Noorpaarid otsivad järjest põnevamaid võimalusi kihlumiseks ja abiellumiseks. Kiirpulm Las Vegases ja abielutõotuste andmine luksusjahi pardal on leierdatud teema — maailmas kogub populaarsust lennukis käe palumine ja abiellumine. Nordica pardal juhtus see kõik siiski esimest korda.

Kuidas Jan Linnea kätt palus

Mõni aeg tagasi kihlus Nordica pardal esimene paar ning sündmusest said osa kõik Stockholm- Tallinn liini reisijad. Rootslane Jan-Michael töötab Nordicas teise piloodina ent Eestis elades on tal puudu kõige tähtsamast — oma Linneast. Nõnda otsustas Jan paluda tütarlapse kätt, ja teha seda naise jaoks ootamatult, pilvedes.

Jani ja Linnea kihluse ettevalmistamiseks kulus kümnekonnal inimesel ligi kuu. Kõigele muule lisaks tuli see lugu Linnea eest saladuses hoida… Ning selle looga seoses on rida toredaid seiku, mis edaspidi noortele nende päeva meelde tuletavad.

Näiteks otsustas Jan kihlasõrmuse sisse graveerida koordinaadid, kus ta Linnea kätt palub. Pardal esitas purser reisijatele küsimuse, kas on keegi, kes tahaks piloodiga abielluda.