***AMBUR

Veenuse ühendus Amburi valitseja Jupiteriga on sinu jaoks igati võimalusterohke seis — seda eriti just loomingulises plaanis. Seega soosib nädal pigem kunsti- kui äriinimesi. Rahaasjades võid olla liialt sinisilmne ja loota vaid hea õnne peale, ise lillegi liigutamata. Ka laiemas plaanis võid tunda endas mõnusat laiskust, mis ei sunni end eriti kätte võtma. Kui omad selleks kalduvust, võid langeda mõne oma nõrkuse või pahe küüsi. Hoia tahe tugev! Eriti just kolmapäevast laupäevani.

***KALJUKITS

Nädala vibratsioonid võivad olla kuidagi seotud sinu tulevikuga või siis kaugemate vaimsete eesmärkidega. Nüüd oleks kasulik endale teadvustada, mida sa elult tegelikult ootad. Kui oled valele rajale sattunud, siis nüüd on õige hetk seda korrigeerida. Soositud on sõprus ja kõik suhted ühiste hobide ja huvide pinnalt. Parim aeg ka mõne klubi, seltsi või erakonna liikmeks astumiseks. Ühiskondlikus liinis peaksid aga jälgima, et sa ei alustaks ettevõtmisega, mille kohta sul puudub piisav info.

***VEEVALAJA

Õnnelik ja võimalusterohke nädal neile, kellel parajasti olulised asjad ja ettevõtmised käsil. Nädal annab sulle võimaluse ühiskondlikus liinis läbi lüüa — su plaanid ja tegevus saab suurema tähelepanu osaliseks. Kergem peaks olema leida vajalikke koostööpartnereid ja neid oma tegemistesse kaasa tõmmata. Samas peaksid jälgima, et sa ei võtaks ette asju, millest sul jõu üle ei käi. Kui sa aga ei ole ühiskondlikult aktiivne, siis sea enda ette uusi isiklikke eesmärke — unista suurelt!

***KALAD

Uus nädal soosib intellektuaalseid naudinguid — vaimset eksootikat, kokkupuudet huvitavate ja põnevate teemadega. Seega parim nädal reisimiseks nii vaimses plaanis (raamatud, filmid) kui ka füüsilisel tasandil. Suuremat rolli võib mängida välismaa või tundmatute ja kaugete kohtadega seonduv. Alternatiiv kõigele sellele on aga olukord, kus sa saad järku milleski väga selgelt aru — eriti just seoses kellegi maailmavaate või ellusuhtumisega. Ka laiemas plaanis võib saabuda uus vaimne selgus.