Kleinberg rääkis, et õnneks on eesti mees üha rohkem valmis nõustaja vastuvõtule tulema, tihti toimub see küll naise mahitusel.

"Eesti mehed on üleväsinud ja ületöötanud, nad tulevad vastuvõtule, mobiiltelefon käes ja jope seljas, justkui valmis kohe taas tööle tõttama. Mehed on nõustaja juures alguses küll kohmetud, aga nad tahavad õppida, tahavad paremad isad ja abikaasad olla. Tihti ongi probleem selles, et meestele pole antud võimalust isaks kasvada, sest naised on kõik ette-taha ära teinud," kirjeldas Kleinberg. Ta selgitas, et paljud pereprobleemid algavadki sellest, et kui laps või lapsed on alles beebid, siis isa kolib diivanile magama, et ta saaks välja puhata. Paraku tihti juhtub see, et isad unustataksegi siis diivanile, kuigi lapsed on juba piisavalt suured, et võiksid oma voodis magada ja ema-isa jälle koos ühes voodis. Nii kaugenevad mees ja naine teineteisest, muutuvad kurvaks ja tekivad probleemid.

Loomulikult lapsed panevad tähele, kui ema ja isa suhted ei ole korras ja lastel tekitavad sellised asjad käitumishäireid. Ja lapsed ei märka ainult vanemate tülisid, vaid nad märkavad väga hästi ka oma vanemate kurvameelsust. See teeb lapsed kurvaks, mis väljendub käitumisprobleemidena. Need probleemid teevad omakorda vanemad veel kurvemaks. Nii see lumepall veereb... Nii et naised, ärge unustage oma meest diivanile!