustamise kohad. Püüe enda armastust alati väljapoole kiirata, ei pruugi töötada. Koos arvatava armastuse jagamisega võid sa ära anda ka oma elujõu, oma eeterenergia.

Elujõudu saad sa ainult ise hoida ja koguda, keegi ei tee seda sinu eest. Andes ära oma elujõu, tunned sa ennast viimaks tühjana, kuni sa ei jaksa armastust enam isegi tunda. Igaks tundeks on vaja teatavat algenergiat. Ja isikliku armastuse kiirgamisest võivad tekkida soovimatud energeetilised seosed, läbi mille sinu energiaväli võib jäädagi lekkima. Armastust tasub kiirata vaid teadlikult, vahendades universaalset armastust.

Kõik, mis on sinu sisemaailmas peegeldub sulle läbi välise nagunii tagasi. Kõik, mis on sinu sees kiirgub ka välja. Mida rohkem on sinus armastust, seda ulatuslikumalt seda sinust levib. Kõige parem asi, mida sa endale, oma lähedastele ja kogu maailmale teha saad, on saata enda südamele armastust. Muidu võib juhtuda, et sa püüad eneseteadmata armastada teisi osalt sellepärast, et ka nemad sind armastaksid. Ja see on armastus, milles on selle juurde tegelikult mitte kuuluvad tingimused.

Kõigil on võimalus läbi vaimsuse oma olemusest ja sellega seotud piirangutest kõrgemale tõusta. Soovimatutest minevikumõjudest on võimalik vabaneda. Inimene, saades oma tervikliku väega üheks, on nii võimas, et kui ta täielikult usub, usaldab, taotleb, otsustab ja valib, siis ei mõjuta teda enam isegi planeedid, vaid tema mõjutab soovi korral planeete. Sellist inimest ei mõjuta, madalrõhkkonnad, päikesetormid, maavärinad ega tähtede seisud. Inimene suudab oma täielikus väes astroloogiast, tähtkujust, sünniajast, hirmudest, saatusest ja kõigist teistest mõjuritest kõrgemale tõusta. Inimese vabadus võib olla piiritu.

Sinu süda räägib sinuga. Vahel on see sulle selgesti kuulda. Teinekord on südamel vaja sind su elu kitsaskohtadest informeerida läbi kehaliste või energeetiliste ebakõlade. Olgu probleemi põhjus missugune tahes, lahendus võib olla lahti laskmises ja keskonna vahetuses. Vahel on vaja mõneks ajaks kõigest eemalduda, et energiad saaksid ära liikuda, stabiliseeruda. Ja teinekord on õppetüki äraõppimiseks vaja samasse kohta tagasi pöörduda. Mida täpselt vaja on teha, et sisemised ja välimised ebakõlad ära lahendada, seda teab sinu süda.

Kõiki enda jaoks õigele rajale pöördumisega seotud raskeid tundeid aitab leevendada leppimine ja kaastunne. Kaastunne enda ja teiste vastu ning mõistmine, et mõnikord oma südame kutse vastu lihtsalt ei saa. Selle vastu pole tegelikult vaja võideldagi. On vaja lihtsalt julgust rõõmuga vastu võtta ja ära kogeda need kogemused, mis on sulle määratud ning saad liikuda püsivasse harmooniasse ja tasakaalu.

Rohkem mõtisklusi ja infot sarnastel teemadel leiad Taavi blogist http://rahuleidjad.wordpress.com/. Ta on nüüd ka Facebookis, uuri järgi!