1. Seks alandab valu

Järgmine kord, kui sul pea valutab, siis ütle lihtsalt “jah”. Kliitori ja tupe stimuleerimine vallandab endorfiine ja teisi naturaalseid valualandajaid.

2. Seks alandab rinnavähi riski

Jällegi on mängus hormoonid. Näiteks oksütoksiin on üks õnnehormoonidest, just see, mis rinnavähki peletab. Uuringud on näidanud, et rohkem seksivate naiste hulgas esineb vähem rinnavähi juhtumeid.

3. See tugevdab südant

Seks on super cardiotreening. Proovi erinevaid poose ja tee tööd, et pulss üles saada.

4. See kaitseb su mehe eesnääret

Katoliku preestrite hulgas on eriti kõrge suremus eesnäärmevähki ja uuringud viitavad tsölibaadile kui selle olulisele põhjusele. Natuke labaselt öeldes: kui sa tühjendad regulaarselt torusid, on väiksem võimalus ummistuse tekkeks.

5. Seks alandab stressi

Tööl tähtis esitlus tulemas? Seksi enne seda ja läheb paremini!

6. Seks tugevdab su immuunsüsteemi

Uuringud on tõestanud, et inimeste, kes tihti seksivad, kehades tekib rohkem antikehasid. Erutus ja orgasm tõstavad valgevereliblede tootlikkust.

7. Seks ennetab atroofilist vaginiiti

Pärast menopausi on paljudel naistel probleeme tupe kuivusega, mis võib viia atroofilise vaginiidini, mis on väga ebameeldivate sümptomitega (sh sügelemine ja uriinipidamatus) haigus. Lubame siin veel ühe väikese labasuse: mida rohkem midagi kasutatakse, seda paremini see töötab!

Ja nüüd ruttu seksima!

Allikas: Prevention