***AMBUR

Jupiteri ja Neptuuni täpse opositsiooni tõttu võid sa eriti sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis võtta ette rohkem, kui suudad välja vedada. Unistad ja visualiseerid üsna julgelt oma lennukaid plaane — keegi peaks sind aeg-ajal maa peale tagasi tooma. Samas võib sul tõesti ka vedada — võid kohtuda vajaliku inimesega või tuled ise hea idee peale. Oluliste tehingute puhul tuleks välistada juriidiline isetegevus. Intiimses plaanis on rohkem põnevust ja vaheldust.

***KALJUKITS

Jätkuvalt võib olla fookuses sinu sotsiaalne roll ja staatus, samuti konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Samas võid sa ise sattuda mõne kinnisidee või lihtsalt mõne kummitava mõtte meelevalda. Oluliste otsuste puhul, mis puudutavad sinu tööd või muud ühiskondlikku tegevust, vajad kindlasti asjatundja nõuannet. Sest sa ise ei pruugi asju õiges valguses näha. Romantilises sfääris on palju uut ja värskendavat.

***VEEVALAJA

Kui oled vaimse töö tegija, siis hoolitse selle eest, et sul juhe kokku ei jookseks. Vaimse ülepinge vastu aitab hästi füüsiline töö ja vabas õhus viibimine. Teisel tasandil võid kokku puutuda sellise infoga, mis tekitab sinus kahtlusi või paneb oma varasemaid otsuseid muutma. Nädal on ebasobiv kõikideks juriidilisteks protseduurideks. Kuid suhete liinis ning intiimses plaanis on võnked igati paljulubavad!

***KALAD

Jupiteri täpne opositsioon Kalade valitseja Neptuuniga võib sinus tekitada petliku õnnetunde. Sa arvad, et kõik on kõige paremas korras ja see võib mõjuda su tähelepanule ja mõtlemisvõimele uinutavalt. Ja kui keegi sulle suure suuga midagi lubab, siis säilita kriitiline meel ja ära satu kohe ahvivaimustusse. Sellel nädalal võivad töö või mingid muud kohustused olla seotud meeldivate ja ehk isegi romantiliste arengutega.