1. Vestlused karmidel teemadel. Kindlasti tulevad jutuks eelmised suhted, religioon, poliitika, sügavaimad saladused, häbiväärseimad teod minevikust... kindlas ja terves suhtes ei ole partneritel teineteise ees saladusi, vaid olete teineteise jaoks nagu avatud raamatud.

2. Vigu tuleb tunnistada. Ei saa süüdistada teist inimest kõiges, mis valesti on. Normaalses ja toimivas suhtes tuleb inimestel oma vigu tunnistada, vabandada siiralt ja lubada, et taolisi asju edaspidi enam ette ei tule. Probleemid lahendatakse viisakalt ja rahulikult rääkides, kindlasti mitte karjudes.

3. Näete teineteineteise kõige halvemaid ja nõrgemaid külgi. Ka siis, kui see on hirmutav ja tundub õudne, hakkad sa tasapisi talle näitama ka neid külgi sinust, mida algul hoolega varjasid. Sa nutad, oled armukade, teed eriti lolle nalju, jätad enda järelt koristamata jne. Ja tema teeb sedasama, sest usaldate teineteist piisavalt.

4. Arutate läbi oma hirmud tuleviku ees. Saate rääkida kõigest, ka sellest, mis sind tuleviku ees murelikuks teeb, mis teie suhtest saab, kuhu teie armastus teid viib, probleemid usalduse ja pühendumisega ningmõtlete koos välja, milline oleks kõige parem viis edasi minekuks ja mida teha selleks, et armastus kestaks igavesti.

5. Halb seks. Mõnikord te eksperimenteerite ja see on fantastiline. Teinekord aga täielik läbikukkumine. Iga kord ei lõppe õnnelikult. Vahepeal võib ette tulla ülimalt piinlikke ja naljakaid olukordi. Aga te ei lase end sellest heidutada.

6. Täielik sajaprotsendiline usaldus. Pärast kõike seda, mida oled varem läbi elanud, võtab kellegi usaldamine ilmselt väga kaua aega. Aga sa pingutad ja teed seda sellegipoolest, sest tead, et see on seda väärt. Sa lased tal sõpradega välja minna, ei nuhi tema telefonis, lubad tal ilma sinuta lõbutseda ning usud, et ta ei reeda su usaldust.

7. Teie perekonnad ühinevad. Sina saad osaks tema perest, tema osaks sinu omast, teie vahemad kohtuvad, õed-vennad saavad tuttavaks ja see kõik võib olla üsna piinarikas ja piinlikke momente täis periood. Aga lõpuks istute kõik ühiselt jõululaua ümber ja naudite teineteise seltskonda.

8. Veedate aega eraldi. Pärast esimest armumist tuleb aeg, mil mõistate, et ei peagi iga hetke koos veetma. Sul on oma sõbrad, temal enda omad ja kuigi te olete üks tiim, olete säilitanud oma iseseisvuse ja naudite hetki, kui saate eraldi aega veeta.

9. Sa annad talle oma südame kõige täiega. See on hirmus ja nõuab palju julgust, aga sa annad talle infot ja võimalusi, mida ta saaks sinu vastu ära kasutada ja sulle haiget teha, kuid sa usud, et ta ei tee seda.

10. Te vananete koos. Tekivad kortsud, kehakaal tõuseb, kehakuju muutub... te ei vaata teineteist enam sama pilguga kui esmakohtumisel ja aasta pärast seda. Te jääte koos vanemaks, kuid armastate teineteist sellegipoolest rohkem kui midagi muud siin ilmas.

Allikas: Thought Catalog