8. Kas teie vahel on keemiat?

Keemiat ei saa sõnades väljendada — see kas on või ei ole ja seda tunned sa kohe esimesest hetkest. Kui su huuled puutuvad partneri omi, siis kas soovid, et see hetk kestaks igavesti või pigem loodad, et sa ei pea midagi sellist enam iial kogema? Isegi siis, kui kallim ei ole maailma parim suudleja, saad sa kohe aru, kas sädemed teie vahel lendavad või mitte. Kui mingeid tundeid kohe ei teki, siis ei maksa loota, et need ühel heal päeval end siiski ilmutavad. Keemia peaks ikka kohe algusest peale olemas olema.

7. Kas ta on voodis hea?

Palju tehnikaid, mida suudeldes kasutatakse, on töös ka voodis, nii et pane hästi tähele, kuidas ta oma huuli, keelt ja hambaid kasutab. Mida ta teeb oma kätega? Kui tugevasti ta sind enda vastu surub? Kui kogu ta keha tuleb suudlusega kaasa, on lootust, et ta on ka voodis aktiivne ja hingega asja juures.

6. Kui enesekindel ta on?

Kas ta sahmerdab närviliselt enne sinu poole kallutamist? Püüab sind vägisi suudelda? Paneb käed su kaela ümber ja vaatab otse silma? Enesekindel inimene teab, mida ta teeb, miks ta seda teeb ja ta ei kahetse seda. Nii et kui sa tunned end teda suudeldes kindlalt ja näed, et ka tema on veendunud, et just nii peabki, olete õigel teel.

Veel üks hea märk on see, kui ta teeb sulle pärast suudlust komplimendi või näitab igati välja, et see meeldis talle.

5. Kas ta hoolitseb enda eest?

See võib tunduda veidrana, aga tavaliselt ei märka esimese suudluse juures küll keegi oma partneri hügieeniharjumusi. See aga näitab tegelikult palju ka selle kohta, mida ta sinust arvab ja kuidas sinusse suhtub. Kas ta näris nätsu või võttis enne piparmündipastilli? Kas ja millist lõhna ta kasutab? Kas ta on värskelt pesus käinud? Need märgid näitavad, et ta on põhjalikult valmistunud ja sinu heaks vaeva näinud.

Kui ta aga ilmub kohtingule räpakana, siis ära loo endale illusiooni, et seda juhtus ainult korra. Ka siis, kui teil ei olnud mingit plaani suudelda, peaks partner olema hügieeninormidega kursis. Kui ta on tulnud sinuga kohtuma nii, et pole isegi hambaid pesnud, ei hakka ta seda ka edaspidi tegema.

4. Kui hea kuulaja ta on?

Su kehakeel mängib esimese suudluse puhul väga suurt rolli. Oluline on jälgida, kas partner tuleb sinuga kaasa ja järgib eeskuju. Kui sa ikka väga selgelt annad talle märku, et sa ei naudi seda, kui ta sulle keelt kurgust alla üritab toppida, peaks ta tagasi tõmbuma ja sinu rütmiga kaasa minema. Iga liigutus suudluse ajal annab partnerile märku, kui tugevalt tegutseda, millal tempot aeglustada, kui palju oma keelega mängida jne. Kui ta võtab su märguandeid kuulda, on see väga hea märk, sest see näitab, et ta on valmis koostööks.

3. Kui tõsiseks teie suhe minna võib?

Suudlusega muidugi näitab ta oma kiindumust sinu vastu, aga see ei ole alati tõsiste kavatsuste märk. Igasugune suudlus ei anna tema plaanidest täpsemalt teada, aga mõned märgid siiski näitavad üht-teist. Kas see oli ainult esimene suudlus või liikusid tema käed mööda su keha januselt edasigi? Kas ta kiirustas sellega või oli see hoolikalt läbi mõeldud plaan?

Mida sa ise tundsid? Kas tahtsid veel ja tekitas see hetk sinus soovi temaga tulevikku planeerima hakata? Või hoopis tekkis tunne, et selle inimesega sa küll rohkem tegemist teha ei tahaks?

2. Kas ta kipub kiirustama?

Kui ta püüab kohe väga intiimseks minna, suudleb sind agressiivselt ja püüab kogu su keha hetkega tundma õppida, siis ilmselgelt tahab ta sinuga ainult magada. Halb algus on ka see, kui ta ei pööra mingit tähelepanu su soovidele ja signaalidele ning surub end peale ka siis, kui sa oled selgelt väljendanud, et sa ei soovi seda.

1. Kas ta hindab sind?

See, kuidas ta kohtleb sind pärast suudlust, võib olla isegi märkimisväärsema tähtsusega kui suudlus ise. Jälgi tema reaktsiooni. Kas ta tõmbub eemale ja paistab õnnelik ja rahulolev, naeratab, tahab veel? Järelikult on ta väga õnnelik, et ta saab seda hetke sinuga jagada. Igasugune suvaline või ükskõikne reaktsioon annab tunnistust sellest, et ega teda tegelikult väga huvitagi…

Allikas: Bright Side