1. Ta väldib pulmapidusid
Mees, kel pulmaplaanid peas, on palju altimad teiste pulmapidudel osalema ja nad tunnevad siirast huvi kõige vastu, mis abiellumisega seondub. Kui ta keeldub sinuga isegi su parima sõbranna pulma kaasa tulemast ning ta nägu vajub ära iga kord, kui pulmakutse su postkasti laekub, ära väga suuri lootusi hellita…

2. Ta ei räägi abiellumisest
Iga kord, kui sa teema üles võtad, leiab ta kärmelt midagi muud, millest rääkida. Kui sa otse küsid, vastab ta sulle nii järsult ja nii lühidalt, et sul ei ole muud võimalust kui teema lõppenuks lugeda.

3. Abielu ei ole talle tähtis
Su kallimale meeldib sinuga aega veeta, kuid samuti meeldib talle poissmeheelu. Mees, kes naudib üle kõige siin ilmas pidutsemist, sõpradega koos olemist ja niisama lollitamist, ei ole abieluks küps.

4. Ta ei tutvusta sind oma vanematele
Sa küll tead ta vanemate nimesid ja oled näinud tema õdede-vendade pilte, kuid ta ei võta sind kunagi kaasa, kui läheb nädalalõpuks nende juurde. See näitab, et ta on praeguse olukorraga väga rahul ja tal ei ole plaaniski teie suhet järgmisele tasemele viia.

5. Ta elab minevikus
Mees, kes armastab meenutada oma keskkoolipäevi ja õhkab taga pööraseid ülikooliaegseid joomapidusid ning räägib igatsevalt oma eksist, ei ole kohe päris kindlasti abieluks valmis.

6. Teda ei huvita su tulevik
Tal pole endal kindlat tulevikuvisiooni ja ta ei näita vähimatki huvi üles, kui üritad talle oma plaanidest rääkida. See aga näitab, et ta pole enda sinuga sidumisest absoluutselt huvitatud.

7. Ta kardab kullapoode kui tuld
Ta vajub näost ära, kui mõnest juveelipoest mööda juhtute kõndima ja ta käed hakkavad värisema, kui teed ettepaneku sinna sisse astuda. Ta kas jääb ukse juurde seisma või tormab uskumatu kiirusega selle leti juurde, kus on ehted meestele.

8. Ta ei teeni eriti palju ega tee midagi selle olukorra parandamiseks
Esiteks — kihlasõrmust saab endale lubada vaid mees, kes on majanduslikult kindlustatud ja kui su mees tahaks sind sõrmusega üllatada, leiaks ta selleks vahendid! Teiseks — kui sinu kallim teenib miinimumpalka ega püüagi oma kehva olukorra parandamiseks midagi ette võtta, näitab see, et perepead temast ei saa, sest vastutus sinu ja teie tulevaste laste eest teda ei huvita.

9. Ta ei kaasa sind oma plaanidesse
Ta unistab suuremast korterist, paremast autost, ägedamast töökohast. Mõne neist ta ka hangib, kuid ilma eelnevalt sinuga nõu pidamata või sind oma plaanide muutumisest teavitamata. Sinu arvamus ei ole talle järelikult oluline.

10. Ta kiidab sind vaid pealiskaudselt
Muidugi ütleb ta, et oled ilus ja seksikas ja tark ja tore, aga ta ei maini iialgi, kui õnnelik ta on, et sa tema elus oled või kui palju parem on ta elu koos sinuga.

11. Teda ei huvita pere loomine
Lapsed ja pere ei ole isegi korraks teie jututeemadest läbi käinud. Ta väldib neid teemasid sama aktiivselt nagu pulmajutte. Mees, keda lapsed ei huvita, ei ole abikaasamaterjal.

12. Te ei ela koos
Isegi pärast mitmeaastast “käimist” pole ta sind enda juurde kutsunud või teinud ettepanekut sinu poole kolida.

13. Tal on tuhat vabandust, et mitte abielluda
Tal on abiellumiseks liiga kiire, liiga vähe raha, liiga hea elu, ta on liiga väsinud, et sellest rääkida, telekast tuleb mingi tähtis film, tööalaselt on praegu kiired ajad jne.

14. Ta eelistab vallaliste meeste seltskonda
Ta ei viitsi rääkida tõsisematel teemadel ning väldib seetõttu paarikeste seltskonda. Ta ümbritseb end vallaliste noormeestega, kellega koos muretut elu nautida ja abiellumisele üldse mitte mõeldagi!

Allikas: Madame Noire