1. Ära karda talle otsa vaadata.

Selleks, et meeste silmis atraktiivne paista, pole vaja teha muud, kui luua silmside. Joodikud ja mängurid ei vaja sinuga rääkima tulekuks silmsidet, aga need tõeliselt head mehed, kelle tähelepanu sa väärid, vajavad selleks kerget julgustust. Kui nad ei näe su silmi, ei julge nad ka läheneda, sest eeldavad, et sa pole huvitatud. Seega, kui sa tahaksid temaga lähemalt tutvuda, ära karda talle otsa vaadata.

2. Kutsu sõbrannad appi!

Kui lähed baari koos sõbrannaga ja räägid terve aja temaga süvenenult juttu, ei julge mehed teid segada. Kui vaatate sõbrannaga kindlalt teineteisele silma ja valite kõige nurgas asetseva laua, pole meestel võimalik teile läheneda. Seega, kutsu sõbrannad appi ja aidake teineteisel selle “õigega” tutvuda.

Hoia kehahoiak avatuna, vaata ruumis ringi ja nii julgevad ka mehed sulle suurema tõenäosusega läheneda. Eemaldu hetkeks oma sõbrannadest, et uusi jooke tellida või tualetti minna, sest nii julgevad sinuga rääkima tulla ka need mehed, kes sõbrannade kamba ees hirmu tunnevad.

Naised, kes suudavad justkui võluväega meeste tähelepanu püüda, käituvad tegelikult strateegiliselt ja nii nad sulatavadki meeste südamed.

3. Tee neid asju, mida sulle meeldib teha.

Mehi tõmbavad ligi naised, kes on õnnelikud. Kui nad näevad, et sa naerad ja naeratad, paistad neile kütkestavana. Vastupidiselt levinud arvamusele, et arva mehed, et oled salapärane, kui sul on tõsine nägu ees, vaid nad hoiavad sinust hoopis heaga eemale.

Tehes asju, mida sulle meeldib teha, oled rõõmsam ja lõõgastunud ning sellised naised paistavad ka atraktiivsemad.

Allikas: Your Tango