Kas te olete ka päriselt sõbrad?
Ürita aru saada, kas ta tahab sinuga päriselt sõber olla. Kui ta ei vasta su sõnumitele või kõnedele, siis peaksid ehk pigem temast eemale hoidma. Kui ta tahab sinuga aga väga tihti kohtuda, siis ehk pole tema tunded veel kadunud?

Mida sina tunned?
Nüüd, kui tead, mida tema asjast arvab, pead ennast kuulama. Kas sulle pakub ta tõesti sõbrana huvi või tahad temast midagi enamat?

Kohtuge sõprade seltsis
Kõigepealt tasuks kokku saada ainult nii, et olete enda sõpradest ümbritsetud. Seda on väga lihtne teha siis, kui teil on ühine sõprusringkond. Keerulisem siis, kui teil on eraldi sõbrad.

Olge teineteise suhtes ausad
Leppige kokku, et kui teine hakkab “midagi enamat” tundma, siis te katkestate suhtluse. Niimoodi hoidute teineteisele haiget tegemast.

Armukadedus?
Kui te olete sõbrad, siis on täiesti normaalne, et ta räägib enda uuest pruudist või jagab eraelulisi fakte. Kui see muudab sind ebakindlaks või armukadedaks, siis pole just kõige parem mõte ninapidi koos aega veeta.

Ärge tuletage möödunut meelde
Hoidu nii ilusa kui nukrama hetke jagamisest. See võib tuua esile erinevaid emotsioone ja lõhkuda tasakaalu teie sõprussuhtes.

Unusta tülid
Nendest ei tohi sa enam kunagi rääkida. Te olete vaid sõbrad ega pea mineviku tülisid lahkama.

Allikas: Allwomenstalk