37-aastane eelkõige seriaalist “Suits” tuntud Meghan Markle oli möödunud aasta kõige rohkem googeldatud näitlejanna ja sellele aitas kindlasti kaasa ka 33-aastase prints Harryga väljas käimine.

2018. aastal toimuvad pulmad on ka muuseas esimene kord pärast 1937. aastat, kui leidsid aset Kuningas Edward VIII ja Wallis Simpsoni pulmad, mil Briti kuninglik järeltulija abiellub ameeriklannaga.

Kes aga on Meghan Markle? Toome välja mõned põnevamad faktid, et mõistaksid paremini, kuidas ameeriklanna prints Harry ära võlus.

Tema imekaunis välimus: Markle sündis ja kasvas üles Californias, Los Angelese linnas heledanahalise isa ja afroameeriklasest emaga. Ta on aga otsekoheselt välja öelnud, et tema arust väga nõme, kui inimesed talt uurivad, mis rassist ta siis tegelikult on.

Tema iseloom: 2003. aastal lõpetas ta Northwesterni ülikooli kahekordse kõrgharidusega teatri ja rahvusvaheliste suhete alal.

Kuidas ta näitlemisega tegelema hakkas: näitlemistööde vahepeal ei peljanud Markle ka kummalisemaid töökohti (mille ta enda sõnul pigem ära unustaks) nagu kehastumine “kohvritüdrukuks” telesaates “Võta või jäta” (Deal or No Deal). Lisaks oli ta ka vabakutseline kalligraaf. Üsna peatselt pakuti talle aga pisemaid rolle erinevates seriaalides nagu “Üldhaigla”, “90210” ja “CSI: NY” ning filmid “Vastikud ülemused” ja “Lohista ta lavale”. Seejärel juba õnnestus tal saada oma kõige tuntum roll juristi abi Rachel Zane’ina seriaalis “Suits”.

Tema romantiline minevik: Markle on olnud eelnevalt abielus teleprodutsent Trevor Engelsoniga, kellega ta abiellus 2011. aastal Jamaika saarel. Paar lahutas kaks aastat hiljem.

Kus ta praegu elab? Markle elab hetkel Torontos koos oma kahe koera Guy ja Bogartiga.

Heategevus: Markle on ÜRO võrdõiguslikkuse üksuse toetaja ja World Vision Canada saadik, mille raames ta on reisinud nii Indiasse kui ka Rwandasse, et toetada nii puhta joogivee kättesaadavamaks muutmist kui ka naiste harimist.

Kus Harry kohtas Meghanit? Esimest korda silmas prints Harry avalikuse teada näitlejannat Torontos aastal 2016. Ühine sõber tutvustas neid omavahel ja kõigest kaks kuud hiljem, juulikuus veetis Markle aega Londonis. Kõik muu on juba ajalugu.

Jutud kihlusest on ringelnud juba mõnda aega: prints Harry ja Meghan Markle kihluse kohta on jutud levinud juba peale seda, kui näitlejanna sulges oma elustiili lehekülje TheTig.com ja palus oma seriaali “Suits” karakteri väljakirjutamist. Tulemus? 2018. aasta kevadel on pulmad!

Allikas: Biography