Esemete värvusel on meie elus suur tähendus. Rõivaste puhul tunned, et see või teine värv sobib sulle, ning nii on ka kristallide, küünalde ja lilledega. Igal nädalapäeval on samuti oma värv. Värvidel on tervendav ja jõudu andev maagiline vägi.

VALGE on puhtuse ja sünni värv. Seda värvust näed, kui jõuad Ülailma. Ta annab sulle elujõudu ja millegi uue alustamise puhtust. Nagu valge paberileht, kuhu hakkad joonistama mõnd maali või oma elu, kui sünnid siia ilma. Valget värvi kasutatakse abieluriitustel — pruut kannab valget kleiti ja peig omakorda valget särki. Sünnipäeva puhul läidetakse laual valged küünlad. Ka matustel süüdatakse haual just valget värvi küünlad, mille sära saadab inimest siitilmast lahkumisel. Esmaspäev on valge küünla päev, mis on kui uue aja ja nädala algus.

KOLLANE värv on suhete, õpingute ja mälu hoidmiseks ning parandamiseks. Rituaalides või soovides võib seda värvi kasutada õnne ja heaolu tõstmiseks. Kollast küünalt on hea kasutada kolmapäeval.

ORANŽ on Päikese värv. Päike oma kiirtega annabsoojust ja lilledele õitsemise jõudu. Temata ei oleksmeil küllust põldudel ega metsades. Oranž annabmeile hommikul enesekindlust ja rõõmu. Kui vahetad elukohta, mis tähendab su elus uue etapi algust, võid oranžide esemetega oma uude kodusse rõõmu tuua. Oranži küünla võid põlema panna pühapäeval, et tervitada Päikest ja talle naeratada.

PUNANE on igapäevase elu ja võimu värv. Temas on meie energia ja tervis, seksuaalsus ja elujõud. Punast värvi võid kasutada rituaalides, mis on suunatud viha ja ebaõigluse vastu. Punane küünal on väga suure väega. Seda võiks põletada teisipäeval, soovides head nii endale kui ka kõigele, mis on sinu ümber.

MUST värv on ühendus Allilmaga. See tähistab millegi lõppu. Elu lõppu siin ilmas ja samal ajal uue elu alustamise teekonda. Leinapäeval kanname musta värvi riideid oma psüühika kaitseks ning kurbusest ja leinast ülesaamiseks. Teisest küljest on must ka leppimise värv, sest me peame leppima sellega, mis on kadunud. Musti küünlaid on parem kasutada laupäeval.

HALL on nagu lepitus kahe väeka värvi, musta ja valge vahel. Seda võib kasutada rituaalidel, kus vajame kokkuleppeid, millega jääksid rahule mõlemad pooled.

Näiteks kui on käimas abielulahutus, kohtuprotsess või tüli korral lepituse leidmine. Seda värvi on hea kasutada kolmapäeval ja laupäeval.