Kõik on kinni temperatuuris, millel šokolaadi säilitatakse, vahendab Daily Mail. Liiga külm või liiga kuum ilm muudab šokolaadi valgeks ning inimesed arvavad, et see tähendab šokolaadi riknemist. Tegelikult võid julgelt pisut sulanud või külma saanud šokolaadi süüa (muidugi juhul, kui selle säilivuskuupäev ei ole veel kätte jõudnud).

Valge sade, mis maiuse peale tekib, on tegelikult rasv, mis imbub šokolaadist välja siis, kui seda ei ole hoitud õigel temperatuuril.

Kõige sobivam temperatuur šokolaadi säilitamiseks on 14-18 kraadi.

Šokolaadimeistrid murravad praegu pead selle üle, kuidas valgeks muutumist ära hoida, sest magusasõbrad esitavad aastas miljoneid kaebusi just sellesama probleemi tõttu, vabrikud on sunnitud hulga kaupa minema viskama või asendama ning see läheb magusatööstusele aastas väga palju maksma.

Hetkel on parim lahendus, mille Lindt´i töötajad välja pakkunud on, et šokolaad tuleb lihtsalt viivitamatult nahka panna enne, kui see jõuab üles sulada või ära külmuda. Nii et head isu!