Ma ei armastanud enam oma meest

Olime olnud abielus juba kümme aastat, nüüdseks oleme lahutatud. Ma petsin teda oma lapsepõlvesõbraga. Minu jaoks olid tunded jahtunud, ma ei armastanud teda enam ja me olime koos ainult laste pärast. Lõpuks tunnistasin oma teod ühe tüli käigus enda mehele üles. Otsustasime, et proovime asjad ära lappida, kuid pärast seda olime koos vaid aasta jagu. Siis läksid meie teed lahku. Suhtlesin pärast seda oma lapsepõlvesõbraga edasi, kuid loomulikult olid meie suhtes usaldusküsimused — kui me petsime enne, siis miks ei peaks see sama muster nüüd korduma? Ka meie tee ei saanud ühiseks, kuid suhtleme siiamaani sõpradena edasi.

Ma tundsin end hüljatuna, mind ei armastatud ega tahetud

Olin oma kallimaga olnud aasta jagu koos, kui hakkasin end kõrvalejäetuna tundma. Kui ma olen suhtes ja õnnelik, ei ole truudus minu jaoks mitte mingi probleem. Asi oli selles, et ma olin õnnetu. Tundsin, kuidas mu kallim minust enam ei huvitu. Petsin teda ühe vanema härrasmehega, kes meie lähedal elab — ta oli minu vastu juba mitu aastat huvi tundnud ning komplimente teinud. Ta oli väga armas. Seks ei olnud isegi hea ja mu kallim ei tea seda seika minu elust tegelikult siiamaani.

Kartsin, et mul ei ole kallimaga enam midagi ühist

Tutvusin oma mehega, kui olin 22aastane. Meie suhe sai kohe tuurid sisse. Me olime noored ja aktiivsed, reisisime palju, tegime kõike, milleks tuju oli. Abiellusime paar aastat pärast kohtumist. Neli aastat pärast pulmi olime ikka veel head sõbrad, kuid teda vaadates ei olnud ma enam kindel, et tema on see, kellega koos ma vananeda soovin. Nii leidsingi enda jaoks kõrvalsuhte. See kestis viis kuud. Ühel hommikul istusin oma abikaasaga elutoas, kui mu pähe turgatas millegipärast küsimus — kas ta on endale kellegi teise leidnud. Küsisin, ta vastas jaatavalt. Ta oli temaga koos olnud kaks kuud ja ta armastas teda. Meie lahkumineku vestlus kestis kokku 20 minutit. Nüüdseks elan mina õnnelikult ja tema samuti. Siiski ei tea mu eksmees veel, et ka mul oli kõrvalsuhe.

Ma teadsin, et ta petab mind — maksin talle samaga kätte

Meie suhe käis üle kivide ja kändude. Kui kõik oli hästi, oli see lausa suurepärane. Kui aga halvasti, siis väga halvasti. Ühel hetkel hakkasin meie ühisest magamistoast leidma võõra naise asju — kõrvarõngas, huulepulk jne. Teadsin, et ta petab mind. Kuna ma ei suutnud selgelt mõelda, siis maksin talle samaga kätte. Nüüdseks oleme lahus.

Kardan haiget saada

Ma olen petnud igat meest, kellega koos olen olnud. Miks? Sest ma kardan, et kui asi läheb liiga tõsiseks, siis saan ma haiget. Nii otsingi põhjuseid, miks suhe ära lõpetada ja petan. Ma ei taha neile tegelikult haiget teha, aga ma kardan. Ma tean, et see pole normaalne.

Allikas: Women’s Health Magazine