Tia, kes sai lapseootusest teada alles kuuendal raseduskuul, ei olnud senimaani suutnud uudist omaks võtta ning elas ja käitus justkui nagu polekski tal beebit kõhus. Seetõttu tuli sünnitus talle täieliku üllatusena.

"Higistan, tunnen, et hakkan minestama, tahaksin oksendada...Vean end vaevu järjekorras edasi. Ja siis turgatas mulle pähe: "Naine, kas sul algas just sünnitus?!" kirjeldab ta oma Twitteri postituses.

Aga nii palju teadis Tia küll, et lennujaamas ta sünnitada ei kavatse. Jõuvarusid kokku võttes jõudis ta kuidagimoodi oma hotellituppa ning hakkas siis Youtube`ist sünnitusvideoid otsima, et mingitki abi lapse ilmale toomiseks saada.

Naine täitis vanni sooja veega ning haaras käeulatusse kaks rätikut - ühe lapse jaoks, teise selleks, et sinna valukisa leevendamiseks hambad sisse lüüa. "Tuhud käisid sel hetkel juba iga minuti järel. Hakkasin pressima ja sellist valu ei ole ma oma elus iial tundnud! Tundsin, nagu keegi lõikaks mind altpoolt lõhki. Kus mu epiduraal oli, ah?!" kirjutab Tia.

Viie-kuue pressi järel vupsas tita välja ning kerkis veepinnale. Tia keeras tita ümber, et lapse sugu kindlaks teha ning pidi seejärel guugeldama, kuidas nabanööri läbi lõigata. "Mul ei olnud vajalikke klambreid, aga mul olid mu kingapaelad. Keetsin kannutäie vett, steriliseerisin paelad ja kasutasin neid klambritena," jätkab naine oma uskumatute seikluste kirjeldust. Seejärel õnnestus tal nabanöör läbi nüsida, vannituba ära koristada "see nägi välja nagu stseen õudusfilmist!" ning pojale rinda anda enne, kui väsimus lõpuks võimust võttis ning nad mõlemad lapsega magama jäid.

Järgmisel päeval läks ta lennujaama, et välja uurida, kuidas ta nüüd koos beebiga koju tagasi saab. Kui ta lõpuks oli suutnud veenda nii politseid kui Turkish Airlinesi meeskonda, et ta tõepoolest sünnitas selle tita ise, mitte pole lapseröövel, viidi ta USA konsulaati, kus lapsele väljastati sünnitunnistus ja pass Xavier Ata Freemani nimele. Alles siis jõudis naine haiglasse kontrolli, kus selgus, et nii tema kui beebiga on kõik hästi ning Tia veetis Turkish Airlinesi kulul koos pojaga järgmised kaks nädalat Istanbulis.