Briti pank HSBC viis läbi uuringu, millest selgus, et üks inimene 50st kohtab oma elu armastust just lennukis, vahendab CNN. Ülejäänud 49 reisikaaslast on aga tõenäoliselt lihtsalt tüütud. Vähemalt sellise tulemuseni jõudsid uuringu läbiviijad, kes intervjueerisid 2150 inimest 141 riigist.

Kui lennukid alles tavainimesele oma uksed avasid, loodi nende reklaamimiseks just glamuurseid ja romantilisi reklaame, mis viitasid lennukiga lendamisele kui romantilisele afäärile. Näiteks 1960ndatel tehtud BOAC-i reklaamis näidatakse paarikest, kes lennukis ühte magusat kirssi jagavad.

Aga täna lendab järjest rohkem inimesi lennukitega regulaarselt ja sageli tehakse seda dressides või toiduplekiliste t-särkidega, mistõttu polegi lendamine enam nii glamuurne kui aastakümneid tagasi. Ja enamik meist ei lenda eesmärgiga leida elu armastust, aga HSBC poolt läbi viidud uuringust selgus, et üle poolte reisijatest on lennukis võhivõõraga rääkima hakanud ja mõne sellise vestluse tulemuseks on ka hilisem abielu.

Ja ega õhus ei sünni vaid romantilised suhted, vaid üks seitsmest reisijast on sealt leidnud ka sõbra või 16% reisijatest saanud ühe vajaliku ärikontakti võrra rikkamaks.

Nüüd, kui paljud lennufirmad katsetavad ka lennusisest Wi-Fi ühendust, ei pea sa enam suhtlema ainult enda kõrval istuva inimesega, vaid võid kirjutada ka sellele kompule kutile, keda boarding-u järjekorras silmasid.

Seega, kõik vallalised, kes alles otsivad seda õiget, nüüd on õige aeg lennupiletite soetamiseks!