***AMBUR

Nädala esimeses pooles peaksid hoidma tervist — eriti just söögi ja joogi tasandil. Kipud selles osas kergesti liiale minema. Suhted kodus ja perekonnas vajaksid samuti igati taktitundelist lähenemist — ära ütle kõike kohe välja, mida sülg suhu toob. Nädal tervikuna soosib meeldivaid ja inspireerivaid kohtumisi — keegi võib sulle enda väärt idee. Nädal soosib suhteid ühiste huvide alusel, seega siis pigem sõprust kui armastust.

***KALJUKITS

Nädala esimene pool nõuab hoolikat kaalumist, kui on vaja langetada oluline otsus või sõlmida kellegiga siduv leping. Nädal tervikuna soosib kõike, mis seotud raha, omamise, omandamise, millegi kogumise, kasvatamisega. Väga õige aeg mõne ülimoodsa tehnikavidina ostuks või siis mõnele vanale asjale uue elu sissepuhumiseks. Igaks juhuks võiksid osta ka mõned lotopiletid.

Samas võib nädala teine pool tuua raha ja omandiga seotud vaidlusi.

***VEEVALAJA

Veevalajas liikuv Veenus teeb nädala jooksul sekstiili vahelduse ja põnevuse sümboli Uraaniga ning nädala teises pooles moodustab Veenus trigooni Lilitiga. Selline kombinatsioon võib tuua palju uut ja huvitavat sinu ellu. Suudad nüüd oma Veenuslikke omadusi näidata teistele uues valguses, üllatad ehk paljusid, kes on sinust liiga kindla pildi maalinud. Nüüd võiksid ka riietusega rohkem eksperimenteerida.

***KALAD

Nädala esimeses pooles annab tunda veel Päikese ja Neptuuni ühendus. Seega ära pane oma tervist proovile — söö pigem vähem, aga tervislikumalt. Samuti väldi võimaluse korral alkoholi ja ravimite ülemäärast kasutamist. Romantilises plaanis võib nädal kujuneda äga üsna omapäraseks — õhus on kummaline segu ihast ja salapärasusest (või varjatusest). Kui sul on mõni salaaustaja, siis nüüd võib ta välja ilmuda.