1. “Ma sellest väga ei hooli. Viimasel ajal keskendume liiga palju endast alasti fotode saatmisele ja sekstimisele, mis on tegelikult natukene tülgastav. Kui me tahame teineteist alasti näha, siis saame kokku ja vaatame, mis juhtub.”

2. “Ma eelistaksin seda oma silmadega näha, mitte fotodelt. See oleks palju lõbusam!”

3. “Ma vihkan seda, et me oleme hakanud eeldama, et teine pool meile endast alasti fotosid saadab. Tänapäeva noored kasvavad tänu uuele tehnoloogiale üles totaalselt valede ideedega sellest, milline on normaalne käitumine vastassoost inimesega suheldes. Kui naine mulle neid fotosid ei saadaks, teeniks ta pigem plusspunkte.”

4. “Ma olen olnud juba neli aastat abielus ja mu naine pole mulle kordagi ühtegi siivutut sõnumit saatnud. Meil lihtsalt ei käi asjad nii. See pole kunagi ka probleemiks olnud.”

5. “Oleneb sellest, kas tegemist on kaugsuhtega või mitte. Kui on, siis see oleks vajalikum, aga kui ta elaks minuga samas linnas, siis see poleks üldse vajalik. Tegelikult oleneb kõik sellest, mis naisele endale okei tundub.”

6. “Mu kallim ei saada pilte ega videosid — tal on selline töö, mille puhul tema maine on väga oluline. Ta loodab kunagi ka poliitikasse minna ja alasti fotod võivad sel juhul aastate pärast ta maine rikkuda.”

7. “Mulle tundub naine atraktiivsem, kui ta ei saada endast üleannetuid pilte. Ma eelistaks selliseid asju pigem päriselus jagada. Võimalik, et abielu või kaugsuhte puhul oleks see kuum (eriti, kui sellele järgneb õhtul mõni lõbus tegevus), aga suhte alguses see mulle ei meeldiks.”