Pihustatavad kondoomid?

Spreikondoome on juba mõnda aega teadlaste poolt katsetatud. Esimesena rääkis sellest ideest Saksa spetsialist Jan Vinzenz Krause. Spreikondoomide loomine hoiaks ära probleemi ja küsimuse, kuidas valida õiges mõõdus kaitsevahendit. Spreikondoom pihustatakse otse peenisele ning see kuivab ühtlaselt, olles täiesti usaldusväärne kaitsevahend. Loodud on ka prototüüpe, mida vabatahtlike peal katsetatakse. Kuid selleks, et mugav toode turule jõuaks, tuleks lahendada suur problem – pritskondoomi kuivamiseks kulub umbes kolm minutit. Kuivamata kondoom ei toimi, ent kolm minutit on väga pikk aeg, mille jooksul kirg võib jahtuda.

Kondoomid, mis teavitavad meid sugulisel teel levivatest haigustest

Suurbritannia koolilapsed on käinud välja idee, mis huvitab kogu maailma, olles ekspertide sõnul ka täiesti teostatav. Nimelt mõtlesid nad välja kondoomi, mis teavitaks meid sugulisel teel levivatest haigustest. Haigustekitajad muudaksid kondoomi pinda nii, et see hakkaks helendama. Kaitsevahend suudaks eristada klamüüdiat, herpest, papilloomviirust ja süüfilist – igal haigusel oleks oma värvitoon. Sellisel juhul ei teavitataks meid ainult haiguse olemasolust, vaid saaksime ka info, mille konkreetsega on tegu. Õpilased võitsid selle ettepaneku eest auhinna ning teadlased töötavad juba esimese taolise prototüübi kallal.

Maitse ja tekstuur – fantaasia on piiritu

Arvates, et oleme elus juba kõike näinud, suudab kaitsevahendite tööstus meid siiski üllatada. Pole saladus, et erinevate maitsete ja lõhnadega kondoomid on üha populaarsemad. Kõige armastatumad on puuviljamaitselised, kuid paljunõutud on ka kummaliste maitsetega kondoomid, näiteks peekonimaitseline kaitsevahend, mis on eriti populaarne just Ameerikas. Loodud on ka erineva tekstuuriga kondoome – masseeriva otsaga ning õhemast või paksemast materjalist kaitsevahendeid. Kõik see aitab saavutada veelgi paremat seksuaalset rahuldust. Kaitsevahendite maailmas tuuakse turule pidevalt midagi enneolematut – meil ei pruugi olla piisavalt kujutlusvõimet, et võimalikke lahendusi ennustada.

Niisiis on kondoomide tulevik värvikas ja kirju. Üsna pea võivad meie valikusse kuuluda nii piserdatav kondoom kui ka kondoom, mis teavitab meid sugulisel teel levivatest haigusestest. Juba täna on võimalik valida kaitsevahendeid väga rikkalikust valikust. Juhul kui poodide valik jääb kesiseks, tasub alati uurida ka e-poodide võimalusi, kus ootab alati lai valik ning täielik konfidentsiaalsus.

Jaga
Kommentaarid