Lugesin täna Delfist artiklit Nancyst, kes paistab küll igavesti nooreks jäävat. Kuna Nancy on juba alates sellest, kui ta oma lauljakarjääri alustas, olnud minu suur lemmik, ostsin kohe ka Naistelehe, et täispikk artikkel läbi lugeda. Ja mis selgus? Sellel kaunil naisel puudub igasugune huvi erinevate iluprotseduuride ja -toodete vastu. Ta kasutab nahahoolduses ainult looduslikke õlisid. Aga mis peamine: ta ütleb, et ta võtab nõrkemiseni päikest ja ta ei kasuta mingeid päevituskreeme!

Mina olen eluaeg täpselt samamoodi teinud. Ma ei usu päevituskreemidesse, sest arvan, et see tohutu keemia, millest nad koosnevad, on palju hullem, kui päikesekiirgus ise. Ma lihtsalt päevitan mõistlikult — võib-olla mitte päris nõrkemiseni nagu Nancy — ja usun, et päike ei ole nii kahjulik, nagu naisteajakirjad muudkui räägivad. Arvan, et see pidev jutt, et päikesekaitsekreemita ei tohi üldse päikese kätte minna, on suures osas lihtsalt hea müügitöö.

Mul on nii hea meel, et üks kuulsus sama meelt on kui mina. Ning veel üks sedavõrd kaunis naine. Ma ei taha öelda, et mina nii ilus oleks kui Nancy, aga seda pean küll ütlema, et kortse on mul teistest omaealistest hoopis vähem ja mind peetakse alati nooremaks kui ma olen. Jõudu, naised — võtke Nancyst eeskuju —, ilu peitub looduses, mitte kreemipurgis!

Kirjuta Naistekale, mida sina päevituskreemide vajalikkusest arvad!