***LÕVI

Uus nädal võib positiivsel juhul tuua uue loomingulise kõrglaine — sinus on meeldiv mängulisuse ja asjalikkuse harmooniline tasakaal, mis lubab kerge vaevaga saavutada soovitud tulemusi. Mõtete-ideede tasandil peaksid eriti nädala esimeses pooles suutma jätkuvalt vahet teha reaalsusel ja fantaasiatel. Nädala teises pooles võid kergesti mõne aadamapoja pärast pea kaotada — näed teda läbi roosade prillide ja hõljud oma unistustes.

***NEITSI

Merkuuri ühendus Saturniga võib jätkuvalt paljudelt su ettevõtmistelt hoo maha võtta, mistõttu pead tavalisest rohkem vaeva nägema ja pingutama. Samas võib su just praegu olla hea silm märkamaks erinevaid probleeme ja puudusi. Kuna asjad võtavad rohkem aega, jääb sulle ka rohkem aega neisse süvenemiseks…:) Teisel tasandil soosib nädal pühendumist oma kodu ja pere vajadustele.

***KAALUD

Jätkuvalt võib partnerlus olla see valdkond, kus on võimalikud üllatused ja ootamatud arengud. Ole valmis kohtuma ja tutvuma inimestega, kes omavad sinu jaoks ebatavalist tausta või päritolu — seda just nädala esimeses pooles. Samas soosib nädal ka pikaajaliste plaanide tegemist, tuleviku planeerimist. Ideed ja mõtted, mis sulle nüüd pähe tulevad, võivad jääda sind pikalt saatma ja sinu elu kujundama.

***SKORPION

Nädala esimene osa võib veel suuresti sarnaneda eelmisele nädalale. Tasuks olla hoolikas avalikes kohtades ja oma asjadel-vidinatel silm peal hoida. Nädala põhiraskus ja fookus langeb aga elu praktilisemale ja maisemale küljele — raha- ja äriasjadele või siis mingitele muudele selgetele ja konkreetsetele teemadele. Nädala mõju suunab sind tegelema kindlapiiriliste ja selgelt määratletud asjadega.