***JÄÄR

Nädal soosib eelkõige igasugust meeskonnatööd ja grupisuhteid. Samuti sõprust kui sellist selle sõna parimas tähenduses. Samuti peaks sul nüüd olema silma ka kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks — oskad näha laiemat perspektiivi. Alates reedest oleks mõistlik aeg korraks maha võtta ja vaadata näkku iseenda sisemisele minale. Kindlasti peaksid sööma ja magama korralikult.

***SÕNN

Üsna hea nädal selleks, et süvenenult vaagiga oma töö ja karjääriga seotud perspektiive. Aeg soosib avaramat pilku tuleviku suunas. Praegu peaksid linnulennult suutma haarata seda kõige olulisemat, millele peaksid lähiajal kõige enam tähelepanu pöörama. Ka võid ühiskondlikus liinis kohata kedagi, kes osutub sulle pikemas perspektiivis vägagi kasulikuks. Nädala teises pooles seguneb enam isiklik-intiimne ja sotsiaalne liin.

***KAKSIKUD

Teisipäeval ja kolmapäeval liigub Kuu Kaksikutes ning teeb üsna palju aspekte teiste planeetidega. Seega võivad need päevad olla üsna olulised ja sündmusterohked.

Ka võib nädala esimeses osas olla jätkuvalt pingeid seoses töö ja erinevate kohustustega.

Nädal tervikuna soosib kõike uut ja originaalset, samuti õpinguid, reisimist, suhteid välismaalastega, eksootikat selle kõigis vormides.

***VÄHK

Neljapäeval ja reedel liigub Kuu Vähis — seega võid nendel päevadel olla ülemäära tundlik (arvestades loomulikult ka muude planeetide seisu). Samas on need päevad soodsad selleks, et tekitada kelleski huvi enda harukordse isiku vastu, panna ennast kuulama. Nädal tervikuna soosib neid asju, mis on kas salapärased, keerulised (näiteks mõistatuste lahendamine) või siis lihtsalt müstilised-veidrad.