1. Lahkarvamuste korral armastatud inimestega tegele ainult hetkesituatsiooniga. Ära võta kõneaineks seda, mis minevikus toimus.

2. Hinge toit on kõikvõimalikud suhted — lapse ja naisega, sõprade ja terve maailmaga. Iga inimesega kohtumine annab midagi hingele. Kui oskad küsida, siis sa ka saad.

3. Elu on liiga lühike, et veeta see inimestega, kes sinust energia välja imevad. Kui keegi tahab sind oma ellu, siis teeb ta sulle ka ruumi. Sa ei peaks ise oma koha eest võitlema. Ära suru end iialgi kellelegi peale, kes pidevalt sind ja sinu väärtusi ignoreerib. Ja ära unusta, et sinu tõelised sõbrad ei ole mitte need, kes sinu hiilgeaegadel su kõrval on, vaid need, kes on sinuga siis, kui sul on kõige raskem.

4. Elu koosneb suhetest — armsamaga, lastega, töökaaslastega, vanematega. Me paneme suhetesse oma tundeid, soojust, hellust, viha ja armastust ja saame kõike ka tagasi. See, mida me anname teistele inimestele, ei ole mitte asjad, vaid emotsioonid, elamused, lootus ja mälestused.

5. Asendage hirmust tingitud käitumine armastusega. Hirm tuleneb millestki, mida te mäletate. Mäletades, mis on teile varem haiget teinud, suunate oma energia sellele, et midagi niisugust enam ei korduks. See ei kaitse teid aga kuidagi uue valu eest. Uue valu vastu aitab armastus. Juhindudes oma sisemisest tõest, suudate vastu seista igasugusele ohule, kuna teie sisemine jõud ei allu hirmule.

6. Teadvustage ennast. Teadke, et sõna „seal” väljendab teie tegelikkust siin. Inimesed, kelle peale reageerite eriti suure armastuse või raevuga, on teie sisemaailma peegeldused. See, mida te kõige rohkem vihkate, on tegelikult see, mida kõige enam iseendas eitate. See, mida kõige enam armastate, on jällegi see, mida kõige enam ihaldate.

7. See on sinu elu. Tee seda, mida armastad, ja tee seda tihti. Kui miski ei meeldi sulle, siis muuda seda. Kui sulle ei meeldi su töö, siis tule sealt ära. Kui sul pole aega, siis pane telekas kinni. Kui otsid oma elu armastust, siis lõpeta see — ta ootab sind siis, kui hakkad tegelema sellega, mida armastad.