Triin: “Vabal päeval hellitan nahka toore kartuliga”
Mina jagaks lugejatega paari ilunippi, mida olen ise proovinud ja igati rahule jäänud. Vabal päeval hellitan enne meigi tegemist nahka toore kartuliga. Koorin, viilutan ja pistan tükid külmas vees natukeseks sügavkülma. Seejärel valmistan kartulitest maski, pannes näole nii palju viile, kui mahub.

Ootan viis-kaheksa minutit. Pärast seda on nahk imeline! Seejärel kreemitan. Samuti on mul välja kujunenud uus ilurituaal. Nimelt pigistan hommikuti paar värske apelsini tilka näokreemi sisse. Nahk püsib särav ja niisutatud.

Jumaliku näonahka saab aga nii, kui segada näopuhastuspiima sisse kohvipuru ja kanda seda vatipadjale. See puhastab, koorib ja ergutab. Toodetest eelistan Eesti omi, näiteks Puhta Looduse näopuhastuspiima.

Inge: “Minu ilunipid kehtivad iga ilmaga”
Minu ilunipid kehtivad igal aastaajal. Õhtuti eemaldan ma kindlasti meigi. Samuti kasutan saialilla tinktuuri (ostan apteegi käsimüügist), kui mõni ummistunud poorike tahab siiski tekkida.

Hommikuti kasutan näokreemi. Suvel leiab kõik vähegi värske, olgu selleks kurk, maasikad või vaarikad, mu näol rakendust. Samuti söön palju juur- ja köögivilju ja joon päevas umbes kaks liitrit vett. Kindlasti magan ka n-ö iluund, kui kõiksugused kokkusaamised ja sündmused kipuvad teineteise kannul käima. Jumestuskreem on aga mu asendamatu kaaslane, sest mu nahk lausa vajab kaitset.