***LÕVI

Lõvi valitseja — Päikese — ühendus küllusesarve sümboli Jupiteriga mõjub sulle positiivsel juhul vabastavalt ja avardavalt. Ent negatiivsel juhul võib see aspekt panna sind kõigega liialdama ja oma võimeid ning võimalusi üle hindama. Ka võid sa teiste suhtes olla liiga domineeriv ning oma soove ja tahtmisi neile peale suruda. Seda eriti just praktilises liinis, raha ja äriasjadega seoses. Ka võid osta kokku mõttetuid asju või lihtsalt niisama laristada.

***NEITSI

Neljapäeval (mõju läbi terve nädala) leiab Neitsi 3-ndas kraadis aset Päikese ja Jupiteri ühendus. Seega on nädal sinu jaoks igati soodne ja võimalusterohke, pakkudes sulle ehk mõne ootamatult hea valikuvõimaluse. Niisiis ole ise ka aktiivne, löö kõikjal aktiivselt kaasa ning ära maha oma võimalusi maha! Ent nädala teises pooles hakkab mõju avaldama juba Päikese-Neptuuni opositsioon, mis võib muuta keeruliseks ja segaseks eelkõige kõik üks-ühele suhted.

***KAALUD

Neljapäeval kell 18.44 siseneb Kaaludesse Merkuur — infovahetuse ja kommunikatsiooni planeet., moodustades kohe ka ühenduse nii Põhjasõlme kui Lilitiga. Seega on nädala teine pool sinu jaoks uute oluliste asjade algus, mis seotud eelkõige suhtlemisega. Võimalik, et pead rohkem rääkima-kirjutama ja üldse teistele oma plaane ja tegevust rohkem selgitama. Aga nädala esimeses pooles oleks kasulik oma poolikud mõtted ja ideed lõpuni mõelda.

***SKORPION

Uus nädal soosib igasugust meeskonnatööd ja kollektiivset tegevust. Samuti võib ilusaid hetki olla seoses sõbrannade või sõpradega. Nädal soosib sõprust ja suhtlemist ühise maailmavaate ja ideaalide pinnalt. Samas võib nädala teises pooles olla aktuaalsem kõik, mis seondub kas siis otseselt saladuse ja varjatusega või siis tekivad keerulised momendid või lausa arusaamatused seoses mingi informatsiooniga.