Aga kõige olulisemad asjad, mida meeles hoida, on jääda ausaks ja austada oma valikuid. Ära karda otsekoheselt oma mõtteid avaldada ja öelda ausalt välja, mida sa vajad ja ihaldad.

1. Sa ei jaga oma armastust ja usaldust kõigiga

Aeg ja kogemused on õpetanud sind olema kannatlik ja ettevaatlik. Seetõttu on ka keeruline teenida ära sinu usaldust ning sa avad end teistele inimestele aeglasemalt.

2. Sa ei karda olla üksi

Sa tead, kes sa oled ja oled sellega ka rahul. Sa saad iseendaga nii hästi läbi, mistõttu, kui soovidki kellegagi päriselt aega veeta, on see soov siiras ja sa hoolid neist inimestest.

3. Sa ei vaja teist inimest, et elamisega hakkama saada

Sa oled küll tänulik, kui keegi sind vajaduse korral aitab, aga sa oled täiesti võimeline ka ise hakkama saama. Seetõttu otsidki pigem kedagi, kes su unikaalse elustiiliga sobib, kes sind õnnelikuks teeb ja aitab sul elu veelgi rohkem nautida.

4. Sa ei karda muutusi

Universumis muutuvad asjad kogu aeg. Seda mõistes suudad olla ka paindlikum ja tulla muutustega paremini kaasa. Ka oma partnerilt eeldad sa sama.

5. Kohtingutel käimine ei ole alati su prioriteediks

Kohtingutel käimine ei ole kohe kindlasti su elus kõige olulisem. Sul on ka su töö, perekond, sõbrad ja isiklikud eesmärgid, mida pead kohtingutest palju tähtsamaks.

6. Mõjud vahel inimestele väljakutsuvana

Sa tead täpselt, millele ja kuidas sa oma aega kulutad ning seetõttu võid vahel kõrvaltvaatajatele pisut liiga tõsine ja isegi hirmutav tunduda. Võimalik, et sa lihtsalt testid sellega inimesi.

Allikas: Higher Perspective