1. Te pole veel kolme kuudki käinud

Muidugi on alati erandeid, näiteks kui te olete need kolm kuud absoluutselt iga hetke koos olnud, siis võib-olla ongi juba tõelised tunded kohal. Aga kui te käite lihtsalt kohtamas, siis ilmselgelt pole nende sõnade taga tõelised tunded, vaid võib-olla hoopis mõni varjatud motiiv.

2. Te pole veel seksinud

Vaata ette, kui ta seda enne ütleb, kui te voodisse jõudnud olete. Sest nende kolme sõna abil ta ilmselt just sind voodisse meelitada üritabki.

3.  Su kallim ei tee kunagi juttu teie ühistest tulevikuplaanidest

Paljud arvavad, et kui juba öeldakse, et kedagi armastatakse, tähendab see seda, et planeeritakse ühist tulevikku. Kahjuks pole see alati nii. Kui ta väidab, et ta sind armastab, aga tõmbub tagasi isegi siis, kui mainid paari kuu pärast toimuvad ema juubelit, siis ära usu tema sõnu armastusest.

4. Ta ütleb need sõnad mingil väga erilisel hetkel

Tihti ütlevad mehed neid sõnu suudlemise või seksimise ajal või lihtsalt väga erutatud olekus. Sel hetkel ei tasu neid sõnu tõsiselt võtta. Ta on lihtsalt armunud, aga väljendab ennast veidi üle.

5. Ta ütleb seda mingi tugeva emotsiooni ajel või lohutuseks

Võib-olla oled kaotanud just lähedase inimese või on toimunud mingi muu suur muutus sinu elus. Ta ütleb, et ta armastab sind, et sa tunneks ennast paremini ja võib-olla sel hetkel ta seda tunnebki, aga paraku võib pärast suuri jagatud emotsioone ka see emotsioon mööda minna.

6. Sa ise ei tunne samamoodi

Kui su kallim ütleb sulle need sõnad, aga sa pole ise sellise asja peale veel mõelnudki, siis ilmselt ütles ta need sõnad liiga vara. Või siis ongi need tunded ühepoolsed.

Igatahes on nii, et kui su kallim ütleb sõnad "ma armastan sind" liiga vara, siis võivad need sinu tärkavad õrnad tunded eemale peletada. Ja vastupidi. Kui sa ei ole kindel, kas see on armastus, mida sa teise inimese vastu tunned, siis ära ütle seda. Nii palju on teisi ilusaid asju, mida öelda. Armastusavaldus tasub jätta ajaks, kui päriselt oma tunnetes selgusele jõudnud oled.

Allikas: She Knows